Rumstyper på Alua Suites Fuerteventura

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong eller terrass. Familjerummet består av en vardagsrumsdel och sovrumsdel som skiljs åt av skjutdörrar. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. USB-port för laddning av elektronisk utrustning. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 45 kvadratmeter inkl. uteplats
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong eller terrass, vissa med poolutsikt. Två enkelsängar eller en dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. USB-port för laddning av elektronisk utrustning. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn

Juniorsvit Premium

Juniorsviter premium med balkong eller terrass. Åldersgränsen för att bo i dessa rum är 16 år. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin samt kapslar. Välkomstkit på rummet, består oftast av en flaska vatten, juice och öl. Tv med internationella kanaler. USB-port för laddning av elektronisk utrustning. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

  • Boende i Juniorsvit Premium har tillgång till hotellets My favorite Club-område.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer

Tvårumssvit

Tvårumssvit med balkong eller terrass. Sviten består av två sovrum som separeras av en skjutdörr. Det ena sovrummet har dubbelsäng och det andra sovrummet har två enkelsängar och öppen planlösning med vardagsrummet. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. USB-port för laddning av elektronisk utrustning. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 53 kvadratmeter
Antal personer: 2-6 personer, varav 2 barn.