Kundomdömen om Elba Lanzarote Royal Village Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

3324 omdömen
Utmärkt
 
1668
Väldigt bra
 
907
Bra
 
416
Mindre bra
 
192
Underkänt
 
141

5 senaste omdömen

2022-11-27

av Connector64084573128 Lanzarote, Spanien

Rekommenderar starkt, bäst var underhållningen!

Superbra ställe på alla möjliga sätt, hade tillgång till ”adult only” där det var lugnt och stilla. Perfekt för att läsa en bok! Men den bästa tiden hade jag ute vid det stora utrymmet! Där fanns personalen som höll i underhållningen på dagarna/kvällarna! Bra mat hela veckan med mycket alternativ, alltid två olika kött/fiskalternativ. Bara 15 minuter ner till centrum där det finns många butiker att handla i och bra restauranger! Stort tack till Ramón, Costa och alla de andra i entertainmentgänget!

 
2018-02-05

av Palmis56 Halmstad, Sverige

Bra hotell men lite offside

Vi bokade det här hotellet för det var mest prisvärt just då. Det är ett bungalows hotell, bungalowsen är sammanbyggda 4 tillsammans. Området är jättestort så det är inte lätt att hitta rätt och inget för den som har svårt att gå. Själva bungalowen är mycket fin, där finns det mesta som behövs, till och med egen kapsel kaffemaskin, kapslar kan köpas i receptionen, det ingår 4 st. Lite underhållning på kvällarna och en fin bar på övervåningen med underhållning vissa kvällar. Prisnivån på hotellet ligger högre än att äta och dricka utmed strandpromenaden som ligger en bra bit därifrån, spelar kanske inte så stor roll om man bokat all inkl.mer vid halvpension. Det finns en vuxenpool med restaurang på området. Vi åt alacart en kväll vid poolbaren och det var god mat där. Inga mygg när vi var där Sammanfattningsvis ett bra hotell fast lite väl långt fån stranden och det blir mycket gående för att ta sig runt i området..

 
2017-04-10

av Camilla J Ystad, Skåne Län, Sweden

Jättefint hotell.

Här bodde vi en vecka med All inclusive. Rent, väldoftande, FANTASTISK personal. Poolområdet var jättefint med många solstolar. En del av poolen var till och med uppvärmd. Det har vi ALDRIG upplevt på någon av våra 6 tidigare resor till denna fantastiska ö. Rummet var väl tilltaget med tv-rumsdel och sovdel. Nyrenoverat och fräscht. Tv i både stora rummet och i sovrummet. Badrum med badkar och avskild toalett. Badkaret var i minsta laget. Inte ens vår 12-åring fick plats. Vattenavrinningen från badet var fel-lutat så det blev vattenansamling på golvet. Hade föredragit en dusch. Tyvärr låg vår uteplats så att vi bara hade sol en stund på förmiddagen och det stod ett träd där som släppte små frökapslar som var sylvassa. Så den använde vi inte mycket. Synd för det fanns både sittdel med bord och soffa samt 2 solsängar. Trevlig poolbar där vi ofta spenderade våra dagar med att spela kort eftersom vi tyvärr hade ganska dåligt väder under vår resa. Intill gick det att få lite mellanmål i form av både hamburgare, grönsaker och diverse ostar och tillbehör. Maten i restaurangen har vi hört olika versioner av. Kan hålla med om att det ibland var lite konstiga maträtter som kanske inte passar alla. Allt var dock mycket vällagat och välsmakande. Mycket grönsaker att välja på. Man använde sig inte så mycket av friterad mat utan det mesta var stekt eller kokt. Alltså ett hälsosammare alternativ. Detta passade oss bra, men kan tänka att de som hade lite mindre barn hade svårt att hitta något passande. Många efterrätter att välja på och alltid flera sorters ost och charkprodukter att välja på. Pizza och pasta med sås fanns alltid. Ett minus var dock att det var väldigt dåligt skyltat vad det var. Så ibland var det ett lotteri vad det var man fick på tallriken. Ölen och vinet man fick var jättebra. Servicen trevlig och snabb. Vilken personal!!! Alltid lika trevliga och tillmötesgående. De jobbade stenhårt för att få oss att känna oss välkomna och att delta i olika aktiviteter. De lärde sig snabbt sonens namn så att han kände sig som hemma. Detta räddade nog vår resa eftersom han var den enda i sin ålder där. Ungarna hängde som en svans efter personalen. Aktiviteter varje dag som vattengympa, pool-lekar, tennis, bågskytte osv. Egen del för de mindre barnen i Pepeland där personalen tog väl hand om barnen. På kvällen bjöds det på hög kvalitè av uppträden. Pepe minglade runt och skojade hela dagen och kvällen lång. Vi har haft en underbar vecka, trots vädret, och kommer troligen tillbaka till detta trevliga hotell.

 
2017-01-28

av 179annelib Uppsala, Sverige

Usel mat

Superfint hotell men rätt dålig mat! Frukosten va helt ok. Kanske svårt att misslyckas med. Men middagen va under all kritik. Vi åt i vuxendelen. Åt en lunch på hotellet och den va både dyr och dålig. Synd att ett sånt fint hotell får minus för maten. Jättefint poolområde.

 
2023-11-27

av Jemma-guy Sunderland, Storbritannien

A fantastic stay here with lovely helpful staff and entertainment

This was our 11th visit to the elba premium suites,we have stayed on the family side also and found it equally as good. obviously staying without children we prefer the adult only side of the hotel as we can dine in the adult only upstairs for breakfast and dinner then lunch at the adult only pool snack bar …. We love this hotel for the lay out 4rooms per block on a bungalow with terrace style layout.. huge comfy beds and a pillow menu the rooms are cleaned daily and towels changed when you need them to be. the staff work there backsides off providing an amazing service to the guests and i have never had an issue at all neither has my husband. Big Thank you to Francesca for helping with a speedy check in and to luis who always has a welcoming hello and big smiles for us and everyone..Big thanks to Silvia Danny chuss jougens and all the bar staff you are amazing also Jennifer Marianne yenifer and dayana in the adult only buffet upstairs you ladies are wonderful not forgetting Manuala for all your hugs ❤️……… The animation team!!!! WOW you guys are the reason we keep coming back you make us laugh so much your dedication hard work and devotion to the job is out of this world you all go above and beyond to make every customer of that hotels holiday memorable you really do outstanding work and the hotel wouldn’t be the same with out you!!! each time we have a new experience learning new things and making new friends! #elbaGang