Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura är ett omtyckt All Inclusive-hotell med flera härliga pooler och många aktiviteter. Hotellet består av två delar, en del vänder sig till såväl vuxna som barn och en del som vänder sig till gäster över 16 år som bokar Juniorsvit Premium.


Rumstyper

Tvårumssvit för 2-5 personer, varav 1 barn/2-6 personer, varav 2 barn. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn. Juniorsvit för 2-4 personer, varav 1 barn. Juniorsvit Premium för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Variationen av poolområden så man kunde variera sig. Roliga saker för barnen att göra som disco o...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 7022 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 250 m
Till centrum: 1,4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Alua Suites Fuerteventura har en vacker trädgård med tropiska växter och här finns flera pooler, varav några är uppvärmda. De pooler som är uppvärmda vintertid är uppvärmda till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Två separata barnpooler. Solstolar och parasoller ingår. Poolhanddukar mot deposition. Vid poolen finns även restaurangen Kentia Pool Club.

Bufférestaurangen Terra Café serverar frukost, lunch och middag, temakvällar vissa kvällar i veckan. Vårdad klädsel - långbyxor för män vid middagarna. Vid Tropic Bar kan du inte bara ladda upp med uppfriskande drycker, du kan också ladda din smartphone eller surfplatta. Allergianpassad mat finns vid förfrågan. Flera barer.

Wellness center mot avgift för gäster över 16 år. Gym och bastu för gäster över 16 år. Massage mot avgift. Bordtennis, volleyboll, aerobics och basket. Tennis mot avgift. Cykeluthyrning. Tennis- och simlektioner kan ordnas på förfrågan och är då mot avgift. Lekplats. Barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 år med engelsktalande personal. Underhållning i form av musik, shower och dans.

Wifi ingår. Minimarket och souvenirshop. Genomfartstrafik. Ca 250 meter till en mindre strand utan solstolar.

My Favorite Club för gäster i Juniorsvit Premium
På hotellet finns en avskild del som endast är för gäster över 16 år som bor i Juniorsvit Premium. På My Favorite Club-delen finns en uppvärmd pool och en pool med jacuzzidel. Solstolar och parasoller ingår. Poolhanddukar mot deposition. My Favorite Club-lounge med wifi som ingår. Chill-out area med lyxiga solsängar och balisängar.

À la carte-restaurangen My favorite Club Restaurant som endast välkomnar gäster från My Favorite Club-delen, serverar middag. My Favorite Club är en elegant restaurang som tillagar delikata måltider av mestadels lokala råvaror. Bordsreservering krävs. Gäster i My Favorite Club-delen erbjuds även att äta kontinental frukost i My Favorite Club-lounge, kl. 08.00-11.00 och kl. 11.00-22.00 erbjuds även snacks och salladsbuffé här mellan kl. 11.00-18.00.  Vårdad klädsel - långbyxor för män vid middagen.

Måltider

Ingår:

  • All Inclusive ingår
  • Julmiddag (25/12)
  • Nyårsmiddag

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 07.30-10.30.
  • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00.
  • Lunchsnacks, kl. 12.30-16.00.
  • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30.
  • Snacks, kl. 10.30-17.00.
  • Kaffe och kaka, kl. 16.00-17.00.
  • Obegränsat med förfriskningar, vatten, öl, vin, varma drycker och lokala drinkar, kl. 11.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive ingår fram till kl. 12.00 på avresedagen.

Säsongsinformation

Tvårumssviterna kan bokas för 2-6 personer, varav 2 barn från och med vintern 23/24.

Alla hotell, Corralejo

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Välkommen till Secrets Bahia Real Resort & Spa – ett exklusivt hotell för vuxna över 16 år! Hotellet ligger i lugna omgivningar direkt vid stranden i Corralejo. Koppla av vid poolområdet som ligger inbäddat i en grönskande trädgård, njut av alla restauranger och unna dig en härlig spabehandling. Här finns allt för en avslappnad semester!

Maxorata Beach

Bara fem minuter från stranden och centrum i Corralejo ligger Maxorata Beach, är ett trevligt och enkelt hotell med pooler för både stora och små. De praktiska lägenheterna rymmer upp till sex personer!

Las Marismas

Omtyckta hotell Las Marismas på Fuerteventura är ett modernt familjehotell med rymliga och välutrustade lägenheter. Hotellet är välskött och poolområdet stort. Den som vill röra på sig kan välja bland många aktiviteter och sporter, och för de yngre gästerna finns lekplats och barnklubb. Du kan själv bestämma om du vill laga mat i lägenheten eller vara lite bekväm och boka till frukostbuffé, halvpension eller All Inclusive.

Galera Beach

Välkommen till fina Galera Beach, ett Apollo Mondos Local-hotell med bra och centralt läge i Corralejo. Här finns ett trevligt litet poolområde och den fina stranden i Corralejo är bara ett stenkast bort. På Galera Beach har alla lägenheter havsutsikt!

Barcelo Corralejo Bay

Barcelo Corralejo Bay är ett fint hotell med en stor trädgård, fint poolområde, bra restaurang och ett omtyckt spa. Halvpension ingår i priset och vill du kan du köpa till All Inclusive för en extra bekväm vistelse på Fuerteventura. Hotellet har ett bra läge i Corralejo, och välkomnar gäster över 18 år.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sand är ett fint och omtyckt hotell med gångavstånd till stranden. Här finns ett rymligt poolområde pool, vattenlek för barnen, spa och trevliga restauranger. Och för en smidig semester ingår halvpension i priset!

Atlantic Garden Beach Mate

Atlantic Garden Beach Mate ligger i närheten av Corralejos centrum på Fuerteventura och har en fin trädgård med tre utomhuspooler, varav en för barn. Här bor du i fint inredda lägenheter med balkong eller terrass.