Kundomdömen om Alua Suites Fuerteventura

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 262 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Rummet
-

Bekräftad gäst: 2022-11-21


8 av 10

+
Rent och snyggt och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-11-21


10 av 10

+
Läget,atmosfären,alla växter i hotellområdet.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-18


6 av 10

+
-
Om det är hotellets fel eller Apollos fel vet inte. Vi talade om från början att en av oss är synskadad. Att vi behöver ett rum nära pol området. Vi fick ett rum på en bakgård vi skulle titta in i en grönmur. Väldigt krångligt att ta sig dit. Gick tillbaka till receptionen, fick gå och titta på ett annat rum, det rummet tyckte vi var jättebra, vi var nöjda till vi skulle checka ut. Då skulle vi betala 9 euro/dag. Vilket mannen inte upplyste oss alls om, vi är ändå två personer som kan engelska bra. Vi hade en diskussion om det men vi fick lov att betala.

Bekräftad gäst: 2022-11-18


9 av 10

+
Valmöjligheterna att vistas fritt överallt.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-18


7 av 10

+
Har varit där tidigare fler gånger. Mycket var sig likt men tidigare har vi som bott på Premium kunnat gå och äta middag i lite lugnare miljö utan att boka bord. Det kunde man inte nu. Toklång kö för att boka ett bord manuellt. Matsalen hade de tagit bort ” mysfaktorn” med att ha ett starkt ljus . Mycket smutsigt service och glas samt bestick. Äckligt! Maten var god men inte som tidigare. Mindre att välja på.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-11


8 av 10

+
Club delen med lugnt och ro
-

Bekräftad gäst: 2022-11-11


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-11-11


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-11-07


6 av 10

+
Poolerna, läget
-
Superdålig mat, fanns ingenstans att hänga när man ätit.

Bekräftad gäst: 2022-11-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

6513 omdömen
Utmärkt
 
2629
Väldigt bra
 
2460
Bra
 
917
Mindre bra
 
326
Underkänt
 
183

5 senaste omdömen

2022-04-14

av annaemeliejansson Stockholm, Sverige

Trevligt hotell med många möjligheter

Jag och min sambo hade en jättefin semester här. Stort hotellkomplex med många valmöjligheter. Vi bodde på ”my favorite club” och hade därför tillgång till speciella delar. Rummen här var stora och fräscha (lite slitet på vissa håll). Poolområdet här är lugnt och stillsamt, med sköna solsängar. Frukost/snacksrestaurangen var trevlig. Bufférestaurangen bjöd på många alternativ, men ibland ganska smaklöst. Personalen var trevlig och tillmötesgående. Vi är mycket nöjda med vår resa till Alua Suites.

 
2022-03-19

av 113jenniea

Bra

Rummen bra. Skön säng, plastig soffa och mögeldoft i badrummet. Saknade möjlighet att fylla på kaffet, fanns bara två portioner. Ljuvlig, lummig tillhörande terass. Väldigt god och variationsrik mat, drycken i acceptabel kvalitet för all inclusive. Väldigt tillmötesgående personal. Underbar utemiljö.

 
2022-01-29

av vagabondfamiljen Stockholm, Sverige

Trevligt hotell med bra läge.

Hotellområdet var stort och fint. Vårat rum luktade lite mögel men det var ok. Maten var fantastisk. Poolerna var bra men det var enbart den största poolen som var uppvärmd, de andra var iskalla. Läget var bra, nära stranden och centrum. Gymmet var bra men hade kunnat utöka sina öppettider till tidiga morgnar och sena kvällar. Bra barnklubb.

 
2022-01-27

av Lena L Stockholm, Sverige

Härliga veckor!

Bodde på detta hotell i Premium delen med min sambo över Jul och Nyårshelgerna. Rummet var stort och rymligt med en lagom stor balkong. Hela hotellområdet är fint med välskötta grönområden överallt. Läget tyckte vi var jättebra med lagom avstånd till huvudgatan i Corralejo. Frukosten var bra med det mesta man kunde önska sig däremot var det enda som vi inte var riktigt nöjda med maten i buffen.Där hade vi önskat att kvaliten på vissa maträtter hade varit bättre. Med det sagt så var däremot galamiddagarna vid Jul och på Nyårsafton jättebra! Allt var så fint upplagt och maten var riktigt bra. Minglet (allt corona säkert) före maten och sedan själva nyårsfirandet var jätte trevligt! Vi trivdes som sagt jättebra på Alua suites hotell. Personalen var jättetrevliga, speciellt Thomas som alltid var vänlig och hjälpsam. Även Diego i Agua bar var trevlig, alltid med ett leende på läpparna. Detta hotell skulle vi lätt kunna återvända till och kan varmt rekommendera det åt andra.

 
2020-01-06

av Kristina_8486 Göteborg, Sverige

Fräscht och fint hotell nära stranden i Corralejo

Vi bodde en vecka i december på Suite Hotel Atlantis och fick ett väldigt fint rum, stort, rent och med sköna sängar. Om man vill ha lite mer "privacy" så bör man fråga om ett rum med balkong. Vi hade bokat rum i premium-delen, som är endast för vuxna. Om man reser utan barn så är det att rekommendera att man bokar in sig där. Lugnt och skönt och med eget poolområde. Det finns en mindre poolbar där med ett mindre urval drinkar och snacks. Man har även möjlighet att äta frukost här samt en lättare lunch om man inte vill gå till den större restaurangen. Vi tyckte det var det bästa alternativet att äta här, eftersom det var lugnt och skönt med endast vuxna och inte så mycket folk heller. Hotellet har all inclusive och då ingår några olika restauranger i området. La Scala kan man alltid gå till utan att boka bord men till Atrium (spansk) och Rambutam (asiatisk) måste man bok bord dagen innan. Vi var väldigt besvika på maten i La Scala. Väldigt enkel mat och ganska smaklös. Vår favorit blev den asiatiska där man kunde välja lite olika kök som thai, kina, sushi etc. och även vegetariskt. Ett fyrstjärningt hotell borde ha bättre mat kan man tycka. Vinet var ganska blaskigt; ett billigt bordsvin och samma vin serverades genomgående i alla restauranger och barer. Men det var helt OK. Drinkarna var för det mesta "förblandade" och heller inga höjdare. Servicen på hotellet var jättebra. Alla var hjälpsamma och vänliga. I badrummet fanns hygienartiklar och handdukarna byttes ofta. Badrockarna var något alldeles extra! Supersköna! Vi köpte faktiskt med oss hem. Men trots maten så var vi väldigt nöjda med allting på det här hotellet. Det är jättefint och området är hur mysigt som helst. Ingen trängsel vid poolen. Det fanns solstolar till alla. Badvakter vid alla pooler, även vuxenpoolen. Utbud av nöjen fanns i den andra delen av resorten, t ex vattenlekar och även teater på kvällarna. Och sist men inte minst; läget är perfekt. Tar ca 5 minuter att komma ner till stranden och då har man en härlig promenad längs vattnet framför sig som tar ca 20 minuter in till Corralejo. Så vi kan verkligen rekommendera det här hotellet om man vill koppla av och ta det lugnt.