Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 492 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Bra rum och service mindes och trevlig personal (utom en person, se nedan)
-
Tjejen som stod i kvällsbaren när vi gick dit första gången var otroligt otrevlig och nästan skällde ut oss när vi frågade om det gick att beta med pengar (det var inte några problem att göra det i poolbaren). När vi väl beställt så slängde hon isen i glaset så allt stänkte omkring. Vi gick inte till kvällsbaren någon fler gång. Och ja, vi har adresserat detta även till hotellet.

Bekräftad gäst: 2024-05-28


9 av 10

+
Poolområde
-

Bekräftad gäst: 2024-05-14


8 av 10

+
Fint område med blandade åldrar, bra stämning.
-

Bekräftad gäst: 2024-05-07


6 av 10

+
Livemusik varje dag och fina blommor och palmer
-
Rummets fläktar lät som dom höll på att gå sönder, ett av våra eluttag åkte ur väggen.

Bekräftad gäst: 2024-05-07


10 av 10

+
Lugnt, välskött o trevlig personal.
-
Det enda felet var saknad av bättre kontroll av folk som ockuperar solstolarna och sen är borta flera timmar för att äta frukost tex.

Bekräftad gäst: 2024-04-23


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-16


8 av 10

+
Trädgården
-
Saknades pärmen för allmän information. Om man har inte rätt telefon eller man är för gammal, svårt att få rätt information.

Bekräftad gäst: 2024-04-16


9 av 10

+
Stora bra rum med stor balkong, fint trädgård område, bra läge i Corralejo
-

Bekräftad gäst: 2024-04-16


5 av 10

+
Poolerna och grönskan
-

Bekräftad gäst: 2024-04-08


8 av 10

+
Miljön, växtligheten. Trevligt mottagande vid receptionen.
-
Väldig hög musik vid underhållningen. Svårt att känna personalen, många kändes buttra. Svårt att vetabvad som ingick i All Inclusive. Dålig info barnklubb å vilka aktiviteter som fanns.

Bekräftad gäst: 2024-04-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

2940 omdömen
Utmärkt
 
1454
Väldigt bra
 
1018
Bra
 
320
Mindre bra
 
93
Underkänt
 
55

5 senaste omdömen

2023-02-13

av Passenger24524271661 Stockholm, Sverige

Fullträff

Poolområdet och det gröna och vackra hotellområdet. Restaurangen med bra omväxlande mat (Tema varje dag) och mycket vänlig och trevlig personal och service. Fint och snabbt bemötande i receptionen när vi ville byta rum (mer sol) Bra läge till centrum och strand (10 min promenad). Trivselfaktorn på hotellet är högsta poäng. Vi har bott på många "finare" hotell men inget slår Las Marismas mysfaktor och trivselkänsla. Vi bodde på hotellet i fyra veckor, det var en fullträff. Corralejo är en trivsam och mysig stad.

 
2023-02-05

av Ann-Britt S Vårgårda, Sverige

Bättre dag för dag....

Det är en stor hotellanläggning med mycket grönska av bananträd, palmer och kaktusar. Det är många olika nationaliteter vilket gör det trivsamt också. Lägenheten var typ äldre modell men i mycket bra skick - välbevarad. Vi hade halvpension så middagen hade olika teman för varje dag.

 
2023-01-07

av BanDanne81 Costa Teguise, Spanien

Väldigt bra hotell! Rekommenderas!

Vi är väldigt nöjda med detta hotell, bra pool och väldigt lummiga omgivningar. Bra läge då man når huvudgatan på 7-8 minuters promenad. Väldigt rent och fräscht även om jag personligen uppskattar städningen all dagar och att man byter handdukar varje gång. Inredningen på rummen är lite till åren men det är ändå funktionellt.

 
2022-03-24

av elennevi

Jätte bra hotell!

Vi är supernöjda med detta hotellet, fina pooler, fina rum med massa utrustning så som stekpannor, mikro, kaffebryggare osv. Trevligt personal, bra läge. Solstolar till alla. Vi tog ingen mat på hotellet så det kan jag inte recensera. En minimart finns på hotellet med typ allt man behöver, till bra pris. Stort och fint gym som du har tillgång till gratis. Superfin lekplats och lekrum för barnen. Rekommenderar verkligen!

 
2019-07-08

av Joakimjonathan Sollentuna, Sverige

Urusel service!

Receptionen är under all kritik och servicen jättedålig. Dålig kommunikation mellan mig som resenär och receptionen. Inget följs upp och personalen anklagar varandra. En byggställning med lösa järnpinnar för oväsen när det blåser på ena sidan!