Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 701 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Personalen. Kändes säkert och tryggt utifrån corona. Maten var mycket god, saknade dock laktosfria alternativ och bra knivar.
-
Fler avhängnings möjligheter på rummen, krockar. Bättre knivar i matsalen. Laktos fri mat och efterrätter. Avgiftsfri saftey box.

Bekräftad gäst: 2021-03-13


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-03-06


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-03-06


7 av 10

+
Den uppvärmda poolen, kids cluben, läget.
-
MATEN. Frukosten sådär, lunch och middag i bufférestaurangen inte bra. Fler uppvärmda pooler Fler restauranger öppna (men förstår att det beror på pandemin)

Bekräftad gäst: 2021-03-06


10 av 10

+
Servicen
-
Maten

Bekräftad gäst: 2021-03-06


10 av 10

+
Stort, luftigt och lyxigt
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-03-06


8 av 10

+
The design, comfort, service and location
-
Pool temperature

Bekräftad gäst: 2021-03-06


7 av 10

+
Poolområdet var stort och fräscht.
-
Hotellrummen är slitna och behöver uppdateras. Inte 5, snarare 3 stjärnor för rummens standard. Vi hade en fuktskada i badrummet, så fort vi använde duschen uppstod en otrolig stank. Vi fick byta rum efter första natten.

Bekräftad gäst: 2021-03-06


10 av 10

+
Läge, service, restaurang
-
Saknas lekplats för mindre barn

Bekräftad gäst: 2021-03-06


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-02-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

8212 omdömen
Utmärkt
 
5241
Väldigt bra
 
1852
Bra
 
694
Mindre bra
 
225
Underkänt
 
200

5 senaste omdömen

2020-12-24

av yem2012 Västerås, Sverige

Helt ok, inget för dem som vill ha lugnt och ro.

Vi åkte med två tonåringar. Hotellet i sig var jätte fin, stor, Afrika inspirerad hotell. Det fanns två uppvärmda pooler till ca 20 grader, man frös efter ca 10 min då det blåste en hel del. Det fanns även en större pool som Inte var uppvärmd. På hotellet var det ca 80 % av gästerna småbarnsfamiljer, väldigt mycket skrik, både sent på kvällen och väldigt tidigt på morgonen även vid buffen och på poolerna. Man fick ej lyssna på musik på allmän plats. Det verkade inte så bra isolering på rummen. Poolerna var paxade tidigt på morgonen på dem uppvärmda poolen, det fanns endast plats att tillgå på den kalla poolen. Vi bad om att byta rum, Efter att ha sovit dåligt i tre nätter på grund av att familjen bredvid skrek rätt så mkt åt varandra. Då fick vi ett rum långt bort från receptionen, det var så tyst och skönt där. Det tar ca 5-10 min att gå till strand promenaden. Stranden är en nudist strand, blåste väldigt mycket. Vi åkte till Amadores då vi ville till en strand. Personalen var trevliga. Rekommenderas endast till småbarnsfamiljer.

 
2020-11-08

av toon8 Vetlanda, Sverige

Helt ok

hotellet ligger cirka 10 minuter från stranden. Hotellet hade sju poolområden och låg i Maspalomas cirka 50 minuter från huvudstaden. Hotellet ligger även nära en stor busstation vilket gör att man lätt kan ta sig till andra delar av ön med hjälp av buss. De fanns även vissa nackdelar. En av dessa var att de saknades en vuxenavdelning. Säkert skönt för barnfamiljer men för oss som par var de ibland lite väl mycket barn överallt. De ingick halvpension när vi bokade vilket gjorde att man fick buffé på kvällen. En buffé som hade olika teman varje dag men som nästan hade samma utbud dagligen ändå vilket var tråkigt. Hotellet tog betalt för seftybox aldrig varit med om de på ett så fint hotell tidigare. De hade även reserverade solstolar för kunder som valt en högre rumsstandard. Detta gjorde att vi inte fick solstolar vid poolen varje dag utan fick vara utan samtidigt som de fanns typ 40 stolar lediga som tillhörde de som betalt mer som var lediga. Gillar inte de konceptet. Vissa delar av frukosten var också ett skämt. Du fick inte ta något från den varma delen själv. Vilket är ok i dessa tider men däremot förbereder de allt de varma. Exempel du vill ha rostat bröd. Vilket inte är några konstigheter däremot kan de ha förberett och rostat de 1h innan så när du får de är de kallt och mjukt.. Allt tar också mycket längre tid när man ska stå i kö till allt. De funkar när hotellet är halvfullt men när de är typ fullt så får man vänta länge. På allt.

 
2020-10-31

av 321hannaa Sundbyberg, Sverige

Bra Hotel med många positiva sidor men

Ett bra Hotel med flera positiva sidor men några minus för en femstjärnigt Hotel har vi noterat. Mörkt i rummen vilket är stort minus för människor som åker till ljus och sol tex. För fullt pris skulle vi ha tyckt att den var inte prisvärt men nu betalade vi typ mindre än halva priset

 
2020-03-28

av catrineek Limmared, Sverige

Celibrate my fathers 70th day!!

Ett helt fantastiskt hotell med dess unika miljö!! Rummen var mycket fina och fräscha. Vi hade halvpension och maten var utöver det vanliga så mycket gott! Och inte tala om deras poolområde med 9st. Man hittade alltid nåt nytt lite ställe att sola på!

 
2020-03-22

av 979m_rtenw

Familjehotell med hög klass!

Jag kan inte klaga på någonting förutom möjligen vattentemperaturen i poolerna (var där i februari). Endast en var uppvärmd. Bra rum, superbra service, mycket bra mat! Rekommenderar helpension då de restauranger vi besökte utanför området inte var bra. Restaurang Pilli-Pilli var mycket bra! Många småbarnsfamiljer så man får räkna med en del högljudda barn.