Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 567 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Bra läge. Gott om plats i lägenheten. Bra med gym och butik. Bra med alla aktiviteter och underhållning som erbjöds.
-
Bristande underhåll av lägenheten: ranglig stol på balkongen, tvättställningen på balkongväggen var sönder, låset i ytterdörren fungerade inte (blev utelåsta en kväll pga att batteriet i låset tagit slut), stopp i avloppet i badrummet, saknade osthyvel, stekspade och potatisskalare, knivar var slöa och gick knappt att skära med, kastrull var rund i botten och sönderbränd, beläggning lossnade från stekpannorna vid användning vilket medförde att maten blev förstörd.

Bekräftad gäst: 2024-02-19


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-19


8 av 10

+
Sängarna
-
Dusch i badkaret livsfarligt

Bekräftad gäst: 2024-02-19


10 av 10

+
Hela alltihop. Personalen, poolerna, rummet. Allt var toppen
-

Bekräftad gäst: 2024-02-19


8 av 10

+
Den stora fina trädgården och poolområdet.
-
Det var byggstörningar. Frukosten var dyrare att köpa hemifrån än den var på plats. Det motsatta brukar vara standard.

Bekräftad gäst: 2024-02-16


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-16


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2024-02-12


7 av 10

+
Öppen och bra mini market. Fint område med växter och palmer.
-
Dörrlåset inte helt enkelt. Måste lämna ett kort i hållaren för att ha kvällsbelysning på. Droppade från taket ner på toaletten. Läckage från övervåningen!!! Inte helt rent. Inget eluttag vid sängen. Mycket oljud från arbetsplatsen bredvid.

Bekräftad gäst: 2024-02-12


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-12


5 av 10

+
Trevligt poolområde med träd och växter
-
Noggrannare städning

Bekräftad gäst: 2024-02-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

2875 omdömen
Utmärkt
 
1415
Väldigt bra
 
1002
Bra
 
313
Mindre bra
 
92
Underkänt
 
53

5 senaste omdömen

2023-02-13

av Passenger24524271661 Stockholm, Sverige

Fullträff

Poolområdet och det gröna och vackra hotellområdet. Restaurangen med bra omväxlande mat (Tema varje dag) och mycket vänlig och trevlig personal och service. Fint och snabbt bemötande i receptionen när vi ville byta rum (mer sol) Bra läge till centrum och strand (10 min promenad). Trivselfaktorn på hotellet är högsta poäng. Vi har bott på många "finare" hotell men inget slår Las Marismas mysfaktor och trivselkänsla. Vi bodde på hotellet i fyra veckor, det var en fullträff. Corralejo är en trivsam och mysig stad.

 
2023-02-05

av Ann-Britt S Vårgårda, Sverige

Bättre dag för dag....

Det är en stor hotellanläggning med mycket grönska av bananträd, palmer och kaktusar. Det är många olika nationaliteter vilket gör det trivsamt också. Lägenheten var typ äldre modell men i mycket bra skick - välbevarad. Vi hade halvpension så middagen hade olika teman för varje dag.

 
2023-01-07

av BanDanne81 Costa Teguise, Spanien

Väldigt bra hotell! Rekommenderas!

Vi är väldigt nöjda med detta hotell, bra pool och väldigt lummiga omgivningar. Bra läge då man når huvudgatan på 7-8 minuters promenad. Väldigt rent och fräscht även om jag personligen uppskattar städningen all dagar och att man byter handdukar varje gång. Inredningen på rummen är lite till åren men det är ändå funktionellt.

 
2022-03-24

av elennevi

Jätte bra hotell!

Vi är supernöjda med detta hotellet, fina pooler, fina rum med massa utrustning så som stekpannor, mikro, kaffebryggare osv. Trevligt personal, bra läge. Solstolar till alla. Vi tog ingen mat på hotellet så det kan jag inte recensera. En minimart finns på hotellet med typ allt man behöver, till bra pris. Stort och fint gym som du har tillgång till gratis. Superfin lekplats och lekrum för barnen. Rekommenderar verkligen!

 
2019-07-08

av Joakimjonathan Sollentuna, Sverige

Urusel service!

Receptionen är under all kritik och servicen jättedålig. Dålig kommunikation mellan mig som resenär och receptionen. Inget följs upp och personalen anklagar varandra. En byggställning med lösa järnpinnar för oväsen när det blåser på ena sidan!