Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 233 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Bra o stort rum
-
Toalett läckte vatten, köksutrustning mindre bra

Bekräftad gäst: 2024-04-16


5 av 10

+
service och rummet
-
kackerlackor!

Bekräftad gäst: 2024-04-16


8 av 10

+
Stort och rymligt och låg centralt. Snyggt och rent.
-

Bekräftad gäst: 2024-04-16


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-16


8 av 10

+
Gillade atmosfären, lugnt och skönt.
-
Förväntade de jag fick.

Bekräftad gäst: 2024-03-25


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-08


7 av 10

+
Låg bra till, nära till mycket
-

Bekräftad gäst: 2024-02-26


10 av 10

+
Tyst o lugnt
-
Gäster som inte respekterade utan paxade solstolar även att det står att det inte skall förekomma

Bekräftad gäst: 2024-02-19


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

802 omdömen
Utmärkt
 
186
Väldigt bra
 
318
Bra
 
180
Mindre bra
 
71
Underkänt
 
47

5 senaste omdömen

2023-02-08

av rosemariem182 Norrköping, Sverige

Lågbudget men bra läge

Vi var fyra veckor på detta hotell. Lågbudget. Man får vad man betalar för. Lite lappat och lagat men rent. Basic köksutrustning men man har vad man behöver. Uteplatsen var långt ifrån privat, spring fram och tillbaka av städerskor och andra. Gick hellre till poolområdet och satt där, det var betydligt lugnare. Rekommenderar balkong om man kan välja. Ett plus var läget, det ligger nära Corralejo centrum med mycket bra shopping och många bra restauranger.

 
2022-01-31

av ReseFia Göteborg, Sverige

Bra mellanklasshotell

Mycket bra läge i Corralejo, lugn och skönt och samtidigt nära både till shoppinggatan och ner till stranden. Stora lägenheter, enkelt utrustade men fullt fungerande. Mycket fräscht och rent överallt och trevlig personal. Mindre poolområde med solstolar och en bar som serverade dryck och enklare mat. Begränsade öppettider i både reception och bar, men det är ju vad det är. Nej, det finns inte wifi i rummen, men vem behöver det 2022? Datatrafik ingår oftast på svenska abonnemang, och det var inget fel på täckningen.

 
2022-01-22

av Sören J Karlstad, Sverige

P

Ett lägenhetshotell som ligger centralt i Corralejo. Det är gångavstånd till strand, centrum med affärer och restauranger. Lägenheterna är rymliga och ljusa. Köket är utrustad basic, men man kan laga ett lättare middag. Personalen i receptionen är trevlig och hjälpsam. Hotellet har en poolbar med mycket trevlig och hjälpsam personal. Där finns god mat för att äta på plats eller för avhämtning till rummet.

 
2020-03-12

av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

Ett lägenhetshotell som ligger centralt i Corralejo. Det är gångavstånd till strand, centrum med affärer och restauranger. Lägenheterna är rymliga och ljusa. Köket är utrustad basic, men man kan laga ett lättare middag. Personalen i receptionen är trevlig och hjälpsam. Hotellet har en poolbar med mycket trevlig och hjälpsam personal. Där finns god mat för att äta på plats eller för avhämtning till rummet.

 
2019-03-19

av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

En lägenhetshotell i Corralejo med gångavstånd till centrum och strand. Lägenheterna är tysta, rymliga och det mesta man behöver i köksväg. Hjälpsam personal i receptionen. Det finns en poolbar med mycket trevlig personal. Där kan man äta och dricka. Mat finns även för avhämtning. Personalen i poolbaren är väldigt hjälpsam och trevlig. Ett besök där rekommenderas.