Kundomdömen om Bull Reina Isabel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 17 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-02-06


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-07


10 av 10

+
Närhet till strand och åndå centralt belägen.
-

Bekräftad gäst: 2020-01-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

1420 omdömen
Utmärkt
 
771
Väldigt bra
 
474
Bra
 
118
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2021-01-14

Inlägg av Gunilla Å Göteborg, Sverige

Trevligt hotell med toppenläge

Väldigt bra hotell. Rummet var ganska ordinärt, men badrummet var jättebra. Äntligen en duschkabin som inte läcker. Vi bodde i ett rum in mot stan och solen skiner på balkongen på den sidan. Betala lite extra för att bo högre upp. Ut mot havet är det mest skugga och vi tyckte inte att det var värt att betala ganska mycket extra för havsutsikt. Frukosten var toppen och all personal på hotellet var väldigt trevlig och hjälpsam. Läget mitt på den fina stranden och strandpromenaden kan inte bli bättre. Många restauranger finns i närheten. Jag kommer gärna tillbaka till detta fina hotell.

 
2020-07-19

Inlägg av Triponvisor Malmoe, Sweden

Mycket trevligt hotel på bästa läge

Vi har bott på många hotel, men Reina Isabel är ett av de skönaste och behagligaste hotel vi bott på. Mkt bra mat och deras uteservering direkt mot Las Canteras är full pott! Bra service av duktig och trevlig personal och restaurangens olika kockstationer med kockar som tillagar på beställning är super. Det dyker upp nya teman på dessa stationer vilket är mycket uppskattat om man har hel eller halvpension.

 
2020-01-14

Inlägg av Steelfresh

Perfekt läge

Reina Isabel har ett fantastiskt läge. Från receptionen kommer man via vinterträdgården rakt ut på den mäktiga stranden. Åt andra hållet leder dörren ut till storstaden. Uppvärmd pool på taket, en bra poolbar/restaurang, ett bra spa med varmvattenspool, ett litet gym. Restaurang med vidunderlig utsikt. En fullständigt magnifik frukost. Bra rum. Inte billigt, men värt pengarna. Enda nackdelen är att det 8nte finns ismaskiner. Ett evigt hissåkande ner till baren.

 
2020-01-10

Inlägg av 741minnab

Bra hotell med god frukost

4 vuxna som bodde med havsutsikt i 2 rum. Lite för kallt för att utnyttja balkongen men ändå härligt att ha lite öppet för att höra havet. Pool område på taket var härligt. Vi åt aldrig på restaurangen på taket men åt från bar menyn till lunch. Maten där var inte bra utan en toast kunde ta 45 minuter att få in och den var kall. Annars var personalen på hela hotellet väldigt bra. Jag tog Arom massage i spa avdelning och är väldigt nöjd med det och dem som arbetade där. Vi badade även i den uppvärmda poolen och i saltvatten delen. Det var skönt. Rummen var behagliga och så sköna sängar. Vi fick in kanal 4 på tv. Stort härligt badrum med fina små bad produkter såsom rakhyvlar, badmössa, body lotion, tandborste och tandkräm. Morgonrock får man be om i receptionen för annars får man ingen automatiskt. Den kostar 5 €. Men badtofflor fanns Levande Musik spelades varje kväll vid receptionen men där var inte vi. Vi satt i baren vid strandpromenaden och väldigt bra service. Frukosten var bra och allt fanns som man kan tänka sig. Det blir inte full pott då luncherna tog för lång tid och var kall. Men vi kommer tillbaks.

 
2019-12-18

Inlägg av Inger65 Lidköping, Sverige

Härligt hotell

Riktigt bra hotell! Fint litet spa högst upp som vi utnyttjade nästan varje dag. Poolen på takterrassen liten men trevlig. Härlig utsikt över Las Canteras stranden. Frukost som hade ”allt”! Bra service och bra läge! Vi fick rum på våning sju vilket var perfekt i förhållande till takpool och spa!