Större tvårumslägenheter

Större tvårumslägenheter med ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa i vardagsrummet. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost. Vattenkokare mot deposition. Tv (fjärrkontroll mot deposition). Deponering mot avgift. Markterrass. Hårtork. Bad/dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenheter i etage

Rymliga trerumslägenheter i etage med två sovrum, ett separat kök och ett vardagsrum med matplats. Två sovrum med två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost. Vattenkokare mot deposition. Tv (fjärrkontroll mot deposition). Deponering mot avgift. Lägenheterna har två badrum, ett med badkar och det andra med dusch. Balkong eller terrass med poolutsikt. Hårtork. Bad/dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 100 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer/2-6 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med ett sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost. Vattenkokare mot deposition. Tv (fjärrkontroll mot deposition). Deponering mot avgift. Markterrass. Hårtork. Bad/dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer

Tvårumslägenheter familj

Tvårumslägenhet familj med ett separat sovrum med två enkelsängar, ett vardagsrum med tv och bäddsoffa samt ett separat kök med enkel köksutrustning. Kaffebryggare. Deponering mot avgift. Balkong eller terrass. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 63 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.