1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Botanico

 • Fantastisk tropisk trädgård
 • Teneriffas största spa

Femsoliga Botanico i Puerto de la Cruz är ett härligt hotell med klassisk och exklusiv atmosfär. Här väntar lugna dagar i den prunkande tropiska trädgården som rymmer både en fin liten sjö i japansk stil och restauranger och barer. Hotellet passar dig som vill unna dig något alldeles extra – bland annat ligger ett av Teneriffas största spa här och gillar du golf finns en egen putting green.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Trädgården , tyst rum, Trevlig personal
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2008 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,6 km
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Botanico är ett mycket fint hotell med lyxig atmosfär, som ligger i en fantastisk trädgård i Puerto de la Cruz. Här kan du koppla av under ett parasoll vid det stora poolområdet, beställa in en svalkande drink i poolbaren och bara njuta av lugnet. Hotellet har flera restauranger och barer som ligger utspridda på hotellområdet och erbjuder goda rätter och drycker från morgon till sen kväll.

Vill du koppla av lite extra är ett besök i hotellets prisbelönta spa platsen att besöka! På The Oriental Spa Garden välkomnas gäster över 16 år med ett brett utbud av massage och behandlingar, ångbastu, aromterapi och pooler. För träning finns ett gym med begränsade faciliteter och tennisbana, aerobics och en putting green.

Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Room service. Tvättservice mot avgift. Butik. Kvällsunderhållning. Gratis hotellbuss till centrum. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Julmiddag (25/12) och nyårsmiddag. Halvpension mot tillägg.

Restauranger

 • La Palmera Real ligger vid poolen, i den grönskande trädgården, och på morgonen kan du välja att äta din frukost från buffén här. Under eftermiddagen kan du välja allt från enklare tilltugg till en fullfjädrad lunch.

 • La Parrilla serverar middag i andalusisk stil, med lokala och spanska specialiteter. På vinlistan finns ett stort urval spanska viner.

 • Il Pappagallo är en italiensk à la carte-restaurang med fantastisk utsikt över Puerto de la Cruz.

 • The Oriental serverar en asiatisk meny med bl.a. kinesiska, japanska och thailändska rätter.

 • I The Bar Hall serveras kaffe, te, smörgåsar, bakverk och serverar kaffe, te, smörgåsar, bakverk och förfriskningar hela dagen. Under kvällen kan du avnjuta drinkar till levande musik här.

Bra att veta

Flera pooler är uppvärmda vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.

Alltid på våra Hotell för vuxna
 • Klassificering minst 3+
 • Hög kundnöjdhet
 • Wifi i allmänna utrymmen