Sandos Papagayo Beach Resort

 • Nära öns vackraste stränder
 • Omtyckt familjehotell med All Inclusive
 • Royal Elite Service - boka rum med extra förmåner

Sandos Papagayo Beach Resort ligger i Playa Blanca, en kvartslång promenad från de härliga Papagayostränderna. Hotellet är uppskattat och bjuder på många aktiviteter. Överallt slås du av havets närhet, om du så befinner dig på det fina poolområdet eller på någon av restaurangerna. Vill du hålla dig aktiv eller bara slappna av erbjuds ett gratis spa med både gym och avkopplande behandlingar.

Håll mer avstånd och få ökad komfort!

Nu kan du lägga till ett tomt säte bredvid dig på flyget för 1500:- per person. Kontakta vår kundservice på 0771-37 37 37 så hjälper vi dig!
Gäller på våra resor inom Europa och till Egypten med avresa fram till 31/3 2021 (gäller ej skollov).

Resor till Lanzarote

Våra resor till Lanzarote kan endast bokas från Kastrup i Köpenhamn, Danmark. Välj därför "från Köpenhamn/Kastrup" i bokningsmenyn för att se möjliga datum. 


Rumstyper

Superiorrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Närheten till Papagayo stränderna
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 8622 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 3,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sandos Papagayo Beach Resort är ett mycket fint hotell med stilfull inredning och varm atmosfär. Hotellet är beläget i utkanten av Playa Blanca alldeles intill en badbar stenstrand, en kvarts promenad från de härliga Papagayostränderna. Hotellet erbjuder även transfer till Playa Dorada varje dag.

Gästerna erbjuds en mängd faciliteter som exempelvis ett fint poolområde med tre pooler och en separat barnpool. Poolen (ej uppvärmd) och den uppvärmda jacuzzin utanför receptionen är endast för vuxna. En stor pool och en barnpool är uppvärmda vintertid. Vid poolområdet erbjuds även poolhanddukar, solstolar och parasoller utan kostnad. På hotellet hittar du en bufférestaurang samt en asiatisk/mexikansk restaurang. Det finns även en bar, snackbar, musikbar och en chill out terrass (kan vara stängd vintertid beroende på väder).

Det är enkelt att hålla sig aktiv under vistelsen med sportaktiviteter som aerobics och basket. Hotellet har även ett litet spa (stängt på torsdagar) med gratis gym, jacuzzi, bastu och hamam. Vill du upptäcka mer av området finns cyklar att hyra i receptionen, samt ett dykcenter mot avgift. Dags- och kvällsaktiviteter erbjuds för både barn och vuxna, och det finns även ett spelrum med spel mot avgift. Du surfar med gratis wifi på hela hotellområdet. Lokal trafik utanför hotellet.

Centrum i Playa Blanca ligger ungefär 3,5 kilometer bort. Här råder en trivsam och avslappnad atmosfär där det mesta sker kring strandpromenaden där restaurangerna ligger på rad. Vid hotellet ligger ett intressant undervattenmuseum som man kan besöka mot entréavgift.

Royal Elite Service

Boende i clubrum och junior sviter har tillgång till Royal Elite Service, vilket innebär att gästerna intar frukost och middag på en egen restaurang och har tillgång till Royal Elite Service-loungen med bekväma soffor, gratis internethörna, tidningar, kaffe, te, läsk, snacks och drinkar.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Frukost, kl 8-10.15.
 • Lunch, kl 13-15.
 • Middag, kl 19:00-21.45.
 • Snacks och tilltugg.
 • Snacks och glass för barnen, kl. 10.30-24.00.
 • Obegränsat med förfriskningar, lokala drinkar vin och öl, kl. 8.00-23.00.
 • Dag- och kvällsaktiviteter samt shower.
 • Sportaktiviteter.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Det spanska resemagasinet Viajar utsåg 2013 Sandos Papagayo Beach Resort till ett av landets tio främsta hotell när det gäller vacker utsikt.

En stor pool och en barnpool är uppvärmda vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.

Nivåskillnader på hotellområdet.

Säsongsinformation

Vinter 20/21 går det endast att boka superiorrum.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen