Art Las Palmas

Art Las Palmas är ett fräscht lägenhetshotell med rymliga moderna lägenheter. Här bor du nära shopping, barer och mysiga tapasrestauranger, och hotellet är bara minuter från Las Canteras-stranden och på gångavstånd från kända Parque de Santa Catalina.


Rumstyper

Trerumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8,3 av 10
baserat på 3 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 46 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 250 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Art Las Palmas är ett fräscht lägenhetshotell med fräscha lägenheter. Boendet passar den som vill ha nära till stadens utbud av kultur, shopping och nöjen, och som värdesätter läge mer än faciliteter på hotellet. Här bor du bekvämt i rymliga, välutrustade lägenheter bara några minuters promenad från stranden.

Gratis wifi på hela hotellet. På hotellet finns en lounge med tv och en varuautomat med vatten och snacks. Hyr du bil finns ett privat parkeringsgarage på hotellet, mot avgift.

Från Art Las Palmas är det drygt 1,5 kilometer till Santa Catalina-parken och ca 2 kilometer till närmsta större shoppingcenter. Men bara runt hörnet väntar restauranger, barer och butiker. Stadstrafik.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Alla hotell, Las Palmas

Don Carlos

Hotell Don Carlos är stället för den som vill bo på första parkett vid den härliga stranden. Detta omtyckta mellanklasshotell ligger mitt i Las Palmas, men på en lugn gågata utan störande trafik. Tidig bokning rekommenderas!

Cristina by Tigotan Las Palmas

Hotell Cristina by Tigotan Las Palmas har ett fantastiskt strandläge, inte långt från Santa Catalina-parkens trevliga uteserveringar. På stadshotellet Cristina Las Palmas råder en trevlig atmosfär och personalen gör allt för att sätta guldkant på din semester. Hotellet välkomnar gäster över 16 år.

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas är ett välkänt och omtyckt hotell med ett perfekt läge vid strandpromenaden. På taket finns en pool, solstolar, parasoller och en bar. Vill du hellre bada i Atlanten finns det reserverade solstolar till gästerna på stranden framför hotellet.