Maxorata Beach

Bara fem minuter från stranden och centrum i Corralejo ligger Maxorata Beach, är ett trevligt och enkelt lägenhetshotell med pooler för både stora och små. De praktiska lägenheterna rymmer upp till sex personer!


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-2 personer. Större tvårumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter familj för 2-4 personer, varav 1 barn. Trerumslägenheter i etage för 2-5 personer/2-6 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Allt var toppen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 806 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 350 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Maxorata Beach är ett enkelt, aningen slitet, lägenhetshotell med gångavstånd till både strand och centrum i Corralejo. Passa på att lära dig med om den lokala floran, på hotellet finns en kaktusträdgård med olika kaktusar från Fuerteventura.

Trevligt poolområde med en saltvattenspool och en separat barnpool. Solstolar och parasoller. Pool-/snackbaren håller öppet hela dagen och en bit in på kvällen.

Wifi ingår i i allmänna utrymmen. Biljard mot avgift. Tvättmaskiner mot avgift. Cykeluthyrning. Receptionen har öppet kl. 08.00-22.00 varje dag. I receptionen finns vattenkokare att låna mot en deposition. Trots det korta avståndet till ortens huvudgata med barer och restauranger är det tyst och lugnt på hotellområdet.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Alla hotell, Corralejo

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Välkommen till Secrets Bahia Real Resort & Spa – ett exklusivt hotell för vuxna över 16 år! Hotellet ligger i lugna omgivningar direkt vid stranden i Corralejo. Koppla av vid poolområdet som ligger inbäddat i en grönskande trädgård, njut av alla restauranger och unna dig en härlig spabehandling. Här finns allt för en avslappnad semester!

Las Marismas

Lägenhetshotellet Las Marismas på Fuerteventura är ett modernt familjehotell med rymliga och välutrustade lägenheter. Hotellet är välskött och poolområdet stort. Den som vill röra på sig kan välja bland många aktiviteter och sporter, och för de yngre gästerna finns lekplats och barnklubb. Du kan själv bestämma om du vill laga mat i lägenheten eller vara lite bekväm och boka till frukostbuffé, halvpension eller All Inclusive.

Galera Beach

Välkommen till fina Galera Beach, ett härligt hotell med bra och centralt läge i Corralejo. Här finns ett trevligt litet poolområde och den fina stranden i Corralejo är bara ett stenkast bort. På Galera Beach har alla lägenheter havsutsikt!

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura är ett omtyckt All Inclusive-hotell med flera härliga pooler och många aktiviteter. Hotellet består av två delar, en del vänder sig till såväl vuxna som barn och en del som vänder sig till gäster över 16 år som bokar Juniorsvit Premium.

Barcelo Corralejo Bay

Barcelo Corralejo Bay är ett fint hotell med en stor trädgård, fint poolområde, bra restaurang och ett omtyckt spa. Halvpension ingår i priset och vill du kan du köpa till All Inclusive för en extra bekväm vistelse på Fuerteventura. Hotellet har ett bra läge i Corralejo, och välkomnar gäster över 18 år.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sand är ett fint och omtyckt hotell med gångavstånd till stranden. Här finns ett rymligt poolområde pool, vattenlek för barnen, spa och trevliga restauranger. Och för en smidig semester ingår halvpension i priset!

Buendia Corralejo Nohotel

Buendia Corralejo Nohotel är ett snyggt designat lägenhetshotell med inriktning på hälsa och välmående. Här bor du i fint inredda lägenheter, alla i två våningar. Hotellet har ett stort poolområde med tre uppvärmda pooler, varav en barnpool. I hotellets hälsostudio kan du träna i gymmet men du kan även delta i olika träningsklasser och få hälsoråd om mat, din personliga styrka och om att må bra i livet. Kort promenad till hamnen i Corralejo.