Maspalomas Resort by Dunas

apollo mondo family

 • All Inclusive ingår
 • Stora rymliga lägenheter
 • Bra läge i Maspalomas

Välkommen till Maspalomas Resort by Dunas, vårt nya och fina Apollo Mondo Family-hotell på Kanarieöarna! Här trivs både stora och små familjer i de rymliga lägenheterna, och med All Inclusive inkluderat i priset behöver du inte oroa dig för att utgifterna springer iväg på plats. Här finns Club Polly & Mino, Swim School by Apollo, gruppträning och ett härligt Mondo Café på takterrassen!

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-4 personer, varav 1 barn. Trerumslägenheter för 3-6 personer, vara 1 barn. Fyrarumslägenheter för 4-8 personer, varav 1 barn. Svit för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Att vi kunde bo tillsammans, familj 7 pers, i en bungalow även om det blev trångt. Vi möblerade o...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2694 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,7 km
Till centrum: 1,1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Få en unik hotellupplevelse på Maspalomas Resort by Dunas, där charmiga bungalower omringar dig med en avslappnad atmosfär. Bada i härliga pooler, ät smakrika bufféer, och njut av vackra solnedgångar och äkta baristakaffe på takterrassen.

Poolområde och strand
I hotellets lummiga trädgård finns två poolområden, ett med en pool och en separat barnpool och ett med en pool med barnsektion. Det finns också en splashpool, Duni Park, för de yngsta barnen. Poolerna är uppvärmda till minst 24 grader vintertid men pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Solstolar, parasoller och poolhanddukar finns att låna. Poolbar. Sandstranden i Maspalomas ligger en bit bort men hotellet har busservice dit fyra gånger om dagen. På stranden finns solstolar och parasoller att hyra.

Restaurang
I hotellets restaurang dukas buffé upp till såväl frukost som lunch och middag. Bufféerna är omfattande och variationen och kvaliteten på maten kommer locka dig att prova olika smaker varje dag. Poolbaren La Palapa - Bar & Grill serverar inte bara favoritdryckerna, glass, smörgåsar, pizza, hamburgare och pommes frittes pockar också på din uppmärksamhet. Här finns också eftermiddagsfika varje dag och kvällstid dubblerar den som grillrestaurang flera kvällar i veckan.

Baristakaffe på Mondo Café
kaffe- och juicebaren Mondo Café kan du köpa cappuccino, espresso, specialkaffe, flera olika sorters nypressade juicer, lokala bakverk och glass med tillbehör – allt av högsta kvalitet! Caféet är beläget på hotellets takterrass, men perfekt plats att njuta av vackra solnedgångar.

Club Polly & Mino och simskola
Apollos egen barnklubb Club Polly & Mino erbjuder kvalitativa, roliga och lärande aktiviteter sex dagar i veckan. Kloka och busiga Polly & Mino är barnens favoriter som dyker upp lite varstans på hotellet. Du kan också överraska barnen genom att boka ett besök på rummet av våra charmiga vänner! Förena nytta med nöje och utveckla barnens simkunskaper på Apollos egen simskola, Swim School by Apollo. Våra instruktörer är utbildade och lär barnen att ta simmärken som Baddaren och Simborgarmärket.

Gym och gruppträning
Som på alla Apollo Mondo Family-hotell erbjuds gruppträning med skandinavisktalande instruktörer. Ett mindre gym för egen träning finns också.

Övrigt
Kostnadsfritt wifi. Välsorterad minimarket finns på hotellet. Promenadavstånd till sanddynerna, shopping och till golfbanan. Trafiken runt hotellet samt musik och ljud från hotellets showbar kan uppfattas som störande för vissa lägenheter.

Ingår i Apollo Mondo Family på Maspalomas Resort by Dunas:

 • Wifi
 • Gym
 • Fyra träningspass om dagen
 • Solstolar, parasoller och poolhanddukar
 • Busservice till stranden

Mot avgift:

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Tvättmaskin och torktumlare

Måltider

Ingår:

Säsongsinformation

Maspalomas Resort by Dunas är ett Apollo Mondo Family-hotell i perioden 19 oktober 2024 - 4 april 2025. Utanför den denna period erbjuds inga konceptaktiviteter som Swim School by Apollo, barnklubben Club Polly & Mino eller träningspass med skandinavisktalande instruktörer.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se fler Go.Live a little-filmer här »

Apollo Mondo Family
 • Club Polly & Mino för barnen
 • Swim School by Apollo
 • Skandinavisktalande Apollopersonal
 • Direkttransfer
 • Mondo Food & Beverage
 • Gruppträning och gym ingår

Direkttransfer till hotellet

Som gäst på Maspalomas Resort by Dunas kan du boka direkttransfer till och från flygplatsen. Det betyder att transferbussens första stopp alltid är vid Maspalomas Resort by Dunas och vid avresa är det alltid sista stoppet innan flygplatsen. Förboka transfern i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Mitt Apollo.

Alla hotell, Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotell Cordial Green Golf är ett utmärkt val för den som gillar golf. Här bor du nämligen granne med den fina golfbanan i Maspalomas. Koppla av vid poolen efter morgonrundan eller ta hotellets buss till stranden. De ljusa etagelägenheterna ligger i trevliga bungalowliknande längor och har alla markterrass.

Canary Garden Club - vinter 23/24 & sommar 24

Familjevänliga Canary Garden Club ligger i lugna, gröna omgivningar i Maspalomas. På området finns gott om plats för lek och avkoppling, och det trevliga poolområdet med uppvärmda pooler för stora och små blir snabbt den naturliga samlingspunkten.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotell Mirador Maspalomas by Dunas ingår All Inclusive i priset! Här bor du i bekväma rum med plats för upp till fyra personer och kan välja mellan att njuta av den spanska solen vid hotellets poolområde, eller om du vill hoppa på hotellets gratisbuss som går till och från stranden flera gånger varje dag.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels är en oas för avkoppling under den kanariska solen. Här kan gäster över 18 år njuta av lugn och ro i juniorsvit deluxe och deluxesviter och områden bara för dem. Hotellet erbjuder aktiviteter på dagarna och underhållning varje kväll.

Canary Garden Club - vinter 24/25

I lugna, gröna omgivningar i Maspalomas ligger Canary Garden Club, ett hotell som passar för hela familjen. Det trevliga poolområdet med uppvärmda pooler för stora och små blir snabbt den naturliga samlingspunkten och på området finns plats för både avkoppling och lek.

Suites & Villas by Dunas

Suites & Villas by Dunas är ett perfekt hotell när den stora familjen ska på semester, då kan familjen med barn och ungdomar kan bo i familjesviter för upp till sex personer och den äldre generationen kan bo i en tvårumsvilla med åldersgräns. Här finns flera poolområden med stora pooler, barnpooler, roliga splashpooler och så en pool med åldersgräns. Hotellet ligger i Maspalomas och har egen buss som flera gånger per dag som går ner till stranden. Köp gärna till All Inclusive för en extra bekväm familjesemester på Gran Canaria.