Mat & dryck på Lopesan Baobab Resort

Mondo Café

Välkommen till Mondo Café

Apollos kaffe- och juicebar Mondo Café är en oas i oasen. En plats för hela familjen att hänga på och unna sig det där lilla extra. Sortimentet i Mondo Café består av tre huvudkomponenter: kaffe, färskpressade juicer och kvalitativa desserter. Njut av välgjort kaffe som cappuccino, espresso och latte, nypressade juicer som innehåller allt från apelsin, melon och morot beroende på säsong och tillgänglighet, och yoghurt, lokala bakverk och glass med tillbehör – allt av högsta kvalitet. Caféet bär liksom barnklubben den välkände inredaren Jon Eliasons signum.

Ät gott på Lopesan Baobab Resort

Ät gott på Lopesan Baobab Resort

På Lopesan Baobab kan hela familjen äta vällagad och hälsosam mat, och är du på en speciell diet eller har allergier är det lätt att hitta alternativ på buffén. Barnen har en specialkomponerad buffé och det ges även möjlighet att stifta bekantskap med det genuina kanariska köket. 

Inkluderat i halvpension

  • Frukostbuffé i restaurang Baobab kl. 07.00-11.00 eller i restaurang Marula kl. 08.30-10.30. På buffén finns det olika juicer, kaffe, frukt, English breakfast, bröd, pålägg av alla slag, bakverk, yoghurt, flingblandningar, nötter med mera.  
  • Middagsbuffé i restaurang Baobab kl.18.00-21.30 (bordsbeställning görs vid incheckningen) eller i restaurant Marula, kl.18.30-21.00. Dryck är inte inkluderat. Middagsbufféerna har olika teman varje dag, som exempel italiensk, afrikansk, mexikansk, orientalisk och spansk. 
  • Gäster på Lopesan Baobab kan även äta i bufférestaurangen på Lopesan Costa Meloneras och Lopesan Villa del Conde, mot reservation.

Vid helpension mot tillägg är även lunch (utan dryck) i restaurang Marula kl.13.00-15.00 inkluderat. I lunchbuffén är det vanligtvis två olika kött- respektive fiskerätter, grönsaker och andra tillbehör.