Rumstyper på Barcelo Corralejo Bay

Deluxerum

Rymliga deluxerum med ljus inredning. Två separata sängar placerade bredvid varandra. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter. Litet kylskåp (kan fyllas som minibar och är då mot avgift). Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Dusch och wc. Markterrass. Städning 7 ggr/vecka.

  • Gäster i deluxerummen har kostnadsfritt tillgång till spat under 90 minuter dagligen.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Deluxerum med jacuzzi

Rymliga deluxerum som alla har olika utformning. Vissa rum har jacuzzi i rummet, vissa har jacuzzi på sin uteplats och vissa har sin jacuzzi på en terrass som delas med andra. På den delade terrassen finns även en balinesisk solsäng till varje rum. Alla jacuzzis på den delade terrassen är numrerade till respektive rum.

Balkong eller terrass. Två separata sängar placerade bredvid varandra. Kostnadsfritt wifi, luftkonditionering och deponering. Kaffe- och tefaciliteter. Litet kylskåp (kan fyllas som minibar och är då mot avgift) . Tv med satellitkanaler. Bad/dusch och wc. Badrock och tofflor. Klinkergolv. Hårtork. Städning 7 ggr/vecka.

  • Gäster i deluxerummen har kostnadsfritt tillgång till spat under 90 minuter dagligen.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Ljusa och rymliga dubbelrum med två separata sängar placerade bredvid varandra. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter. Litet kylskåp (kan fyllas som minibar och är då mot avgift). Kostnadsfritt wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt eller poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.