Bull Reina Isabel & Spa

  • Välkänt hotell vid strandpromenaden
  • Pool på taket
  • Hög kundnöjdhet!

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas är ett välkänt och omtyckt hotell med ett perfekt läge vid strandpromenaden. På taket finns en pool, solstolar, parasoller och en bar. Vill du hellre bada i Atlanten finns det reserverade solstolar till gästerna på stranden framför hotellet.

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Närheten till hav och centrum. Barerna.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1490 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Legendariska hotell Bull Reina Isabel & Spa har ett perfekt läge vid strandpromenaden utmed den härliga Las Canteras-stranden i Las Palmas. På hotellet finns en bufférestaurang som serverar frukost och middag samt en snackbar som serverar lunch. På taket finns en pool uppvärmd till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Det finns också solstolar och parasoller samt en poolbar. Kostnadsfri handduksservice. Byte av pool-/strandhanddukar mot avgift.

Hotellets spa välkomnar gäster över 16 år med inomhuspool, hamam, gym, turkiskt bad, bastu och jacuzzi för vuxna över 16 år. Alla faciliteter är gratis förutom behandlingar som är mot avgift. Gratis wifi på hela hotellet. Ett begränsat antal solstolar på stranden framför hotellet för Reina Isabels gäster. Parkering utan extra kostnad, begränsat antal platser.

I omgivningarna finns många restauranger och caféer. Endast 250 meter till den trevliga Santa Catalina-parken. Stadstrafik.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Reser du under jul och nyår och köper till halvpension ingår även julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.

Alla hotell, Las Palmas

Don Carlos

Hotell Don Carlos är stället för den som vill bo på första parkett vid den härliga stranden. Detta omtyckta mellanklasshotell ligger mitt i Las Palmas, men på en lugn gågata utan störande trafik. Tidig bokning rekommenderas!

Cristina by Tigotan Las Palmas

Hotell Cristina by Tigotan Las Palmas har ett fantastiskt strandläge, inte långt från Santa Catalina-parkens trevliga uteserveringar. På stadshotellet Cristina Las Palmas råder en trevlig atmosfär och personalen gör allt för att sätta guldkant på din semester. Hotellet välkomnar gäster över 16 år.

Art Las Palmas

Art Las Palmas är ett fräscht lägenhetshotell med rymliga moderna lägenheter. Här bor du nära shopping, barer och mysiga tapasrestauranger, och hotellet är bara minuter från Las Canteras-stranden och på gångavstånd från kända Parque de Santa Catalina.