Kundomdömen om Alua Suites Fuerteventura

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 318 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-14


9 av 10

+
Lugnet i My club
-

Bekräftad gäst: 2024-05-07


8 av 10

+
My favorite clubdelen vid poolen och rummet.
-
Maten

Bekräftad gäst: 2024-04-06


8 av 10

+
Pool området.
-

Bekräftad gäst: 2024-03-18


5 av 10

+
Fina träd och buskar, välskött område.
-
Hotellet anger en klädkod men vi tycker att de krav som anges inte efterlevs på något sätt! En sänglampa var trasig hela tiden vi var där, byttes inte trots att vi bad om detta vid två tillfällen.

Bekräftad gäst: 2024-03-18


8 av 10

+
Området, växter, rummen
-
Svårt att hitta allt, byte av handdukar borde finnas vid poolerna. Vart fanns spa/massage? Ta bort biljetterna angående plastmuggarna. Det är inte kundens ansvar att hålla på med. Flera ggr då detta blev en fråga när man skulle hämta nått i baren.

Bekräftad gäst: 2024-03-15


8 av 10

+
Vårt rum, planlösningen, balkongen, den rymliga duschen. Sköna sängar även om vi föredragit en dubbelsäng.
-
Hotellet frågade efter någon dag om de kunde göra något bättre. Jag påtalade då det som jag upplevde som kaos i stora frukostmatsalen. Skrev att möjligheten med en tekanna och små förpackningar med honung 🫖🍯skulle göra min upplevelse lugnare & mer rofylld. De svarade med ”tack för ditt svar” inget mer.

Bekräftad gäst: 2024-03-08


10 av 10

+
Låg centralt men ändå lite utanför. Så fina planteringar och välskött.
-

Bekräftad gäst: 2024-03-04


4 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-04


9 av 10

+
Stort hotell men ändå lugnt
-
Allt var bra

Bekräftad gäst: 2024-03-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

7633 omdömen
Utmärkt
 
3193
Väldigt bra
 
2773
Bra
 
1078
Mindre bra
 
376
Underkänt
 
215

5 senaste omdömen

2023-02-13

av Kristina_8486 Göteborg, Sverige

Fint hotell i Corralejo

Vi tillbringade en vecka på Alua Suites, som är ett all inclusive-hotell och ligger centralt i Corralejo. Vi uppskattade läget väldigt mycket för promenaden längs stranden, som ligger väldigt nära, in till centrum är underbar. Det finns två delar på det här hotellet; en del där alla kan bo och en del som vänder sig till gäster över 16 år. Vi valde vuxendelen, My Favourte Club, och fick en stor, fin juniorsvit med lugnt läge och inte långt från poolen. Det finns många pooler på området och en av dem i den här premiumdelen. Det som vi uppskattade väldigt mycket var att slippa "kriget" om solstorlarna. Det fanns många solstolar på området och det var aldrig svårt att hitta plats oavsett när på dagen man kom. I Premiumdelen har man möjlighet att äta frukost och lunch om man önskar lite lugnare miljö. Väldigt mysigt att slå sig ner vid poolen och bara vara. Annars finns det en större bufférestaurang utanför Premium som serverar frukost, lunch och middag. Vi har bott på det här hotellet tidigare för några år sedan och då tyckte vi att maten var ganska dålig. Men hotellet har fått ny ägare sedan dess och den här gången vi tyckte maten var jättebra. Förutom bufférestaurangen så finns det en a la carte restaurang, My Favourite Club, som endast välkomnar gäster från My Favourite Club-delen, där man kan äta middag. Och så ytterligare en middagsrestaurang för alla, Mare Nubium. Vår favorit blev My Favourite Club-restaurangen. Trevligt, gott och fantastisk service. Förutom de här tre restaurangerna så fanns det några poolbarer i området, som faktiskt är ganska så stort. Vi var väldigt nöjda med rummet som var stort med bra förvaring. Istället för garderober hade man inrett med hyllor så det var enkelt att hålla ordning i rummet. Stort, fint badrum med förvaring och en jättefin dusch. Skön säng - kanske lite hård dock. Härlig balkong och vackert inrett hotellområde med blommor och palmer. Bra städning och all personal var väldigt hjälpsamma, trevliga och serviceminded. Vi har varit väldigt nöjda med vår vistelse på det här hotellet och kommer troligtvis att åka tillbaka.

 
2022-12-04

av Edwina61 Göteborg, Sverige

Vintersemester

Ett hotell som på många sätt var jättebra och dåligt på andra sätt. Supertrevlig och serviceminded personal. Problemen ligger nog mest på ledningen. Luddigt vad som ingick i All Inclusive, vissa dagar ingick några drinkar nästa dag ingick dom inte. Kostade då 6,5 euro. Maten var ganska bra förutom att det var olika stort utbud i restaurangerna. Sämst var premium restaurangen. Samma urval varje dag och samma vin som på den allmänna restaurangen. Sängarna var stenhårda, Drinkarna var på vissa barer väldigt utspädda. Smakade bara vatten. Bra med gated vuxenområde och barnområdet var stort och bra. Nära centrum, lätt att gå både på gatan eller stranden. Taxi kostade en 50 lapp. Hotellet är bra men det finns mer att arbeta med

 
2022-04-14

av annaemeliejansson Stockholm, Sverige

Trevligt hotell med många möjligheter

Jag och min sambo hade en jättefin semester här. Stort hotellkomplex med många valmöjligheter. Vi bodde på ”my favorite club” och hade därför tillgång till speciella delar. Rummen här var stora och fräscha (lite slitet på vissa håll). Poolområdet här är lugnt och stillsamt, med sköna solsängar. Frukost/snacksrestaurangen var trevlig. Bufférestaurangen bjöd på många alternativ, men ibland ganska smaklöst. Personalen var trevlig och tillmötesgående. Vi är mycket nöjda med vår resa till Alua Suites.

 
2022-03-19

av 113jenniea

Bra

Rummen bra. Skön säng, plastig soffa och mögeldoft i badrummet. Saknade möjlighet att fylla på kaffet, fanns bara två portioner. Ljuvlig, lummig tillhörande terass. Väldigt god och variationsrik mat, drycken i acceptabel kvalitet för all inclusive. Väldigt tillmötesgående personal. Underbar utemiljö.

 
2022-01-29

av vagabondfamiljen Stockholm, Sverige

Trevligt hotell med bra läge.

Hotellområdet var stort och fint. Vårat rum luktade lite mögel men det var ok. Maten var fantastisk. Poolerna var bra men det var enbart den största poolen som var uppvärmd, de andra var iskalla. Läget var bra, nära stranden och centrum. Gymmet var bra men hade kunnat utöka sina öppettider till tidiga morgnar och sena kvällar. Bra barnklubb.