Dubbelrum

Rymliga rum med en imponerande blandning av modern design, exklusiva detaljer och afrikanska influenser. Vissa dubbelrum är belägna på de övre våningarna med utsikt mot poolen, sanddynerna och havet i fjärran.

I dubbelrummen finns hårtork, badrockar, plasma-tv, telefon och minibar. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum med privat pool, Unique

Rymliga dubbelrum med en blandning av modern design, exklusiva detaljer och afrikanska influenser. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Badrockar. Hårtork. Bad/dusch och wc. Uteplats med privat pool. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under 2 år räknas som person i extrabädd. Väljer du att boka ett dubbelrum med privat pool får du också tillgång till hotellets koncept Unique med bland annat prioriterad in- och utcheckning, VIP-frukost i en reserverad del av restaurangen, solstolar på reserverad del av poolområdet och tillgång till VIP-lounge med dryck, snacks och gratis internet.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Familjerum

Rymliga familjerum med en imponerande blandning av modern design, exklusiva detaljer och afrikanska influenser. Två dubbelsängar och en bäddsoffa. Hårtork, badrockar, plasma-tv, telefon och minibar. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer/2-5 personer, varav 3 barn.

Familjerum med poolaccess

Rymliga familjerum med en imponerande blandning av modern design, exklusiva detaljer och afrikanska influenser. Två dubbelsängar och en bäddsoffa. Hårtork, badrockar, plasma-tv, telefon och minibar. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Uteplats med poolaccess. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under 2 år räknas som person i extrabädd. Observera: tekniskt namn vid bokning av denna rumstyp: Familjerum med halvpension.

Antal personer: 2-4 personer/2-3 personer, varav 3 barn.

Juniorsviter, Unique

Rymliga juniorsviter med en imponerande blandning av modern design, exklusiva detaljer och afrikanska influenser. Juniorsviterna består av en sov- och vardagsrumsdel. De har också extra stora fönster och två tv-apparater.

I juniorsviterna finns hårtork, badrockar, tv med satellitkanaler och minibar. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under 2 år räknas som person i extrabädd. Väljer du att boka en juniorsvit får du också tillgång till hotellets koncept Unique med bland annat prioriterad in- och utcheckning, VIP-frukost i en reserverad del av restaurangen, solstolar på reserverad del av poolområdet och tillgång till VIP-lounge med dryck, snacks och gratis internet.

Rumsstorlek: ca 56 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Lopesan Baobab Resort, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras ovan.

Antal personer: 2 personer.

Superiorrum, Unique

Rymliga superiorrum med en imponerande blandning av modern design, exklusiva detaljer och afrikanska influenser. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Tefaciliteter och minibar. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under 2 år räknas som person i extrabädd. Väljer du att boka ett superiorrum får du också tillgång till hotellets koncept Unique med bland annat prioriterad in- och utcheckning, VIP-frukost i en reserverad del av restaurangen, solstolar på reserverad del av poolområdet och tillgång till VIP-lounge med dryck, snacks och gratis internet.

Rumsstorlek: ca 51 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Sviter, Unique

Rymliga sviter med en imponerande blandning av modern design, exklusiva detaljer och afrikanska influenser. Sviterna består av sovrum och vardagsrum och har en extra rymlig balkong. I sviterna finns hårtork, badrockar, tv med satellitkanaler och minibar. Tefaciliteter. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 70 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.