Landmar Playa La Arena

 • Härligt All Inclusive-hotell
 • Gott om faciliteter för hela familjen
 • Vattenrutschkana och minigolf

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Hotell Landmar Playa la Arena välkomnar sina gäster med en majestätisk utsikt över havet och de mäktiga Los Gigantes. Här väntar ett stort poolområde med en uppvärmd pool, gångavstånd till stranden och All Inclusive som ingår. Nedanför hotellet breder strandpromenaden ut sig som tar dig till centrum av Playa de la Arena.

Håll mer avstånd och få ökad komfort!

Nu kan du lägga till ett tomt säte bredvid dig på flyget för 1500:- per person. Kontakta vår kundservice på 0771-37 37 37 så hjälper vi dig!
Gäller på våra resor inom Europa och till Egypten med avresa fram till 31/3 2021 (gäller ej skollov).

Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Superiorrum för 2 personer. Familjerum för 2-3 personer varav 1 barn/2-4 personer varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Det mesta
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 6577 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Landmar Playa la Arena är ett stort hotell som ligger med vacker utsikt över havet och de mäktiga Los Gigantes – och vid bra väder även grannön La Gomera. Hotellets poolområde har tre stora pooler, varav en är uppvärmd vintertid till minst 20 grader, och en poolbar. Poolområdet rymmer också en separat barnpool och en vattenrutschkana som är öppen ett par timmar på förmiddagen och eftermiddagen. Handduksservice mot deposition. Vid poolen finns badvakt. Precis nedanför hotellet breder strandpromenaden ut sig och för att enklast komma hit använder du ditt nyckelkort. Från porten är det ca 50 meter till stranden som har solstolar och parasoller mot avgift.

Hotellet har en bufférestaurang med olika teman varje kväll i veckan. Vårdad klädsel krävs. Restaurang La Taberna serverar tapas. Snackbaren erbjuder buffémat under dagtid och på kvällarna serveras mat från en à la carte-meny. Lobbybaren Hello!! Bar har en terrass med fantastisk utsikt och live musik och i baren The Show väntar minidisco och shower för hela familjen.

Gym och gratis träningspass som pilates, zumba och spinning med mera. Tennis mot avgift. Bordtennis, minigolf och petanque mot deposition. Hotellet erbjuder en mängd faciliteter för alla åldrar, som barnklubb i hotellets regi för barn mellan 4-12, lekplats, spelrum med bland annat biljard och air hockey mot avgift och kvällsunderhållning. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Reception öppet dygnet runt. Bankomat i lobbyn. Tvättservice. Nivåskillnader förekommer på hotellområdet. Stadstrafik.

Måltider

All Inclusive. Nyårsmiddag. All Inclusive Ultra mot tillägg.

När vuxna köper till måltider äter barn 2-11 år för endast en krona.

All Inclusive

 • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.30.
 • Sen frukost kl. 10.30-12.30, i poolbaren.
 • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00.
 • Snacks, kl. 15.30-17.30 i poolbaren.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30.
 • Middag, kl. 19.00-21.30, i tapasrestaurangen La Taberna.
 • Gäster som bor i dubbelrum får en middag i veckan på á la carte-restaurangen. Gäster som bor i superiorrum eller familjerum får tre middagar i veckan. Båda kräver reservation.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-24.00.
 • Barnaktiviteter och barndisko.
 • Shower och olika aktiviteter.

Vid All Inclusive Ultra mot tillägg ingår dessutom:

 • Drycker av vissa internationella märken.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.

Handikappanpassade rum finns. På stranden finns handikappanpassade ramper.