Lopesan Baobab Resort - vinter

apollo mondo family

 • Halvpension ingår
 • Hög kundnöjdhet
 • Unique - boka rum med extra förmåner

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Välkommen till populära Lopesan Baobab Resort, ett av våra mest populära Apollo Mondo Family-hotell, vid Maspalomas mäktiga sanddyner. Hotellet är särskilt omtyckt för sin serviceinriktade personal, goda mat och vackra miljöer, vilket syns på den höga kundnöjdheten. Här erbjuds gym och instruktörsledda träningspass, flera pooler för både vuxna och barn, Apollos egna barnklubb Club Polly & Mino och goda drycker på Mondo Café. Med Apollo ingår halvpension!

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Dubbelrum med privat pool för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Superiorrum för 2-3 personer, varav 1 barn. Juniorsviter för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Familjerum för 2-4 personer/2-5 personer, varav 3 barn. Sviter för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Kampanjrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Pool områden / arkitekturen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 9439 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lopesan Baobab Resort är ett förstklassigt hotell med spektakulär afrikanskinspirerad arkitektur. Hotellet består av nio byggnader som ramar in en tropisk trädgård. Bortom hotellet skymtar Maspalomas mäktiga sanddyner, vilket för tankarna till grannkontinenten Afrika. Hotellet ligger i lugna och välordnade Meloneras, med endast en kort promenad ner till havet och strandpromenaden.

Stort poolområde
På Lopesan Baobab Resort finns ett imponerande poolområde med inte mindre än sju uppvärmda pooler och en slingrande lazy river. Det grönskande poolområdet omfamnas av växter och vattenfall, och vid två av poolerna finns konstgjorda stränder. För barn finns två uppvärmda pooler med tre små vattenrutschkanor och annat roligt. Poolerna är uppvärmda året runt till minst 22 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Vid poolerna finns solstolar, parasoller och poolhanddukar.

En kort promenad bort ligger stranden Maspalomas och här finns det gott om solstolar och parasoller att hyra.

Restauranger och barer
Maten på Lopesan Baobab Resort är något som gästerna uppskattar lite extra. Här serveras varierande, välsmakade och hälsosamt komponerade maträtter. Totalt finns det fyra restauranger, varav två är bufférestauranger. Gäster på Lopesan Baobab kan även äta i bufférestaurangen på Lopesan Costa Meloneras och Lopesan Villa del Conde, mot reservation. På Lopesan Baobab finns även en restaurang med afrikanskt kök samt en Medelhavs- och grillrestaurang, à lá carte-restaurangerna är Akara och Pili Pili. En middag på en av à la carte restaurangerna ingår in halvpension.

Vill du beställa en god drink finns det fem barer på hotellet, varav två vid poolområdet.

Baristakaffe på Mondo Café
På kaffe- och juicebaren Mondo Café kan du köpa cappuccino, espresso, specialkaffe, flera olika sorters nypressade juicer, lokala bakverk och glass med tillbehör – allt av högsta kvalitet!

Här kan du läsa mer om mat och dryck på hotellet.

Club Polly & Mino och simskola
Apollos egen barnklubb Club Polly & Mino erbjuder kvalitativa, roliga och lärande aktiviteter sex dagar i veckan. Kloka och busiga Polly & Mino är barnens favoriter, och de ses ibland strosa runt kring Club Polly & Mino. Du kan också överraska barnen genom att boka ett besök på rummet av våra charmiga vänner! Förena nytta med nöje och utveckla barnens simkunskaper på Apollos egen simskola, Swim School by Apollo. Våra instruktörer är utbildade och lär barnen att ta simmärken som Baddaren och Simborgarmärket.

Gym och gruppträning
Träna på hotellets stora och välutrustade gym, med både maskiner och utrymme för funktionell träning (åldersgräns för gymmet är 16 år). Du kan även ta del av fyra träningspass om dagen som leds av våra skandinavisktalande instruktörer, samt bordtennis. Läs mer om sport och träning på Lopesan Baobab Resort.

Gäster på Lopesan Baobab Resort får även lov att besöka spaanläggningarna på systerhotellen Lopesan Villa del Conde Resort och Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa till reducerade priser.

Övrigt om hotellet
Genomfartstrafik utanför hotellet.

Unique
Gäster som bokar juniorsvit, superiorrum eller dubbelrum med privat pool får ta del av hotellets koncept Unique.

Unique innebär:

 • Prioriterad in- och utcheckning
 • VIP-frukost i restaurang Pili Pili med val från en à la carte-meny.
 • Reserverad del vid poolområdet med solstolar samt tillgång till smaksatt vatten och frukt VIP-lounge med ett brett utbud av snacks och dryck, samt wifi.
 • Två små flaskor vin på rummet vid ankomst
 • Tillgång till kuddmeny

Läs mer om våra Apollo Mondo Family-hotell.

Ingår i Apollo Mondo Family på Lopesan Baobab Resort

 • Stort och välutrustat gym
 • Fyra träningspass om dagen
 • Solstolar, parasoller och poolhanddukar
 • Pingis
 • Wifi på hotellområdet

Mot avgift

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Solstolar och parasoller vid stranden
 • Spaanläggningarna på systerhotellen Lopesan Villa del Conde Resort och Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa
 • Room service dygnet runt

Måltider

Ingår:

 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
 • Julmiddag (25/12)
 • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

 • Halvpension Extra
 • Helpension (frukost-, lunch- och middagsbuffé)

När vuxna köper till måltider hemifrån äter barn för halva priset.

Gäster på Lopesan Baobab kan äta i bufférestaurangen på Lopesan Costa Meloneras och Lopesan Villa del Conde, tidig bordsreservation krävs.

Gäster på Lopesan Baobab som köper till halvpension Extra, kan även äta i bufférestaurangen på Lopesan Costa Meloneras och Lopesan Villa del Conde samt varje kväll äta à la carte-middag i de utvalda restaurangerna Akara, Alpendre, Ovo och Toscana. Tidig bordsreservation krävs.

Säsongsinformation

Lopesan Baobab är ett Apollo Mondo Family-hotell i perioden 7 oktober 2023 - 5 april 2024. Datumen när hotellet är ett Apollo Mondo-Family för vintern 2024/2025 kommer att updateras senare. Utanför den denna period erbjuds inga konceptaktiviteter som Swim School by Apollo, barnklubben Club Polly & Mino eller träningspass med skandinavisktalande instruktörer.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se fler Go.Live a little-filmer här »

Apollo Mondo Family
 • Club Polly & Mino för barnen
 • Swim School by Apollo
 • Skandinavisktalande Apollopersonal
 • Direkttransfer
 • Mondo Food & Beverage
 • Gruppträning och gym ingår

Direkttransfer till hotellet

Som gäst på Lopesan Baobab Resort kan du boka direkttransfer* till och från flygplatsen. Det betyder att transferbussens första stopp alltid är vid Lopesan Baobab Resort och vid avresa är det alltid sista stoppet innan flygplatsen. Förboka transfern i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Mitt Apollo.
*) vid resor med reguljärflyg garanterar vi ej direkttransfer.

Alla hotell, Meloneras

Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino

På vackra och fräscha Lopesan Costa Meloneras kan du spendera en riktigt härlig semester. Här bor du granne med havet och med närhet till sanddynerna i Maspalomas. Den enda nackdelen med hotellet är svårigheterna att lämna det.

Faro, a Lopesan Collection Hotel

Njut av härligt avslappnade semesterdagar på detta exklusiva hotell med snygg design och ett oslagbart läge precis vid Maspalomas fyr och strandpromenaden. På taket ligger Blue Marlin Ibiza Sky Lounge med infinitypooler och populära restauranger och barer. Faro, a Lopesan Collection Hotel – ett modernt hotell för vuxna livsnjutare!

Caybeach Meloneras

Caybeach Meloneras har allt för en skön och avkopplande familjesemester med flera pooler, splashpool för de minsta och en barnklubb med roliga och spännande upptåg. Hotellet passar även dig som vill ta det lugnt och spela golf, ta en skön och avkopplande promenad nere vid sanddynerna och äta en god middag eller kanske spela padel eller ta en runda på minigolfbanan. Hotellet har allt från dubbelrum för den lilla familjen till trerumslägenheter för den stora familjen som tar upp till sex personer.

Lopesan Baobab Resort - sommar

Välkommen till populära hotell Lopesan Baobab vid Maspalomas mäktiga sanddyner. Hotellet, som har många återkommande gäster, har en spektakulär arkitektur, härliga pooler, uppskattade restauranger och fina rum.

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Upplev den lugna och sköna atmosfären på Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso, ett fantastiskt lyxhotell vid strandpromenaden i Meloneras. Här bor du i stora och ljusa dubbelrum eller sviter och får tid till att bara vara.