Kundomdömen om Elba Lanzarote Royal Village Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 42 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-06


10 av 10

+
Allt från service, rent o fräscht, övervägande bra mat, frukosten var super.
-
Vet unte faktiskt ,är riktigt nöjd.

Bekräftad gäst: 2019-12-27


3 av 10

+
Fint poolområde, trevligt område
-
Städa mer än de ytor som ”syns”. Bort med kackerlackor och myror. Städa gångarna utanför rummen för att minska mängden myror på uteplatser och i rummet.

Bekräftad gäst: 2019-11-22


8 av 10

+
-
bättre bemötande av personalen i barerna och restaurangerna

Bekräftad gäst: 2019-11-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

2230 omdömen
Utmärkt
 
1182
Väldigt bra
 
665
Bra
 
234
Mindre bra
 
85
Underkänt
 
64

5 senaste omdömen

2018-02-05

Inlägg av Palmis56 Halmstad, Sverige

Bra hotell men lite offside

Vi bokade det här hotellet för det var mest prisvärt just då. Det är ett bungalows hotell, bungalowsen är sammanbyggda 4 tillsammans. Området är jättestort så det är inte lätt att hitta rätt och inget för den som har svårt att gå. Själva bungalowen är mycket fin, där finns det mesta som behövs, till och med egen kapsel kaffemaskin, kapslar kan köpas i receptionen, det ingår 4 st. Lite underhållning på kvällarna och en fin bar på övervåningen med underhållning vissa kvällar. Prisnivån på hotellet ligger högre än att äta och dricka utmed strandpromenaden som ligger en bra bit därifrån, spelar kanske inte så stor roll om man bokat all inkl.mer vid halvpension. Det finns en vuxenpool med restaurang på området. Vi åt alacart en kväll vid poolbaren och det var god mat där. Inga mygg när vi var där Sammanfattningsvis ett bra hotell fast lite väl långt fån stranden och det blir mycket gående för att ta sig runt i området..

 
2017-04-10

Inlägg av Camilla J Ystad, Skåne Län, Sweden

Jättefint hotell.

Här bodde vi en vecka med All inclusive. Rent, väldoftande, FANTASTISK personal. Poolområdet var jättefint med många solstolar. En del av poolen var till och med uppvärmd. Det har vi ALDRIG upplevt på någon av våra 6 tidigare resor till denna fantastiska ö. Rummet var väl tilltaget med tv-rumsdel och sovdel. Nyrenoverat och fräscht. Tv i både stora rummet och i sovrummet. Badrum med badkar och avskild toalett. Badkaret var i minsta laget. Inte ens vår 12-åring fick plats. Vattenavrinningen från badet var fel-lutat så det blev vattenansamling på golvet. Hade föredragit en dusch. Tyvärr låg vår uteplats så att vi bara hade sol en stund på förmiddagen och det stod ett träd där som släppte små frökapslar som var sylvassa. Så den använde vi inte mycket. Synd för det fanns både sittdel med bord och soffa samt 2 solsängar. Trevlig poolbar där vi ofta spenderade våra dagar med att spela kort eftersom vi tyvärr hade ganska dåligt väder under vår resa. Intill gick det att få lite mellanmål i form av både hamburgare, grönsaker och diverse ostar och tillbehör. Maten i restaurangen har vi hört olika versioner av. Kan hålla med om att det ibland var lite konstiga maträtter som kanske inte passar alla. Allt var dock mycket vällagat och välsmakande. Mycket grönsaker att välja på. Man använde sig inte så mycket av friterad mat utan det mesta var stekt eller kokt. Alltså ett hälsosammare alternativ. Detta passade oss bra, men kan tänka att de som hade lite mindre barn hade svårt att hitta något passande. Många efterrätter att välja på och alltid flera sorters ost och charkprodukter att välja på. Pizza och pasta med sås fanns alltid. Ett minus var dock att det var väldigt dåligt skyltat vad det var. Så ibland var det ett lotteri vad det var man fick på tallriken. Ölen och vinet man fick var jättebra. Servicen trevlig och snabb. Vilken personal!!! Alltid lika trevliga och tillmötesgående. De jobbade stenhårt för att få oss att känna oss välkomna och att delta i olika aktiviteter. De lärde sig snabbt sonens namn så att han kände sig som hemma. Detta räddade nog vår resa eftersom han var den enda i sin ålder där. Ungarna hängde som en svans efter personalen. Aktiviteter varje dag som vattengympa, pool-lekar, tennis, bågskytte osv. Egen del för de mindre barnen i Pepeland där personalen tog väl hand om barnen. På kvällen bjöds det på hög kvalitè av uppträden. Pepe minglade runt och skojade hela dagen och kvällen lång. Vi har haft en underbar vecka, trots vädret, och kommer troligen tillbaka till detta trevliga hotell.

 
2017-01-28

Inlägg av 179annelib Uppsala, Sverige

Usel mat

Superfint hotell men rätt dålig mat! Frukosten va helt ok. Kanske svårt att misslyckas med. Men middagen va under all kritik. Vi åt i vuxendelen. Åt en lunch på hotellet och den va både dyr och dålig. Synd att ett sånt fint hotell får minus för maten. Jättefint poolområde.

 
2020-11-16

Inlägg av caitlintarrier97 Skottland, Storbritannien

Nice hotel but a few changes needed.

Just returned home from this hotel after being changed to here because our original hotel was closed, this was done 2 days before we were ready to travel so never got to do much research into things such as location etc. First impressions of hotel is lovely, very modern and rooms were good. Pools were good and we enjoyed the comfy beds that were around the pool. Hotel is about a 20 minute walk down to Playa Blanca Marina which was a nice walk and never bothered us and 15 minutes to Playa Flamingo beach which is stunning. The food at the hotel was nice enough and there was always something to eat however lunch and dinner were always very similar so we did eat out a couple of nights to get something different. One day we didn’t want to go for lunch in restaurant so decided we would use the snack bar menu QR code at the pool bar to order something instead but we were then told this is not available , so feel like this menu should not be advertised if not available? In addition to this, we found pool side snacks were very poor but obviously are understanding this may be due to current circumstances. Another downfall we experienced here was Customer Service from one of the gentlemen working in the Lobby Bar, the sheet you get at check in stated that the bar opening times are (18.00 - 00.00) but this is not the case the bar shut at 11.30pm every night which was fine, however on the Friday night we were sitting in the bar and were told around 11.15pm we had to go outside now to the terrace which we were fine with as it gave the gentlemen time to tidy up. So I went to the bar at 11.20pm to get a last drink to take outside with me, at this point the man working flung down his notepad he was holding and seemed annoyed and also rolled his eyes at me, I found this absolutely shocking to see as I work within Customer Service myself and would never think of acting like this to someone. If the bar doesn’t close until 11.30pm what was the problem? The next morning I spoke to the Bar/Restaurant Manager at breakfast and told him about what happened the previous night and he couldn’t seem to care less about it and just stated to me that the bar does close at 11.30pm (maybe information sheet should be updated) hence the fact I am writing it here as this was totally unacceptable and it wasn’t just me this had happened too, I heard complaints from other guests also. The next night was our last night and we decided to go out as the same guy was working in the bar and we didn’t want to experience the same service again. The rest of the staff we encountered could not have been any nicer and they all work really hard. Evening entertainment was ok but nothing on a Friday/Saturday night which we found strange. All in all, hotel was very pleasant to stay in and a good location.

 
2020-11-12

Inlägg av katiedoc York, Storbritannien

Beautiful but COVID limitations

Rooms lovely, comfortable. Grounds absolutely pristine and beautiful. The swimming pools were fantastic. My children loved the water slides and the children’s pool looked fab for younger children. Much of the hotel was closed. By the end of our week there were probably only about 30 guests. As a result the food choices diminished each day. Lunch and dinner were indistinguishable - same food at each. (But I do understand why). The food was nice enough just very limited (if you didn’t like fish or pork then tough luck) and the deserts were amazing. 5 mins walk from Aqualava water park - we went twice. Both times from 2-5pm on the half day ticket. 10 mins walk to a Playa Flamingo which I think is the nicest beach. 20 mins to Play Blanca and 30 mins to Playa Dorado. All in Playa Blanca is a nice town. It’s a well located, lovely hotel. We had a great break. I understand the limitations on the hotel at this time. The staff were doing their best and were all lovely. My only grumble was the limited food. I’d go back to this hotel in the future and recommend it to others. 😄