Sercotel Las Canteras

Sercotel Las Canteras är ett nyrenoverat och modernt hotell som ligger centralt i Las Palmas, precis intill den fina Las Canteras-stranden. Här bjuds du på fantastiska vyer och närhet till både restauranger och shoppingmöjligheter.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Superiorrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 571 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 25 m
Till centrum: 150 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sercotel Las Canteras har ett mindre poolområde med en pool och ett begränsat antal solstolar. Poolhanddukar finns att låna. Poolområdet ligger på femte våningen vilket ger fantastiskt utsikt över stranden och havet. Med Las Canteras-stranden enbart ett stenkast bort så finns möjlighet till sol och bad och sköna promenader. Precis intill hittar du ett pulserande stadsliv med restauranger, gröna parker och butiker.

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag. Utomhusterassen lockar med fin utsikt mot stranden och havet och möjlighet att avnjuta enklare rätter och dryck.

Hotellet har ett enklare gym.

Wifi ingår på hela hotellet. Stadstrafik.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukostbuffé och middag från meny)

Frukosten serveras måndag-fredag kl. 07.30-10.30 och lördag-söndag 08.00-11.00 och sedan har restaurangen öppet från kl. 13.00 till 23.00.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se fler Go.Live a little-filmer här »

Alla hotell, Las Palmas

Cristina by Tigotan Las Palmas

Hotell Cristina by Tigotan Las Palmas har ett fantastiskt strandläge, direkt vid Las Canteras-stranden och inte långt från Santa Catalina-parkens trevliga uteserveringar. På stadshotellet Cristina Las Palmas råder en trevlig atmosfär och hotellet har en terrass med en pool. Hotellet välkomnar gäster över 16 år.

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas är ett välkänt och omtyckt hotell med ett perfekt läge vid strandpromenaden. På taket finns en pool, solstolar, parasoller och en bar. Vill du hellre bada i Atlanten finns det reserverade solstolar till gästerna på stranden framför hotellet.

Art Las Palmas

Art Las Palmas är ett fräscht lägenhetshotell med rymliga moderna lägenheter. Här bor du nära shopping, barer och mysiga tapasrestauranger, och hotellet är bara minuter från Las Canteras-stranden och på gångavstånd från kända Parque de Santa Catalina.