Cristina by Tigotan Las Palmas

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Hotell Cristina by Tigotan Las Palmas har ett fantastiskt strandläge, direkt vid Las Canteras-stranden och inte långt från Santa Catalina-parkens trevliga uteserveringar. På stadshotellet Cristina Las Palmas råder en trevlig atmosfär och hotellet har en terrass med en pool. Hotellet välkomnar gäster över 16 år.


Rumstyper

Deluxerum för 1-2 personer. Deluxerum med direkt havsutsikt, för 2 personer. Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Vuxen hotell, poolen.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 897 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 30 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Välkända hotell Cristina by Tigotan Las Palmas är beläget direkt vid strandpromenaden och den breda Las Canteras-stranden, ca 350 meter från Santa Catalina-parken. Hotellet hette tidigare Cristina Las Palmas.

Hotellet, som välkomnar vuxna gäster över 16 år, erbjuder sina gäster en uppvärmd pool. Poolen är uppvärmd vintertid till 22 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Solstolar samt extra sköna loungesängar. Pool- och strandhanddukar mot deposition.

I restaurangen kan du äta frukost- och middagsbuffé med både spanska specialiteter och lokala rätter. Vårdad klädsel - långbyxor för män vid middagen. I poolbaren som är öppen från lunch till sen eftermiddag serveras dryck samt lättare rätter och snacks.

Gymmet har en härlig utsikt över hamnen och havet.

Wifi ingår över hela hotellet. Parkering mot avgift. Stadstrafik.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Köper du till halvpension och reser under nyår ingår också nyårsmiddag

Frukost serveras kl. 07.00-10.30 och middag kl. 19.00-22.00.

Teknisk uppdatering på hemsidan

Natten mellan tisdag och onsdag, mellan 22:00 och 03:00 genomför vi en teknisk uppdatering på hemsidan. Tyvärr går det inte att boka en resa eller logga in på Mitt Apollo under den tiden

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se fler Go.Live a little-filmer här »

Hotell för vuxna

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Las Palmas

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas är ett välkänt och omtyckt hotell med ett perfekt läge vid strandpromenaden. På taket finns en pool, solstolar, parasoller och en bar. Vill du hellre bada i Atlanten finns det reserverade solstolar till gästerna på stranden framför hotellet.

Art Las Palmas

Art Las Palmas är ett fräscht lägenhetshotell med rymliga moderna lägenheter. Här bor du nära shopping, barer och mysiga tapasrestauranger, och hotellet är bara minuter från Las Canteras-stranden och på gångavstånd från kända Parque de Santa Catalina.

Sercotel Las Canteras

Sercotel Las Canteras är ett nyrenoverat och modernt hotell som ligger centralt i Las Palmas, precis intill den fina Las Canteras-stranden. Här bjuds du på fantastiska vyer och närhet till både restauranger och shoppingmöjligheter.