Buendia Corralejo Nohotel

Buendia Corralejo Nohotel är ett snyggt designat lägenhetshotell med inriktning på hälsa och välmående. Här bor du i fint inredda lägenheter, alla i två våningar. Hotellet har ett stort poolområde med tre uppvärmda pooler, varav en barnpool. I hotellets hälsostudio kan du träna i gymmet men du kan även delta i olika träningsklasser och få hälsoråd om mat, din personliga styrka och om att må bra i livet. Kort promenad till hamnen i Corralejo.


Rumstyper

Trerumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 569 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 600 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Buendia Corralejo Nohotel har tre pooler, varav en stor pool, en barnpool och en smalare pool med balisängar. Den stora poolen är uppvärmd året runt till ca 25 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Solstolar och parasoller. Poolhanddukar ingår, byte mot avgift.

Den kombinerade poolbaren/restaurangen @Waves Food and Drinks Restaurant serverar frukost och sedan från lunch och till sen eftermiddag kan du njuta av fräscha sallader, pizza och annat gott.

I hotellets hälsostudio, Equilibrio Health Studio, kan du få hjälp att träna yoga eller ett pass pilates, Yin Yoga, boxning samt dansklasser, personliga tränare och kostrådgivning, mot avgift. I gymmet tränar du kostnadsfritt, öppet dygnet runt. Hotellet samarbetar med Pointbreak Surfschool som är ett utomstående företag men finns på hotellet, öppet måndag till lördag.

Wifi ingår över hela hotellet. Receptionen är öppen kl. 08.30-23.00. Tvättomat med tvättmaskin och torktumlare, mot avgift. Trappor och nivåskillnader inom hotellet, bland annat vid poolområdet. Vid sen avresa finns duschrum och bagagerum att använda. Hotellet ligger ca 300 meter från marinan i Corralejo och ca 600 meter till den lilla stranden Playa de Corralejo. Går man ytterligare några hundra meter kommer man till stränderna Playa de Corralejo Viejo och Playa de los Verilitos.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Mot tillägg:

  • Frukostbuffé

Frukosten serveras kl. 08.00-11.00

Alla hotell, Corralejo

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Välkommen till Secrets Bahia Real Resort & Spa – ett exklusivt hotell för vuxna över 16 år! Hotellet ligger i lugna omgivningar direkt vid stranden i Corralejo. Koppla av vid poolområdet som ligger inbäddat i en grönskande trädgård, njut av alla restauranger och unna dig en härlig spabehandling. Här finns allt för en avslappnad semester!

Maxorata Beach

Bara fem minuter från stranden och centrum i Corralejo ligger Maxorata Beach, är ett trevligt och enkelt lägenhetshotell med pooler för både stora och små. De praktiska lägenheterna rymmer upp till sex personer!

Las Marismas

Lägenhetshotellet Las Marismas på Fuerteventura är ett modernt familjehotell med rymliga och välutrustade lägenheter. Hotellet är välskött och poolområdet stort. Den som vill röra på sig kan välja bland många aktiviteter och sporter, och för de yngre gästerna finns lekplats och barnklubb. Du kan själv bestämma om du vill laga mat i lägenheten eller vara lite bekväm och boka till frukostbuffé, halvpension eller All Inclusive.

Galera Beach

Välkommen till fina Galera Beach, ett härligt hotell med bra och centralt läge i Corralejo. Här finns ett trevligt litet poolområde och den fina stranden i Corralejo är bara ett stenkast bort. På Galera Beach har alla lägenheter havsutsikt!

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura är ett omtyckt All Inclusive-hotell med flera härliga pooler och många aktiviteter. Hotellet består av två delar, en del vänder sig till såväl vuxna som barn och en del som vänder sig till gäster över 16 år som bokar Juniorsvit Premium.

Barcelo Corralejo Bay

Barcelo Corralejo Bay är ett fint hotell med en stor trädgård, fint poolområde, bra restaurang och ett omtyckt spa. Halvpension ingår i priset och vill du kan du köpa till All Inclusive för en extra bekväm vistelse på Fuerteventura. Hotellet har ett bra läge i Corralejo, och välkomnar gäster över 18 år.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sand är ett fint och omtyckt hotell med gångavstånd till stranden. Här finns ett rymligt poolområde pool, vattenlek för barnen, spa och trevliga restauranger. Och för en smidig semester ingår halvpension i priset!