Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 873 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-02-04


8 av 10

+
Trädgården och de många poolerna
-

Bekräftad gäst: 2023-02-04


8 av 10

+
Städning, rum och pool
-

Bekräftad gäst: 2023-01-29


6 av 10

+
Den gången mot tidigare år var maten bättre.
-
Ingen värme i någon av poolerna. Det har det varit tidigare. 9.e gången på detta hotell. I alla fall någon av poolerna.

Bekräftad gäst: 2023-01-28


10 av 10

+
Maten. Personalen i matsalen. Alla fina pooler. Sköna sängar. Tystnaden.
-

Bekräftad gäst: 2023-01-28


9 av 10

+
Storleken på rummen dock saknades sportkanaler på tv
-

Bekräftad gäst: 2023-01-28


10 av 10

+
Trevlig och hjälpsam personal som gjorde att man kände sig välkommen, poolen där man kunde simma runt var helt suverän!
-

Bekräftad gäst: 2023-01-28


8 av 10

+
Själva byggnaden och utemiljön var häftig
-

Bekräftad gäst: 2023-01-28


9 av 10

+
Rummens storlek
-

Bekräftad gäst: 2023-01-28


8 av 10

+
Skön vibe och lugnt
-

Bekräftad gäst: 2023-01-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

8709 omdömen
Utmärkt
 
5560
Väldigt bra
 
1943
Bra
 
743
Mindre bra
 
244
Underkänt
 
219

5 senaste omdömen

2023-01-29

av Michael A

Långa köer o dålig service

Varning om ni vill ha ett klasshotell, det här hotellet borde ha max tre stjärnor. Maten ljummen o överkokt när man köat en lång tid. Liknade mer en skolbespisning. Poolerna fina men kalla. Köer i receptionen långa. Städning medelmåttig, fick ringa om handdukar flera ggr. Väl RIU.

 
2023-01-20

av Lethz Borås, Sverige

Kalla pooler och lite sol

Hotellet har flera häftiga pooler, men tyvärr var alla förutom en kalla och få badade i dem. Området med barnpooler låg avsides och var bara öppet några timmar per dag. Hotellet har en häftig arkitektur, men de höga byggnaderna som omringar poolområdet gör att det inte är så många soltimmar där. Redan kl 16-1630 hade solen försvunnit från området. Vi fick ett rum med en balkong med höga träd precis utanför så man såg ingenting och det var väldigt mörkt. Vi fick byta rum, men först efter en dag. Städpersonalen glömde att ge oss nya handdukar tre av sex dagar trots att det stod information om att de skulle bytas varje förmiddag! De säger att man kan ringa till receptionen men det var helt omöjligt. Vi försökte ringa 15-20 gånger vid olika tillfällen men ingen svarade. På grund av hotellets storlek tog det oss minst 10 minuter att gå till receptionen och tillbaka vilket blev omständigt. Det fanns parkering under hotellet, men det var långt att gå och tyvärr var det något som krånglade så gott som varje dag, så som att hissen var trasig, automaten inte fungerade m.m. Varje gång vi skulle hämta bilen tog det 30 minuter från det att vi lämnat rummet till att bilen var ute. Det kostade 20 euro att hyra en barnstol på rummet en vecka, vilket är lite snålt med tanke på vad det kostar att bo där. Trots att vi bokat en fanns den inte på rummet och kvinnan i receptionen sa att jag inte kan ha bokat den. Jag fick visa henne bokningsmailet för att hon skulle tro mig, och då fick de fram stolen snabbt. Frukosten var stor och hade ett bra utbud, men tyvärr var det konstigt nog skinka i nästan all varm mat så som kroketter och omelett, och utan att de satt ut skyltar om det. Hotellet är allt annat än lugnt. Det ligger även i något slags "blåshål" vilket gjorde att det altid blåste väldigt mycket vid entrén och även utanför vårt första rum. Området som hotellet ligger på är till 100% uppbyggt för turister, så om du vill ha något mer genuint spanskt behöver du göra utflykter.

 
2022-12-04

av tjoflinta Uppsala, Sverige

Mycket bra men mycket småbarnsfamiljer

Hotellet har kanonläge, maten på både frukostbuffén och middagsbuffén är väldigt bra, tyvärr så är det många småbarnsfamiljer på detta hotellet, så jag som reser utan våra barn hade uppskattat om man delade upp restaurangerna för barnfamiljer och för vuxna, lika med poolområdena att man kunnat ha vuxenpooler då man faktiskt har hela 6 st poolområden på hotellet.

 
2022-11-25

av Richard D Taby, Sverige

Härligt lyxigt hotell i Meloneras

Toppbetyg på allt. En annorlunda och spännande hotellanläggning, där man kan leva lyxigt utan att gå utanför hotellet. Ligger i en skön omgivning nära den långa strandpromenaden på Gran Canaria sydkust. Hotellanläggningen, maten, servicen, poolerna…allt var toppen. Gäller dock att man inte får rum på nedre botten, för då gör palmer mm att rummen blir mörka.

 
2022-11-19

av CarlOnFire

Mysig vistelse

Fint hotell med härlig miljö vid dess olika pooler. Passar både familjer med mindre barn och vuxna. Mindre roligt i början av vår vistelse när hotellrummet luktade avlopp. Vi fick byta rum efter lite snack i receptionen och sen blev det bra igen. Hotellet erbjuder olika restauranger men alla har samma utbud. Maten var vissa dagar bättre än andra. Vissa bestick och glas har nog blivit dåligt diskade då det var smutsiga flertal gånger under veckan. Personalen var trevliga och hjälpsamma. Mysig och snabb promenad ner till stranden med flertal restauranger och mängder med shopping. Gött väder under veckan i November.