Apollo Mondo Family

Apollo Mondo Family

Säg hejdå till tidiga morgnar och trötta kvällar. Och hej till lätta, sköna dagar med kravlösa aktiviteter och humörhöjande träning. De här hotellen har vi valt ut för att de ska göra semestern så enkel, rolig och härlig som möjligt för både unga och vuxna resenärer. En frizon för lek, motion och vila. Vi har till och med sett till att ni kan göra själva resan lite bekvämare med snabbare transfer. God och nyttig mat ingår, plus massor av träningspass och gott om tid att bara vara tillsammans. Våra Apollo Mondo Family har vuxit fram utifrån våra resenärers önskemål och har alltid en lokal förankring i landet du besöker. Det här är hotell för hela familjen att älska!

Se alla Apollo Mondo Family

Apollo Mondo Family:

  • Barnklubb och simskola
  • Gruppträning och gym ingår
  • Barnsäng, barnstol och sulky
  • Mondo Food & Beverage
  • Gratis wifi
  • Direkt transfer till och från alla hotell

Se alla Apollo Mondo-hotell

Club Polly & Mino för alla leksugna barn

Club Polly & Mino – Apollos egen barnklubb

Under sommaren har barnen busat för fullt på Club Polly & Mino – Apollos barnklubb med specialutbildad, skandinavisktalande personal. Här står så klart skojiga aktiviteter i centrum, men det finns också möjlighet att lära sig en massa nytt – som att hälsa på landets språk eller svänga till något ur det lokala köket. Titt som tätt kommer vår kramgoda vänner Polly & Mino på besök. Alla mellan 4 och 11 år är välkomna! Pris från 395:-/vecka.

Läs mer om vår barnklubb
Simskola när du reser med Apollo

Simskola på hotellet

Våra prisvärda simskolor med utbildade simlärare, med grund i Svenska Simförbundets pedagogik, har blivit en stor succé. Efter en halvtimmes rolig och omväxlande simskola i hotellpoolen har barnen hela dagen på sig att leka och öva! Passa på i sommar och anmäl ditt barn till någon av simkurserna nedan eller boka privatundervisning utifrån just ditt barns behov.
Pris från 395:-/vecka.

Läs mer om simskolan

 

Workout with Apollo

Workout with Apollo

Vi har ett stort fokus på sport och träning på våra familjehotell. Och vi tror att upplevelsen blir ännu starkare om man kan varva passen med pooldopp och nyttig mat. Det är också ett bra tillfälle att röra på sig tillsammans! 

Gruppträning för hela familjen

Varje dag erbjuder vi fyra olika träningspass utomhus. Träningen leds av erfarna och utbildade skandinavisktalande instruktörer och det finns alltid något pass för hela familjen. Reser du med barn under 11 år och vill vara med på vuxenpassen håller Club Polly & Mino öppet under samma tider som Workout with Apollo. Här kan du läsa mer om träningen på Apollo Mondo Family.

Mondo Coffee – kaffe- och juicebar

Mondo – gott och nyttigt!

Kaffe- och juicebaren Mondo Café är en plats för hela familjen att hänga på, kanske planera eftermiddagens utflykt och unna sig något smaskigt och ett sjusärdeles gott kaffe! Vi har låtit baristor från Johan & Nyström lära upp cafépersonalen i konsten att få till den perfekta latten. Här kan du läsa vår intervju med Johan Damgaard från Johan & Nyström.

Hälsosam mat

Tillsammans med mästerkocken Christoffer Magnusson-Domeij har vi utformat Mondo Food & Beverage – ett helt unikt koncept med betoning på god och hälsosam mat. Barnen har självklart en egen buffé att välja läckerbitar från. 

Direkttransfer till hotellet

Det ska vara lätt att resa

Som gäst på något av våra Apollo Mondo Family får du alltid direkttransfer till och från flygplatsen när du gör ett tillägg för transfer i bokningen. Det innebär att transferbussens alltid gör sitt första stopp vid ditt hotell, och vid avresa är det alltid sista stoppet före flygplatsen.

Mindre packning för barnfamiljen

Reser du med små barn? Du vet väl att du också kan boka barnsäng, barnstol och sulky när du beställer resan, eller efteråt genom att gå in på Min bokning.  


Resmål

Klassificering

Pris

Avstånd till strand

Avstånd till centrum

Boendet ska ha/erbjuda

Sol & bad

Mat & dryck

Måltider

Rum/lägenhet

Hälsa

Övrigt

Rekommenderade hotell

Typ av boende