Kundomdömen om Sercotel Las Canteras

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

50% av resenärerna rekommenderar

578 omdömen
Utmärkt
 
133
Väldigt bra
 
142
Bra
 
163
Mindre bra
 
83
Underkänt
 
58

5 senaste omdömen

2024-01-31

av KungsbackaSteve Kungsbacka, Sverige

Utmärkt läge

Sercotel Playa Canteras ligger mitt på strandpromenaden Canteras. Det tar 20 minuter att gå från busstationen. Läget är fantastiskt mitt i smeten. Rummen är moderna med sköna sängar och jag hade en balkong med havsutsikt. Servicen var okey.

 
2020-03-21

av KungsbackaSteve Kungsbacka, Sverige

Bästa läget

Exe Las Canteras ligger i bästa läge mitt på Las Cantera-promenaden. Jag betalade för havsutsikt och jag önskade så högt upp som möjligt att jag fick ett stort rum med balkong på 4:e våningen. Ett utmärkt rum lite slitet och behov av renovering inom några år. Bra personal i reception och frukost(som var relativt bra). Rekommenderas.

 
2020-02-20

av Cleriksson Gran Canaria, Spanien

Inte värt priset

Ett slitet hotell som behöver en rejäl uppfräschning Bra läge på stranden. Toppen frukost. Trevlig personal. Det som inte fungerade Internet hoppade ur flera gånger. Sänglampa, TV kontroll fungerade inte. Fyrstjärnigt hotell med endast spanska kanaler. Stop i handfatet.

 
2017-11-25

av cnsweden Löddeköpinge, Sverige

Ganska mediokert

Snabb in och utcheckning Överlag slitet hotell Funkade att bo på men inte mer Dåliga sängar Gymmet dåligt Frukost acceptabel och läget är riktigt bra precis vid stranden, utan det hade hotellet fått en tvåa

 
2017-11-04

av HansJon Gran Canaria, Spanien

Perfekt läge men inte perfekt hotell

Jag gillade detta hotell men det hade både plus och minus. - Mycket hårda och obekväma sängar (dvs normala spanska sängar). - Hotellet har ett spa men som gäst måste jag betala för det. - Frukosten är varierad och höll hög klass med bland annat färskpressad juice. Kostade 7 euro vilket jag tycker var billigt. - Jag hade ett rum med balkong och fantastisk havsutsikt, men balkongen är helt öppen så man sitter precis bredvid grannen som har full insyn.