X-Fit Week på Levante - powered by Playitas

Följ med atleterna och coacherna Matilde Øyen Garnes, Antonia Fält-Kottulinsky, Henrik Negård & Sarah Krarup på en maxad X-Fit-vecka på Rhodos! 


Om veckan

Välkommen till den första Apollo Sports X-Fit Week som går av stapeln på vårt sporthotell Levante - powered by Playitas
Under ledning av det nordiska tränarteamet kommer du under veckan att kunna delta i workshops, skillträning, woddar, konditionsträning teamwoddar och olympisk lyftning. 

På Levante – powered by Playitas erbjuds dessutom ett brett utbud av ledarledda gruppträningsklasser som funktionell träning, yoga, dansklasser, cardioklasser och mycket mer. Det nybyggda gymmet är generöst tilltaget och välutrustat med frivikter, maskiner och cardiomaskiner, allt enligt SOK:s krav på olympisk träningsstandard.

Utöver all schemalagd X-Fit-träning kan du dessutom starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, utmana dig själv i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Spela padel eller tennis på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna – valet är ditt!


Program 

I X-Fit kombinerar vi olika element från styrketräning, konditionsträning och gymnastik.
Här hittar du inom kort veckans exempelprogram. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls ca 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll.


Klassbeskrivningar

Gymnastics: Vi går igenom och tränar på de gymnastiska delarna som oftast ingår i en WOD. Bland annat handstand pushups & handstand walk, pull-ups, toes to bar och muscle-ups - samt regressioner och progressioner till dessa övningar.

Weightlifting: Under denna klass lär vi oss de olympiska lyften ryck och stöt som ofta förekommer inom sporten. 

Strenght/Lifting: En klass där vi tränar på styrkemomenten som ofta förekommer inom woddar. 

WOD: Workout Of The Day innefattar ofta moment från tyngdlyftning, gymnastik, styrketräning och konditionsträning paketerad till en rolig och garanterat svettig workout 

Team WOD: Workout Of The Day, genomförs i Team om 2, här är det teamwork som gäller. Samla, synka eller dela på repetitioner, använd era svagheter och styrkor till eran fördel för att ta er igenom workouten så effektivt som möjligt!

Injury prevention training: Skadeförebyggande träning. 


Vem kan delta?

Alla kan delta på denna resa, du behöver inte ha några förkunskaper inom olympiska lyft, gymnastik eller X-Fit. Vi kommer kunna anpassa resans innehåll utefter allas respektive nivåer, och kommer ge förslag på hur du kan skala ner övningarna för att göra dem enklare, eller hur du kan utmana dig själv genom att göra övningarna mer utmanande.


 

Info om veckan

Bokningen är stängd!

Pris: 14 498:- 

Datum: 27 augusti - 3 september 2023

Avreseorter: Stockholm, Köpenhamn, Göteborg

Hotell: Levante - powered by Playitas

Detta ingår:

 • Flyg tur/retur 
 • Incheckat bagage & handbagage
 • Boende i dubbelrum
 • Halvpension (frukost & middag)
 • Transfer
 • Mat på flyget
 • All träning enligt program

Begränsat antal platser.

Kontakta oss: [email protected]

Om instruktören


Antonia Fält-Kottulinsky

Antonia Fält-Kottulinsky är en flerfaldig CrossFit Games atlet och goda kunskaper inom alla gymnastiska element som ingår i funktionell fitness. Hon har tränat funktionell fitness sedan 2015 och har fina meriter från internationella tävlingar, senast vann hon Elfit egypt här i Egypten i November 2022 med tufft motstånd. Hon älskar att coacha och har gjort det sedan 2017 bland annat på CrossFit Nordic i Stockholm men håller också i workshops runt om i Sverige. Hon är certifierad CrossFit level 1 coach

 

Matilde Øyen Garnes 

Matilde är utbildad sjukgymnast, personlig tränare, dietist och CrossFit Coach. Matilde är själv aktiv & tävlar i världseliten i CrossFit, hon provade sitt första CrossFit-pass 2016 och fastnade direkt för sporten. Matilde är en hängiven och målmedveten tjej som jobbar hårt för att nå sina mål. Matilde älskar att arbeta med människor, både inom coaching & sjukgymnastik & hon brinner för att hjälpa andra att uppleva samma träningsglädje upplever genom CrossFiten.

Meriter:

 • Med i det norska landslaget i Functional Fitness / CrossFit.
 • Världsmästare i Functional Fitness 2022 (individuell)
 • 2:a plats VM Functional Fitness 2021 (individuell)
 • 3:e plats VM Functional Fitness 2019 (individuell)
 • Världsmästare i Functional Fitness 2018 (lag)
 • 19:e plats CrossFit Games 2022 (individuellt)
 • CrossFit Games 2020-kval (lag)
 • Semifinalist CrossFit 2021 & 2022 (individuell)

Sarah Lindasdatter Krarup

Sarah började träna CrossFit för 14 år sedan och har varit ett fan av just detta sedan dess. "Träning har gett mig många års erfarenhet, resor, vänskap och några av de bästa upplevelserna i livet." Sarah har genom åren haft olika befattningar inom sportbranschen. Hon har bland annat varit daglig chef för gymmet Butchers Garage. Dessutom har Sarah varit med och ställt upp och undervisat flera militära träningsläger i Danmark. Sarah har tidigare erfarenhet av att undervisa utomlands, och har i över 7 år kört många olika träningsläger utomlands. Till vardags arbetar Sarah som jurist på Novo Nordisk, samt tränar dagligen på elitnivå i CrossFit. Sarah är en riktig sportnörd med mycket erfarenhet och ett brinnande engagemang.  
Hon har tävlat i CrossFit Games 2 gånger i team, är med i Danska Landslaget i styrkelyft, är Nordisk Mästare i styrkelyft samt har tävlat på Europeiska mästerskapen och tagit silver i Masters i tyngdlyftning. 
Sara har dessutom flertalet nationella rekord i tyngdlyftning och raw powerlifting. 

Henrik Negård 

Henrik är sjukgymnast på LFI Helse & Trening klinik, samt crossfit atlet. Som sjukgymnast är hans expertisområde idrottsskador och rehabilitering med fokus på prestationsförbättring. Säsongen 2022 kvalade han in till CrossFit Games med sitt team från CrossFit Oslo, och har samma ambitioner för 2023. Han har ett mål om att även andra ska kunna njuta av träning och fysisk aktivitet på samma sätt som han själv. Henrik är idrottare i det norska landslaget i Functional Fitness/CrossFit och är världsmästare Functional Fitness 2023 (lag) och har en 21:a plats i CrossFit Games 2022 (lag).

Meriter:

 • World Champion Functional Fitness 2023 (team)  
 • 21:a plats i CrossFit Games 2022 (team) 
 • Aktiv i Norges Landslag i Functional Fitness / CrossFit. 

Om hotellet


 

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas