Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 100 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-14


10 av 10

+
Att lägenheten låg centralt till affärer och strand
-

Bekräftad gäst: 2022-01-14


10 av 10

+
Hotellstäderskorna och Sergio( vaktmästaren)alltid glada och trevliga.
-

Bekräftad gäst: 2022-01-07


7 av 10

+
Läget
-
Uppfräschning

Bekräftad gäst: 2021-12-31


8 av 10

+
Bra läge nära by och strand. Dock blev vi anvisade hit då vårt hotell Galera beach hade problem.
-
Ytterst spartanskt utrustade rum. Kalt som i en skolmatsal.

Bekräftad gäst: 2021-12-31


7 av 10

+
Närhet till stan, strand
-
Wifi i rummen är ju 2021 inte stenålder

Bekräftad gäst: 2021-12-24


7 av 10

+
Bra läge. Prisvärt
-

Bekräftad gäst: 2021-12-20


6 av 10

+
Rent och prydligt- Lugn miljö , helt enligt förväntningarna.
-
Vi hade gärna önska att baren varit öppen under kvällstid , den stängde kl 17:00 . Innebar en längre promenad för middagen.

Bekräftad gäst: 2021-12-20


6 av 10

+
Relativt centralt läge i Corralejo
-
Bättre utrustning i köket. Saknade kaffepanna och tillbringare (för juice od)

Bekräftad gäst: 2021-12-13


9 av 10

+
Allt
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-12-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

736 omdömen
Utmärkt
 
158
Väldigt bra
 
296
Bra
 
170
Mindre bra
 
68
Underkänt
 
44

5 senaste omdömen

2020-03-12

av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

Ett lägenhetshotell som ligger centralt i Corralejo. Det är gångavstånd till strand, centrum med affärer och restauranger. Lägenheterna är rymliga och ljusa. Köket är utrustad basic, men man kan laga ett lättare middag. Personalen i receptionen är trevlig och hjälpsam. Hotellet har en poolbar med mycket trevlig och hjälpsam personal. Där finns god mat för att äta på plats eller för avhämtning till rummet.

 
2019-03-19

av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

En lägenhetshotell i Corralejo med gångavstånd till centrum och strand. Lägenheterna är tysta, rymliga och det mesta man behöver i köksväg. Hjälpsam personal i receptionen. Det finns en poolbar med mycket trevlig personal. Där kan man äta och dricka. Mat finns även för avhämtning. Personalen i poolbaren är väldigt hjälpsam och trevlig. Ett besök där rekommenderas.

 
2017-03-15

av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

Ett lägenhetshotell som ligger på gångavstånd till strand, shopping och restauranger i Corralejo. Lägenheterna är nyligen renoverade. Det finns välutrustat kök med bland annat micro. Personalen i receptionen är mycket trevlig och hjälpsam. Det finns en poolbar med god och prisvärd mat. Väldigt trevlig och hjälpsam personal som bjuder på ett skratt.

 
2017-01-24

av Enyaten Malmö, Sverige

Lugnt hotell med bra läge

Trevligt mellanklasshotell med sköna sängar och hyfsat välutrustat kök. Rummet städades 5 ggr den veckan vi var där. Trevlig poolbar/lunchrestaurant som stängde 20.00. Wi-Fi fungerade bäst vid poolbaren.

 
2017-01-19

av Kerstin Freed- K

nära till centrum och havet

allt var bra -jättesköna sängar och kuddar!! poolen var havsvatten och skitkallt!! nära till allt -många restauranger i centrum som det tog ca 10 min att gå till.vill man koppla av med sol och bad tykte jag att det var perfekt!!!