Barcelo Corralejo Bay

 • För vuxna över 18 år
 • Uppvärmd pool

Barcelo Corralejo Bay är ett fint hotell med bra läge i Corralejo som välkomnar gäster över 18 år. Här finns en stor trädgård, fint poolområde, bra restaurang och ett omtyckt spa. Halvpension ingår i priset och vill du kan du köpa till All Inclusive.

Res från 8 till 29 dagar till Fuerteventura


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Deluxerum för 1-3 personer. Deluxerum med jacuzzi, för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Lugnt å städat
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 7433 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Poolområde med två pooler, varav en är uppvärmd till ca. 25 grader under perioden november-april. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Vid poolområdet finns även solstolar och parasoller samt jacuzzi och handduksservice. Badar du hellre i havet, ligger stranden i Corralejo bara 100 meter från hotellet.

På hotellet finns bufférestaurangen Tindaya samt en poolbar som serverar enklare à la carte-rätter till lunch. Lobbybar. Underhållning flera kvällar i veckan. Vårdad klädsel till middagen, långbyxor för män.

I hotellets spa finns flera pooler, ångbastu och jacuzzi. Bokar du ett deluxerum ingår inträde dagligen till spaet (max 90 minuter/dag och behandlingar tillkommer.) Bokar du en annan rumstyp kan du köpa till inträde på plats. Massage och behandlingar mot avgift. Gym och tennis. Lokal trafik.

Måltider

Ingår:

 • Halvpension.
 • Julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.

Mot tillägg:

 • All Inclusive.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé i bufférestaurang Tindaya, kl. 7.00-10.30.
 • Lunch i poolbaren, kl. 12.30-16.00.
 • Middagsbuffé i bufférestaurang Tindaya, kl. 18.30-22.00.
 • Snacks (kakor, frukt och smörgåsar) kl. 10.30-12.30 & 16.00-19.00.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.30-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Väg måste korsas för att nå stranden i Corralejo. Till sanddynerna är det cirka 5 kilometer.

Alltid på våra Hotell för vuxna

 • Klassificering minst 3+
 • Hög kundnöjdhet
 • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Corralejo

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Välkommen till Secrets Bahia Real Resort & Spa – ett exklusivt hotell för vuxna över 18 år! Hotellet ligger i lugna omgivningar direkt vid stranden i Corralejo. Koppla av vid poolområdet som ligger inbäddat i en grönskande trädgård, njut av alla restauranger och lyxa till med en härlig spabehandling. Hotellet har allt för en lyxig och avslappnad semester.

Arena Beach

Hotell Arena Beach består av låga radhuslängor med fina lägenheter, alla med poolen på bekvämt avstånd. I anslutning till poolområdet ligger poolbaren. Här bor du riktigt bekvämt på semestern med All Inclusive inkluderat.

Maxorata Beach

Maxorata Beach är ett trevligt och enkelt hotell fem minuter från strand och centrum i Corralejo. Trots det korta avståndet till ortens huvudgata med barer och restauranger är det tyst och lugnt på hotellområdet, som bjuder på pooler för stora och små. De praktiska lägenheterna rymmer upp till sex personer!

Las Marismas

Omtyckta hotell Las Marismas på Fuerteventura är ett modernt familjehotell med rymliga och välutrustade lägenheter. Hotellet är välskött och poolområdet stort. Den som vill röra på sig kan välja bland många aktiviteter och sporter, och för de yngre gästerna finns lekplats och barnklubb.

Galera Beach

Välkommen till fina Galera Beach, ett lägenhetshotell med bra och centralt läge i Corralejo. Här finns ett trevligt litet poolområde och den fina stranden i Corralejo är bara ett stenkast bort. På Galera Beach har alla lägenheter havsutsikt!

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura är ett omtyckt All Inclusive-hotell med flera härliga pooler och många aktiviteter. Hotellet består av två delar, en del vänder sig till såväl vuxna som barn och en del som vänder sig till gäster över 16 år som bokar Juniorsvit Premium.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sand är ett fint och omtyckt hotell med gångavstånd till stranden. Här finns ett rymligt poolområde pool, vattenlek för barnen, spa och trevliga restauranger. Och för en smidig semester ingår halvpension i priset!