Las Marismas

 • Gratis wifi
 • Fräscht poolområde

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Omtyckta hotell Las Marismas på Fuerteventura är ett modernt familjehotell med rymliga och välutrustade lägenheter. Hotellet är välskött och poolområdet stort. Den som vill röra på sig kan välja bland många aktiviteter och sporter, och för de yngre gästerna finns lekplats och barnklubb.

Res från 8 till 29 dagar till Fuerteventura

HALVPENSION UTAN EXTRA KOSTNAD

Nu får du halvpension utan extra kostnad på detta hotell! Skynda dig - erbjudandet gäller till och med 30 september. Avreseperiod: 1/11 2022 - 30/4 2023. Gäller inte gruppresor. Se villkor här »


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-4 personer, varav 1 barn. Trerumslägenheter för 4-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Location
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2648 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1 km
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Las Marismas på Fuerteventura, Kanarieöarna är ett lägenhetshotell med många faciliteter. Här finns ett stort och inbjudande poolområde med två pooler (varav en är uppvärmd 1/11-30/4 till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder). Separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot deposition och byte av handdukar mot avgift. Poolbar som även erbjuder enklare rätter till lunch (ingår ej i All Inclusive),

Las Marismas har en bufférestaurang, vårdad klädsel krävs; långbyxor för män till middagen. Bar med levande musik några kvällar i veckan.

Gratis fitnesscenter med åldersgräns 16 år i vuxet sällskap, annars 18-årsgräns. Gratis tennis och squash, utrustning finns att hyra. Minigolf, beach volley/beach soccer och boccia mot deposition. Cyklar och biljard mot avgift.

I närheten av barnpoolen finns en lekplats samt en barnklubb för barn 4-12 år i hotellets regi 6 dagar i veckan, engelsktalande personal. Minilivs. Tvättservice mot avgift. Gratis wifi i receptionsområdet. Hotellbuss mot avgift (bokas och betalas i receptionen dagen innan) till sanddynerna (ca 3 kilometer) en gång om dagen, avresa från hotellet kl. 11.00 och retur från sanddynerna kl. 15.00. Många trappor inom hotellområdet. Hiss finns endast i huvudbyggnaden. Lokal trafik samt leverans av varor till hotellet kan uppfattas som störande i vissa lägenheter.

Måltider

Inga måltider ingår.

Mot tillägg:

 • Frukostbuffé
 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
 • All Inclusive

Köper du till halvpension eller All Inclusive ingår julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukost, kl. 7.30-10.30.
 • Lunch, kl. 13.00-15.00.
 • Middag, kl. 18.30-21.00. (Vårdad klädsel krävs, långbyxor för män.)
 • Kaffe, te och kakor i poolbaren, kl. 16.00-17.00.
 • Snacks i poolbaren, kl. 10.30-13.00 och kl. 15.00-16.00.
 • Glass i poolbaren, kl. 10.00-18.00.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och drinkar i poolbaren, kl. 10.00-18.00 samt i baren Marismas/Salon, kl. 18.00-23.00.
 • Racket och bollar till tennis och squash mot deposition.
 • Gratis hotellbuss till sanddynerna (reserveras i receptionen).

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Corralejo

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Välkommen till Secrets Bahia Real Resort & Spa – ett exklusivt hotell för vuxna över 18 år! Hotellet ligger i lugna omgivningar direkt vid stranden i Corralejo. Koppla av vid poolområdet som ligger inbäddat i en grönskande trädgård, njut av alla restauranger och lyxa till med en härlig spabehandling. Hotellet har allt för en lyxig och avslappnad semester.

Arena Beach

Hotell Arena Beach består av låga radhuslängor med fina lägenheter, alla med poolen på bekvämt avstånd. I anslutning till poolområdet ligger poolbaren. Här bor du riktigt bekvämt på semestern med All Inclusive inkluderat.

Maxorata Beach

Maxorata Beach är ett trevligt och enkelt hotell fem minuter från strand och centrum i Corralejo. Trots det korta avståndet till ortens huvudgata med barer och restauranger är det tyst och lugnt på hotellområdet, som bjuder på pooler för stora och små. De praktiska lägenheterna rymmer upp till sex personer!

Galera Beach

Välkommen till fina Galera Beach, ett lägenhetshotell med bra och centralt läge i Corralejo. Här finns ett trevligt litet poolområde och den fina stranden i Corralejo är bara ett stenkast bort. På Galera Beach har alla lägenheter havsutsikt!

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura är ett omtyckt All Inclusive-hotell med flera härliga pooler och många aktiviteter. Hotellet består av två delar, en del vänder sig till såväl vuxna som barn och en del som vänder sig till gäster över 16 år som bokar Juniorsvit Premium.

Barcelo Corralejo Bay

Barcelo Corralejo Bay är ett fint hotell med bra läge i Corralejo som välkomnar gäster över 18 år. Här finns en stor trädgård, fint poolområde, bra restaurang och ett omtyckt spa. Halvpension ingår i priset och vill du kan du köpa till All Inclusive.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sand är ett fint och omtyckt hotell med gångavstånd till stranden. Här finns ett rymligt poolområde pool, vattenlek för barnen, spa och trevliga restauranger. Och för en smidig semester ingår halvpension i priset!

Atlantic Garden Beach Mate

Atlantic Garden Beach Mate ligger i närheten av Corralejos centrum på Fuerteventura och har en fin trädgård med tre utomhuspooler, varav en för barn. Här bor du i fint inredda lägenheter med balkong eller terrass.