Rumstyper på Alua Suites Fuerteventura

Familjerum

Familjerum med vardagsrumsdel och sovrumsdel som skiljs åt av skjutdörrar. Litet kylskåp och vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. USB-port för laddning av elektronisk utrustning Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badkar med dusch eller endast dusch samt wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 45 kvadratmeter inkl. uteplats
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn

Juniorsvit Premium (för gäster över 16 år)

Fina och fräscha juniorsviter premium för gäster över 16 år. Två enkelsängar eller en dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Litet kylskåp. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Nespressomaskin och kapslar. Välkomstkit på rummet, består oftast av en flaska vatten, juice och öl. Tv med satellitkanaler. USB-port för laddning av elektronisk utrustning. Kuddmeny. Gratis deponering, luftkonditionering och wifi. Hårtork. Badrock och tofflor. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

  • Boende i Juniorsvit Premium har tillgång till hotellets My favorite Club-område.

Rumsstorlek: Ca 42 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer

Juniorsviter

Rymliga och moderna juniorsviter med sovrum och vardagsrum, som är nyrenoverade. Två enkelsängar eller en dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Vissa juniorsviter har en skjutdörr mellan sovrummet och vardagsrummet. Litet kylskåp. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. USB-port för laddning av elektronisk utrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badkar med dusch eller endast dusch samt wc. Terrass eller balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 42 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn

Tvårumssvit

Rymliga tvårumssviter med två sovrum som separeras av en skjutdörr. Det ena sovrummet har dubbelsäng och det andra sovrummet har två separata sängar och öppen planlösning med vardagsrummet. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Alla rum har litet kylskåp och vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. USB-port för laddning av elektronisk utrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badkar med dusch eller endast dusch samt wc. Terrass eller balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 53 kvadratmeter
Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn