Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 660 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Poolområdet var fantastiskt och flera av poolerna var ordentligt uppvärmda. Bra service med serveringspersonal vid solstolarna.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-17


10 av 10

+
Det hotellet är bara bäst går inte att välja något speciellt kanske bad och yrädgård
-

Bekräftad gäst: 2022-04-17


10 av 10

+
Bra mat och bra service av personalen i restaurang Marula
-

Bekräftad gäst: 2022-04-17


9 av 10

+
Maten och bassängerna.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-17


9 av 10

+
maten
-

Bekräftad gäst: 2022-04-10


9 av 10

+
Poolerna
-

Bekräftad gäst: 2022-04-10


10 av 10

+
Otroligt familjevänligt hotell. Det var vår allra första charter någonsin och även vår första resa med bebis och hotellet var verkligen perfekt för en sådan resa.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-09


7 av 10

+
Utsikten. Vi fick urdåligt rum första natten. Ingen utsikt, som vi betalade för.Sängen en katastrof,totalt nerlagd i rum 2037. Sedan jättebra I rum 4016, med lite "knarr" I sängen.⁹
-

Bekräftad gäst: 2022-04-09


10 av 10

+
Trevlig personal, bra service. Parken
-

Bekräftad gäst: 2022-04-09


10 av 10

+
Badplatser och maten
-

Bekräftad gäst: 2022-04-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

8493 omdömen
Utmärkt
 
5414
Väldigt bra
 
1911
Bra
 
719
Mindre bra
 
240
Underkänt
 
210

5 senaste omdömen

2022-05-27

av DippetyDan Stockholm, Sverige

Fint jättestort hotell på gott och ont

Vi bodde här med familjen. Ska försöka att summera positiva och negativa saker med vistelsen: Positivt Vänlig personal som skojjar och verkar trivas på sina jobb. Flera fina pooler i olika former. Fantastisk frukost, det enda som saknades var grovt rågbröd. Lax, Manchego-ost, alla frukter, juicer, youghurts, olika frukostflingor, Cava m.m. Stora fina fräscha rum, vår hade bäddsoffa som vårt barn sov gott i. De hårda kuddarna kunde man byta i receptionen mot mjukare, även hämta vattenkokare. Minibar-kylskåp som man kunde ta ut spriten från och lägga in sin egen mat/dryck. Bra läge även om det inte ligger direkt vid stranden. Nära till supermarket, arkadhall, apotek och cafe/restauranger. Bra Kids Club. Många uttag för att ladda apparater i rummet. Stort fint badrum med rejält stort badkar. Bra gratis gym med det mesta. Negativt Alltför stort, inte så mysigt. Solstolarna bokades upp på förmiddagen av folk som inte ens var där. Lyhört, om några barn härjar i korridoren längre bort hörde det ända till vårt rum. Poolerna stänger redan kl 18(!!!). Vårt avlopp luktade illa. Mörka rum och vissa passager på hotellet. Wifi är riktigt dåligt och opålitligt. STORT MINUS!

 
2022-04-12

av Yourguest16 Stockholm, Sverige

Häftigt hotell med ett riktigt bra poolområde

Hotellet är generellt väldigt fint. Visst börjar hotellet på vissa stället bli lite slitet, men höll fortfarande en bra nivå tycker vi. Mycket bra poolområde där det är trevligt att hänga. Det har skrivits i tidigare recensioner att det varit mycket barn och hög ljudvolym, vilket vi inte alls upplevde! Personalen på hotellet är väldigt hjälpsamma, precis som många tidigare påpekat! Vad gäller maten och buffén så håller den absolut en ok nivå och motsvarar de förväntningar som man har på hotell som denna. Två saker vi vill lyfta som potential: 1, Toaletten på vårt rum luktade illa. Vi har sett att fler skrivit liknande på tidigare recensioner. När vi meddelade personalen så sade de att de haft problem med lukten, och de försökte hjälpa oss byta rum. Dessvärre var hotellet rätt fullt och vi kunde ej få ett bra ersättningarna. 2, Wi-Fi, kändes som att vara tillbaka till år 2004, vilket faktiskt inte är ok. Dålig mottagning i såväl rum som vid poolområdet. Borde vara väldigt enkelt att fixa! Sammanfattningsvis så skulle jag absolut rekommendera hotellet! Vi hade en riktigt bra vecka där!

 
2022-03-07

av Milo L Göteborg, Sverige

stress, högljutt och ingen semesterkänsla

Åk inte hit om du vill ha en avslappnande semester för återhämtning. Efter en vecka på Lopesan Baobab behöver du en semester efter semstern. Trädgården och poolområden är fina men tyvärr eftersatta. Mungo Park Bar har trevlig personal och lunchen på Pili Pili en trevligt stopp. Det går en väg på båda sidor om hotellet med tjutande sirener, bilköer och lastbilar. Ljudnivån är hög hela tiden, både dag och kväll. Underhållningen skär i öronen oavsett du är på området eller på rummet. Rummen är lyhörda, du hör dina grannar dygnet runt, ta med öronproppar! Det finns ingen plats på hotellet där du kan slappna av utan störande ljud, det förstör hela semestern. Matsalerna är stora och uttröttande, noll mat ro. Extremt tempo och stök, man vill bara därifrån. Glöm inte väckarklockan! Varje morgon SENAST kl 07 måste du gå ut och boka solstolar, en person får bevaka dem så glöm att äta frukost tillsammans med familjen. För mig som ensamstående var jag och sonen utan platser i solen vid poolen flera av dagarna. Solen behövs, poolerna är kalla. Man har konstant stress inombords, helt värdelöst. Hotellet har förlorat sin glans och jag kan inte rekommendera det. Möjligen ett alt för den stora familjen / släkten så att ni kan turas om att jobba i skift på semestern.

 
2022-01-23

av A6468SKmp Stockholm, Sverige

Ingen lugn semester

Hotellet är fantastisk och all service, finns inget att klaga på. Det stora problemet var alla barn i restaurangen, föräldrar som inte bryr sig om att barnen springer mellan borden och leker när man äter frukost.. barnaktiviteter med lekledare som skriker i mikrofon på kvällen bakom våra bord på uteplatsen, gick inte att äta middag i lugn och ro, det var samma sak varje kväll.. Och det är just lugn och ro man vill ha på sin semester. Ta in en flaska dyrt vin och lyssna på lekledare 20 meter ifrån var inte särskilt roande. Skulle gärna bo på hotellet igen men inte under dessa omständigheter. Kan tillägga att vi bott på hotellet fyra gånger och samma sak varje gång. Tråkigt men det blir annat boende nästa gång.

 
2022-01-09

av Marion K Göteborg, Sverige

Stort men trevligt

Normalt undvika vi så sjukt stora hotell, men hamnade här p g a en organiserad golfresa. Hotellet har en spännande design med många intressanta och genomtänkta detaljer. Man lyckas också bryta ner den gigantiska anläggningen i mindre enheter som gör det hela trevligt. Många fina och välskötta poolområden. Vi hade betalt extra för en bättre utsikt, vilket visade sig vara ett bra beslut, då vi fick utsikt mot poolen, trädgården, berget och havet. Rummen har väldigt stora och fina balkonger. Själva rummet var stort och trevligt inredd. Tyvärr var det kallt på golvet och belysningen var inte bra, delvis för mörkt i rummet och sedan en brutal belysning i badrummet där man ser 10 år äldre ut.... På kvällen upplevde vi hela hotellet ganska så mörkt och man famlade lite i mörker när man gick på gångstigarna. Ett stort minus för att det var väldigt kallt och dragigt i barerna och i restaurangerna på kvällen. Man behöver en tjock tröja eller kofta! De stora restaurangerna är förstås ingen hit, någon trivsel infinner sig inte. Tankarna går till en bättre personalmatsal. Man äter snabbt för att komma där ifrån. Personalen var genomgående mycket trevlig. Hotellets läge är perfekt, med nära till allt. Vi kan rekommendera hotellet , trots att det drar lite kallt och trots att belysningen var ganska kass.