Rumstyper på Barcelo Corralejo Bay

Deluxerum

Deluxerum med balkong. Två enkelsängar. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Deluxerum med jacuzzi

Deluxerum med balkong. Rummen har har olika utformning. Vissa rum har jacuzzi i rummet, vissa har jacuzzi på rummets uteplats och vissa har jacuzzin på en terrass som delas med andra. På den delade terrassen finns även en balinesisk solsäng till varje rum. Alla jacuzzibadkar på den delade terrassen är numrerade till respektive rum. Två enkelsängar. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt och vissa med poolutsikt. Två enkelsängar. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.