Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 112 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Lugnt rent och mysig pool
-

Bekräftad gäst: 2022-04-28


9 av 10

+
I stort sett välskött anläggning.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-28


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-28


9 av 10

+
Saltvattenbassängen
-

Bekräftad gäst: 2022-04-28


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-28


8 av 10

+
Rent, mysigt och fint hotell, ligger nära centrum och bad.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-26


7 av 10

+
Allt fungerade (nästan)
-

Bekräftad gäst: 2022-04-26


10 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-04-22


9 av 10

+
Att det låg bra till, nära till centrum och havet, har inget att klaga på Trevligt ställe, bra personal
-

Bekräftad gäst: 2022-04-22


9 av 10

+
Städningen och personalen, och läget
-

Bekräftad gäst: 2022-04-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

751 omdömen
Utmärkt
 
163
Väldigt bra
 
300
Bra
 
174
Mindre bra
 
69
Underkänt
 
45

5 senaste omdömen

2022-01-31

av ReseFia Göteborg, Sverige

Bra mellanklasshotell

Mycket bra läge i Corralejo, lugn och skönt och samtidigt nära både till shoppinggatan och ner till stranden. Stora lägenheter, enkelt utrustade men fullt fungerande. Mycket fräscht och rent överallt och trevlig personal. Mindre poolområde med solstolar och en bar som serverade dryck och enklare mat. Begränsade öppettider i både reception och bar, men det är ju vad det är. Nej, det finns inte wifi i rummen, men vem behöver det 2022? Datatrafik ingår oftast på svenska abonnemang, och det var inget fel på täckningen.

 
2022-01-22

av Sören J Karlstad, Sverige

P

Ett lägenhetshotell som ligger centralt i Corralejo. Det är gångavstånd till strand, centrum med affärer och restauranger. Lägenheterna är rymliga och ljusa. Köket är utrustad basic, men man kan laga ett lättare middag. Personalen i receptionen är trevlig och hjälpsam. Hotellet har en poolbar med mycket trevlig och hjälpsam personal. Där finns god mat för att äta på plats eller för avhämtning till rummet.

 
2020-03-12

av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

Ett lägenhetshotell som ligger centralt i Corralejo. Det är gångavstånd till strand, centrum med affärer och restauranger. Lägenheterna är rymliga och ljusa. Köket är utrustad basic, men man kan laga ett lättare middag. Personalen i receptionen är trevlig och hjälpsam. Hotellet har en poolbar med mycket trevlig och hjälpsam personal. Där finns god mat för att äta på plats eller för avhämtning till rummet.

 
2019-03-19

av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

En lägenhetshotell i Corralejo med gångavstånd till centrum och strand. Lägenheterna är tysta, rymliga och det mesta man behöver i köksväg. Hjälpsam personal i receptionen. Det finns en poolbar med mycket trevlig personal. Där kan man äta och dricka. Mat finns även för avhämtning. Personalen i poolbaren är väldigt hjälpsam och trevlig. Ett besök där rekommenderas.

 
2017-03-15

av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

Ett lägenhetshotell som ligger på gångavstånd till strand, shopping och restauranger i Corralejo. Lägenheterna är nyligen renoverade. Det finns välutrustat kök med bland annat micro. Personalen i receptionen är mycket trevlig och hjälpsam. Det finns en poolbar med god och prisvärd mat. Väldigt trevlig och hjälpsam personal som bjuder på ett skratt.