Kundomdömen om Sandos Papagayo Beach Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

9638 omdömen
Utmärkt
 
4888
Väldigt bra
 
3275
Bra
 
1069
Mindre bra
 
260
Underkänt
 
147

5 senaste omdömen

2019-10-17

av AnnaMaria112015 Finland

Lata dagar i solen med all inclusive

Besökte Lanzarote för fjärde gången, men det var första gången vi bodde på Sandos Papagayo. Ett otroligt bra all inclusive hotell där du verkligen får valuta för pengarna. Rummen var välstädade och fräscha och utsikten från balkongen över den upplysta staden på kvällen var ju inte heller fel att njuta av innan middagen.

 
2018-11-10

av Jojo p

Bad på gott och ont

4: e gången hit och åker igen. Idag bara om bad i Atlanten. Åker du dit för att ligga vid en pool, så sluta läs. Stranden vid hotellet är inte badvänligt. Tufft att gå i. Stenar under vattnet som man kan slå sig på. Stenar på stranden. Så man inte kan ligga där. Inga solstolar. Men kommer man ut i havet detta är det fint att simma och snorkla. Speciellt längs klippan. Mycket fisk. Men kräver cyklop så man kan ha koll på bottnen. Men risky. Och Stranden som är lång är därför nästan helt tom! Två tre som badar på en dag. Lika dålig som denna strand är stränderna 15 minuter bort; bra. Bra är för lite sagt, dom är fantastiska. Naturreservat! Så ingen business där. Inga månglare. Inga solstolar. Inga barer. Papagayostränderna. Den ena stranden efter den andra. Äventyrliga. Sand och klippor. En del rätt tomma. En del med nakenbadare. Klassad av Vagabond som en av världens tio vackraste stränder. Hotellet ligger precis intill området så det är optimalt att starta fjällpromenaden därifrån. En del cyklar. Att hotellet sen "bjuder" på drinkar gjord på exklusiva spritsorter gör inte saken sämre. Men då måste du se till att boka rum där den förmånen ingår. Värt det!

 
2017-03-11

av Jojo p

All inclusive på hög nivå. Nära fantastiska stränder.

Grundligt skeptisk till all inclusive - har varit skolbespisning över det hela. MEN inte här! Visserligen bokad Royal Elite. Fint kött. Gott vin. Vänlig service. Och vad sägs om utsökt urval av alkohol. Stränderna efter 15 minuters äventyrlig vandring var fantastiska. Orörda, okommersiella, vackra. I mars var det lite svalt i vattnet. 17 grader. men varmt i luften.

 
2017-02-18

av cobrakai77 Stockholm, Sverige

Bra värde för pengarna.

Stort hotel i utkanten av playa blanca.Bra havs utsikt från rummet block c. Royal elite servicen bra med sköna lounger och bra märken på drickat.Maten helt ok för all inclusive. Trevlig strand promenad till marinan och centrala playa blanca. All personal trevlig och service minded.

 
2017-01-07

av Hemalatobo Playa de Cura, Spanien

Semester

Vi är mycket nöjda med detta hotell! Det är väldigt stort, lite svårt att hitta i början! Vi bokade Royal elite, en uppgradering som var värt varje krona! Vi fick väldigt bra service hela tiden! Vi som hade Royal elite, fick äta middag o frukost i en mycket fin o lugn restaurang, med fantastisk service o trevlig personal! Finns ytterligare en restaurang på hotellet som man får boka bord på 24 timmar i förväg, där det är 2 olika teman. Den tyckte vi inte var särskilt bra. Trivdes bättre i vår Royal elite restaurang, där maten och vinerna höll mycket bra kvalité. Hotellet är stort, men ändå inte trångt nånstans! Vårt rum var väldigt bra, härlig havsutsikt o fint badrum. Sköna sängar, uppskattade att det fanns täcken! Stora pool områden, uppdelat, fanns separat vuxen pool. Lugnt o skönt! Fin strandpromenad till Playa Blanca. O gångavstånd till fina stränder. Wi-fi fungerade bäst runt receptionen, där det fanns gott om sittgrupper! Och mousserande vin på kylning! Så vi är nöjda! O glada att vi hade Royal elite service!