Barcelo Corralejo Bay

Barcelo Corralejo Bay är ett fint hotell med en stor trädgård, fint poolområde, bra restaurang och ett omtyckt spa. Halvpension ingår i priset och vill du kan du köpa till All Inclusive för en extra bekväm vistelse på Fuerteventura. Hotellet har ett bra läge i Corralejo, och välkomnar gäster över 18 år.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Deluxerum för 2 personer. Deluxerum med jacuzzi, för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bästa personalen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 8223 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Barcelo Corralejo Bay är ett hotell med hög standard, och vänder sig till vuxna gäster över 18 år. Hotellet har ett poolområde med två pooler, varav en är uppvärmd till ca 24 grader under perioden november-april. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Vid poolområdet finns även solstolar och parasoller samt jacuzzi och poolhanddukar ingår. Hotellet ligger strax ovanför stranden i Corralejo och erbjuder transport till stranden Las Dunas.

På hotellet finns bufférestaurangen Tindaya där du kan äta goda bufféer till frukost och middag. I poolbaren serveras enklare à la carte-rätter till lunch. I lobbyn finns en bar där du kan beställa något gott att dricka före middagen. Vårdad klädsel - långbyxor för män vid middagarna. Underhållning flera kvällar i veckan.

Tränar gör du i hotellets gym. I hotellets spa finns flera pooler, ångbastu och jacuzzi samt massage och olika behandlingar - allt mot avgift. Bordtennis. Biljard mot avgift.

Wifi på hela hotellet ingår. Strykjärn och strykbräda mot förfrågan i receptionen. Väg måste korsas för att nå stranden i Corralejo. Trappor och nivåskillnader inom hotellet. Genomfartstrafik som kan uppfattas som störande. Till sanddynerna är det cirka 3 kilometer.

Måltider

Ingår:

 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
 • Julmiddag (25/12)
 • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

 • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé i bufférestaurang Tindaya, kl. 07.30-10.30
 • Lunch och snacks i poolbaren, kl. 12.30-16.00
 • Middagsbuffé i bufférestaurang Tindaya, kl. 18.30-21.30
 • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar, kl. 10.30-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Hotell för vuxna

 • Klassificering minst 3+
 • Hög kundnöjdhet
 • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Corralejo

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Välkommen till Secrets Bahia Real Resort & Spa – ett exklusivt hotell för vuxna över 16 år! Hotellet ligger i lugna omgivningar direkt vid stranden i Corralejo. Koppla av vid poolområdet som ligger inbäddat i en grönskande trädgård, njut av alla restauranger och unna dig en härlig spabehandling. Här finns allt för en avslappnad semester!

Maxorata Beach

Bara fem minuter från stranden och centrum i Corralejo ligger Maxorata Beach, är ett trevligt och enkelt lägenhetshotell med pooler för både stora och små. De praktiska lägenheterna rymmer upp till sex personer!

Las Marismas

Lägenhetshotellet Las Marismas på Fuerteventura är ett modernt familjehotell med rymliga och välutrustade lägenheter. Hotellet är välskött och poolområdet stort. Den som vill röra på sig kan välja bland många aktiviteter och sporter, och för de yngre gästerna finns lekplats och barnklubb. Du kan själv bestämma om du vill laga mat i lägenheten eller vara lite bekväm och boka till frukostbuffé, halvpension eller All Inclusive.

Galera Beach

Välkommen till fina Galera Beach, ett härligt hotell med bra och centralt läge i Corralejo. Här finns ett trevligt litet poolområde och den fina stranden i Corralejo är bara ett stenkast bort. På Galera Beach har alla lägenheter havsutsikt!

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura är ett omtyckt All Inclusive-hotell med flera härliga pooler och många aktiviteter. Hotellet består av två delar, en del vänder sig till såväl vuxna som barn och en del som vänder sig till gäster över 16 år som bokar Juniorsvit Premium.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sand är ett fint och omtyckt hotell med gångavstånd till stranden. Här finns ett rymligt poolområde pool, vattenlek för barnen, spa och trevliga restauranger. Och för en smidig semester ingår halvpension i priset!

Buendia Corralejo Nohotel

Buendia Corralejo Nohotel är ett snyggt designat lägenhetshotell med inriktning på hälsa och välmående. Här bor du i fint inredda lägenheter, alla i två våningar. Hotellet har ett stort poolområde med tre uppvärmda pooler, varav en barnpool. I hotellets hälsostudio kan du träna i gymmet men du kan även delta i olika träningsklasser och få hälsoråd om mat, din personliga styrka och om att må bra i livet. Kort promenad till hamnen i Corralejo.