Cordial Marina Blanca

Välkomna till Cordial Marina Blanca, ett nyrenoverat lägenhetshotell bara ett stenkast från Marina Rubicon i Playa Blanca på Lanzarote. Här bor du i fräscha lägenheter med möjlighet till självhushåll. Vid poolområdet – hotellets hjärta – kan du ladda batterierna och njuta under den spanska solen.


Rumstyper

Tvårumslägenhet för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 34 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotell Cordial Marina Blanca är poolen och poolområdet den centrala punkten och poolen kantas av solstolar och parasoller. Poolhanddukar erbjuds mot en deposition. Vintertid är poolen uppvärmd till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Poolbar.

Det finns en à la carte-restaurang på hotellet men det är aldrig långt till matställen, hotellet ligger bara ett stenkast från populära Marina Rubicon där det finns butiker, barer och restauranger.

Kostnadsfritt wifi på hela hotellet. Ett gym finns att använda utan avgift, liksom ett pingisbord och en lekplats för de yngsta gästernas övningar.

Till centrala Palya Blanca är det knappt 2 kilometer. Närmsta strand är dem vid Marina Rubicon, till Playa Dorada beach är det ca 500 meter, till Playa Blanca beach är det ca 1.5kilometer och till den kända Papagayostranden är det ca 3 kilometer. Lokal trafik vid hotellet.

Måltider

Inga måltider ingår.

Mot tillägg:

  • Frukost

Alla hotell, Playa Blanca

Gran Castillo Tagoro Family & Fun

Gran Castillo Tagoro Family & Fun är ett fint All Inclusive-hotell med rymliga rum för hela familjen. Här finns ett fantastiskt poolområde med nio pooler och några av Lanzarotes vackraste stränder ligger en kort bit härifrån. De vuxna kan lyxa till det med ett besök på det fina Thalassospat men frågar du de små är vattenrutschkanorna och lekplatsen givna höjdpunkter.

Sandos Papagayo Beach Resort

Sandos Papagayo Beach Resort ligger i Playa Blanca, en kvartslång promenad från de härliga Papagayostränderna. Hotellet är uppskattat och bjuder på många aktiviteter. Överallt slås du av havets närhet, om du så befinner dig på det fina poolområdet eller på någon av restaurangerna. Vill du hålla dig aktiv eller bara slappna av erbjuds ett spa med både gym och avkopplande behandlingar.

Elba Lanzarote Royal Village Resort

Elba Lanzarote Royal Village Resort i bildsköna Playa Blanca på Lanzarotes sydspets bjuder på ett vackert, grönskande poolområde med flera pooler. Välj mellan en rad olika rum med modern inredning och möjlighet att bo upp till åtta personer. Halvpension ingår i priset, och du kan även köpa till All Inclusive för en extra bekväm semester.