Rumstyper på Elba Lanzarote Royal Village Resort

Familjerum

Fina och fräscha familjerum med en dubbelsäng och möjlighet till extrabäddar för två barn. Liten sittgrupp. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Takfläkt. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Möblerad markterrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 4 personer, varav 2 barn.

Familjerum, juniorsvit

Familjerummen, juniorsvit är två juniorsviter med förbindelsedörr. Liten sittgrupp. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Takfläkt. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Två badrum med bad/dusch och wc. Två möblerade markterrasser. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 4-8 personer, vara 6 barn.

Grand Suite i hotellets premiumdel

Moderna och fräscha sviter, Grand suite, belägna i hotellets premiumdel som välkomnar gäster över 16 år. Separat sovrum med dubbelsäng. Möjlighet till i extrabädd i bäddsoffa för tredje person över 16 år. Liten sittgrupp. Nespressomaskin med välkomstkit, kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Takfläkt. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Möblerad markterrass. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer

Juniorsvit

Moderna och fräscha juniorsviter med dubbelsäng och liten sittgrupp. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Takfläkt. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Möblerad markterrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsvit Deluxe i hotellets premiumdel

Moderna och fräscha juniorsviter deluxe belägna i hotellets premiumdel som välkomnar gäster över 16 år. Dubbelsäng och möjlighet för tredje person i extrabädd. Liten sittgrupp. Nespressomaskin med välkomstkit, kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Takfläkt. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Möblerad markterrass. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer

Juniorsvit i sidobyggnad

Moderna och fräscha juniorsviter med dubbelsäng och liten sittgrupp. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar (mot avgift). Tv med satellitkanaler. Nespressomaskin. Takfläkt. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrock och tofflor. Dusch och wc. Markterrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsvit Premium

Juniorsviter Premium är rymliga, moderna och fräscha rum med dubbelsäng och möjlighet för en tredje person i extrabädd. Liten sittgrupp. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar som dagligen fylls med vatten. Tv med satellitkanaler. Takfläkt. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Möblerad markterrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd och att Juniorsvit Premium ej är belägna i hotellets premiumdel.

Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsvit Superior

De rymliga och moderna juniorsviterna Superior har en dubbelsäng och möjlighet för tredje person i extrabädd. Liten sittgrupp. Nespressomaskin med välkomstkit, kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Takfläkt. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Möblerad markterrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Utöver detta ingår för gäster i juniorsviter Superior ett gratis inträde per person och vistelse på hotellets spa, samt 10 % rabatt på spa-behandlingar. Gratis dricksvatten och en kuddmeny att välja från och för den som har hyrbil finns gratis parkering.

Antal personer: 1-3 personer.

Superiorsviter

Superiorsviterna är rymliga, moderna och fräscha rum som består av ett separat sovrum och ett vardagsrum. Dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Liten sittgrupp. Nespressomaskin med välkomstkit, kaffe- och tefaciliteter samt minibar som dagligen fylls med vatten. Tv med satellitkanaler. Takfläkt. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Möblerad markterrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Utöver detta ingår för gäster i superiorsviterna gratis inträde till spa samt 15 % rabatt på spa-behandlingar, gratis dricksvatten och en kuddmeny att välja från och för den som har hyrbil finns gratis parkering.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Svit

De rymliga och moderna sviterna har ett separat sovrum och ett vardagsrum. Dubbelsäng och möjlighet extrabädd i bäddsoffa. Liten sittgrupp. Nespressomaskin med välkomstkit, kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Takfläkt. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Möblerad markterrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Utöver detta ingår för gäster i sviterna ett gratis inträde per person och vistelse samt 10 % rabatt på spa-behandlingar, gratis dricksvatten och en kuddmeny att välja från och för den som har hyrbil finns gratis parkering.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.