Kundomdömen om Bull Reina Isabel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 53 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Fanns inget negativt4
-
Fanns inget negativt

Bekräftad gäst: 2023-04-02


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-03-04


9 av 10

+
Läget nära stranden. Vänlig personal.
-
Se ovan

Bekräftad gäst: 2023-03-04


10 av 10

+
Läget centralt i stan, men ändå intill badstranden. Frukosten är något alldeles extra. (Poolområdet besökte jag aldrig, men ni tvingar mej att svara på den frågan ändå...)
-

Bekräftad gäst: 2023-03-04


9 av 10

+
Läge, Atmosfär, Personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-01-28


8 av 10

+
Det kändes inte så stort som det var. Skönt.
-

Bekräftad gäst: 2023-01-21


6 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-01-21


10 av 10

+
Närheten till stad och stranden. Mycket bra rum, frukost och städning
-

Bekräftad gäst: 2023-01-21


4 av 10

+
Poolområdet
-
Kackerlacka på rummet, utsikt ej som visade bilder (fick till slut byta rum), var tvungen att betala för att byta poolhanddukar och för att få morgonrockar, inget schampo eller balsam i duschen, behöver verkligen renoveras - allting vad slitet, oflexibel personal - kunde t.ex. inte ens få ha kvar vårt rum 1 timme extra när vi skulle checka ut

Bekräftad gäst: 2023-01-07


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-12-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

1582 omdömen
Utmärkt
 
849
Väldigt bra
 
515
Bra
 
134
Mindre bra
 
49
Underkänt
 
35

5 senaste omdömen

2024-01-04

av Christina R

Vinter vistelse

Hotellet ligger precis vid strandpromenaden, vilket vi gillar. Deras pooler ligger uppe på taket där det fanns gott om plats att ligga. Poolbaren serverade bra mat om man inte ville gå ut och äta. På kvällen var deras matsal magisk, inte samma mat på hela veckan vi var där. Jag är missnöjd med vårt rum dock, vi fick in mot ett hus! Väldigt nära…

 
2023-03-06

av Demmereserjordenrunt Göteborg, Sverige

Supertrevligt hotell i Las Palmas

Reina Isabel är ett mycket trevligt och fräscht hotell direkt vid strandpromenaden. Rummen är fräscha och rymliga, takterrassen med pool, SPA, gym och bar är riktigt bra. Frukostbuffén är väldigt bra och varierad. Stranden Las Canteras ligger ca 15 meter från Hotellet - Reina Isabel har en egen bemannad sektion på stranden med solstolar och parasoller . Vi har nu bott där 5 gånger och vidkommer tillbaka

 
2023-02-12

av Unik-51 Helsingborg, Sverige

Fantastiskt hotell, nära till allt

Har varit där tre gånger tidigare o haft middag på kvällen. Tyvärr hade den försämrats både till antal rätter och smakupplevelser. Bodde högt upp på baksidan, helt ok, inte tillägg för havsutsikt. Den ser du från den eminenta baren och poolen på taket. Rummen hade fått nyrenoverade toaletter med stor dusch i stället för badkar. Nya breda continentalsängar med påslakan och två mysiga kuddar. Trevlig och tillmötesgående personal. En bar i markplan med både mat och dricka. Den ende på hela sträckan

 
2022-12-04

av magdalenalW4836IT

Dålig service och bemötande

Hotellet har länge varit en dröm. Vi bodde där en, ibland två gånger om året. Men nu är det slutrest dit för oss. Mycket har förändrats, rummen börjar bli slitna och här och där var icke fungerande grejer dykt upp. I slutet på oktober var vi där sjunde gången på bara några år. Denna gång kände vi igen att ingen bryr sig om sina återkommande gäster, det kändes ofta att man stör när vi stannade vid receptionen och behövde hjälp. Med ett undantag, Mosses som jobbar i baren på 8 våningen. Han med sin charm och fantastisk kundbemötande var alltid mycket trevlig och professionell. Personalen vid frukosten var inte alls tillmötesgående, när någonting saknades, tog det alldeles lång tid tills dem kom och fyllde på. Men ingenting slår en händelsen vi var tvungna att uppleva uppe vid polen. Vi kom dit efter frukosten och tog två solsängar. Jag har en skada i höften och kan därför inte vara nere vid stranden hela tiden, men badar mycket gärna i havet. Det gjorde vi även denna förmiddag. Det tar extra lång tid för mig att komma ner och gå genom den breda sandstranden. Jag försöker vara i vattnet lite längre, när jag ändå är där. Efter badet stannade vi i rummet, jag tog min smärtstillande medicin. När vi kom tillbaka till polen var våra grejer, även personliga hygienartiklar m.m. bortplockade och någon annan la på våra solsängar. Det visade sig att det var badvakten som bestämde sig ta bort våra grejer eftersom vi var enligt honom för länge borta! Det var en chock för oss att någon rör våra handdukar, badkläder, min väska osv. Detta var det fräckaste och oacceptabel händelse som vi har upplevt någonsin. Att personalen behandlar sina gäster på detta sätt är horribelt. Jag har en tydligt påverkad gång, haltar mycket och går långsamt, som alla kunde se men det spelade ingen roll för honom. Hans agerande var mycket okänslig och mycket lågt. Det som var ännu värre var att personalen i receptionen och hotellets manager har försvarat hans sätt han behandlade mig/oss och tyckte att det var rätt att plocka bort oss från solstolar. Vi har känt oss kränkta och längtade bara därifrån, vi väljer ett annat hotell nästa gång.

 
2022-11-18

av Berith9

OK boende men dyrt för vad det levererar.

I genomsnitt ok men för dyrt för standarden. Reina Isabel är en av de få hotell man kan bo på om man vill bo på LasCanteras med hyfsat god standard. Hotellets personal är mycket vänliga och håller hotellets gemensamma ytor skinande rena. Hotellet är dock nedslitet vad gäller rum/badrum/balkong möbler/solstolar och skulle behöva renoveras för att leva upp till att vara 4-stjärnigt. Det är ett dyrt boende i förhållande till standarden på boendet. I frukostmatsalen fick man vänta på påfyllning och på rena glas och tallrikar. Ibland fanns inga bord att få. Brödet var stabbigt och tveksamt om färskt. Yoghurten verkade vara utblandad till en viskös/trögflytande mäktig massa (hade varit bättre att ha de små förpackningarna typ Danone man kan köpa i butik). Frukt, ägg & bacon, omelettet, korv var mycket bra. Vi bodde på hotellet i 2 veckor. Vi har tidigare bott flera gånger i LasPalmas, men denna gång valde vi Reina Isabel. Pool på högsta våning och behandlingar i SpA var mycket bra. Vi ger 3+. Hoppas att Bulls hotellkedja satsar på en renovering av Reina Isabel.