Kundomdömen om Barcelo Corralejo Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 66 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Bra service
-
Dålig wifi

Bekräftad gäst: 2024-05-07


10 av 10

+
Personalen! Läget.
-

Bekräftad gäst: 2024-04-16


10 av 10

+
-
Wi-Fi

Bekräftad gäst: 2024-04-01


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-26


9 av 10

+
Bästa personalen
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2024-02-19


9 av 10

+
Lugnt och trevligt. Sympatisk personal. Hög kvalité på måltiderna. Frukost och middag.
-
Vi hade bokat ett större rum med balkong med begränsad havsutsikt. Jag förväntade mig inte havsutsikt eller utsikt mot pool. Vi blev anvisade ett mörkt rum (stort-ok) på baksidan med utsikt mot en mur och dessutom terassläg som vi inte hade beställt. Jag protesterade och vägrade ta detta rum vi hade ju betalt extra för balkong! Dessbättre dök hotellchefen upp under diskussionen med disk.prsonalen och ordnade upp allting! Vi fick ett bra rum som vi blev väldigt nöjda med! Jag hade med min bokning så jag kunde visa vad hade beställt! Detta bör platspersonalen ha koll på....framöver.

Bekräftad gäst: 2024-02-12


9 av 10

+
Välskött, bra service minded personal och väl tilltagen frukost plus middag.
-
Inget att klaga på.

Bekräftad gäst: 2024-01-29


10 av 10

+
Närhet till allt. Bra service
-
Bättre värmehållning på maten. Vissa gånger var varm mat kall. Viss stekt mat var för hårt stekt så det blev torrt. Äggen till frukosten var för hårdkokta.

Bekräftad gäst: 2024-01-19


10 av 10

+
Läget, rummen, personalen
-

Bekräftad gäst: 2024-01-08


8 av 10

+
Aktiviteter och läget
-
Bättre wifi, ngr i receptionen var arroganta.

Bekräftad gäst: 2023-12-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

8323 omdömen
Utmärkt
 
5299
Väldigt bra
 
2264
Bra
 
555
Mindre bra
 
130
Underkänt
 
77

5 senaste omdömen

2023-11-22

av katrine1112023 Stockholm, Sverige

Ett mycket bra och fräscht hotell med perfekt läge och serviceminded personal

Perfekt läge med 70 m ner till havet och nära staden med butiker och restauranger. Ca 25 min promenad till de stora sanddynerna söder om stan. Vägarna intill hotellet är ytterst lite trafikerade så det var inget som störde. Lugnt hotell och tyst på kvällarna. De flesta gästerna var äldre vilket bidrog till trevlig och lugn stämning. Hotellet var fräscht och rent, likaså rummet. Personalen var väldigt trevlig, professionell och hjälpsam.

 
2023-03-22

av evaerik

Bra läge

Ordning och reda på hela hotellet, vänlig personal och god mat för det mesta. Hög volym i matsalen dock, borde sätta tassar på stolarna. Rummet fräscht och välstädat varje dag. WiFi fungerade utmärkt.

 
2022-10-07

av 771g_ranh Alunda, Sverige

Sakta men säkert mot färre stjärnor

Sjunde gången vi bott här en tvåveckors semester. I år har de rustat hotellet och visst ser det bättre ut. Det fattas en hel del till den standard de tar betalt för. Personalen är trevliga och hjälpsamma så ingen skugga över dem. Vår största besvikelse var dock deras restaurang. Då vi bott där så mycket har vi sett hur sortimentet utarmats år från år. I år var det bedrövligt dåligt.Frukostbuffe innehåller "konstigt nog" allt för en engelsk frukost?? och är alltid kall. Middagen präglas också av kall/ljummen mat och allt friterat är utan all krispighet. Fick smak av mögel 4 gånger under vår vistelse. Varav 3 gånger på rökt korv som åkte in och ut frukost och middag. Wifi (c:a 10 Mbit) är verkligen urdåligt inte många minuter det fungerar. Roaming 4G ligger på nästan 100 Mbit.

 
2019-02-13

av 955ylvaa

Flykt från is och snö

Vi kom fram till hotellet runt tvåtiden. Varit på väg sedan tre på natten. Rummen var inte klara förens närmare halv tre. Kommer till receptionen. Där tog två personer emot oss. Det blev rörigt. Jag blev bestulen. Trötta som vi var så tappade jag koncentrationen på ryggsäcken en kort tid. Inte hotellets fel men vill varna för att det finns ingen vakt eller övervakning för vem som kommer in. Hotellet gav som plåster på såret en flaska Cava och fruktbricka. Det var bra. Vi hade beställt rum med begränsad havsutsikt. Jättefin utsikt men det blåste kallt. Inte värt den extra kostnaden om man vill sitta på balkongen. Vi hade halvpension. Det var god mat. Frukost allt man behöver och mer därtill. Middagen hade olika teman varje kväll. Vissa kvällar supergott andra helt ok. Problemet med restaurangen var att du fick inte ett kvitto på vad du beställt. Jag beställde en flaska vin. Fick in en annan och ingen information om att den var dyrare. När jag skulle betala allt så ville jag poängtera detta. Blev då bemött med att de skulle ta detta med restaurangen när de öppnat. De bad mig återkomma efter fyra. Vi kom tillbaka kvart i fem för att igen betala slutnotan. De gav oss då samma nota utan att något skett. När vi berättade vad vi reagerat på tidigare så fick vi samma svar. De måste ta kontakt med restaurangen. Bemötandet var under all kritik. Eftersom jag druckit upp vinet så valde jag att betala. Jag försökte säga att det jag vill skicka med till hotellet var att även restaurangen ska ge tydligt kvitto på kostnad av vad man köper. I bar och lunchrestaurang fick man kvitton. Rummen var bra och rena. Städpersonal trevliga. Sängarna var sköna. Sov gott. Många av personalen var trevliga men många var det inte. Att le kostar så lite.

 
2018-11-30

av helenadyr

Semester

Bra hotell med bra läge.Sköna sängar på de luxe rummet. De gled dock i sär eftersom de var på hjul. Vackert poolområde.Hotellet börjar bli slitet och behöver piffas till.Saknade bord på balkongen.Frukost helt ok.Väldigt hög ljudvolym i restaurangen. Skamligt! Vi satt ute.Mycket bättre.Middag inte rolig. Gå ut på stans jättetrevliga restauranger.