Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

2090 omdömen
Utmärkt
 
1634
Väldigt bra
 
312
Bra
 
95
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2020-01-28

av nalars1 Karlstad, Sverige

Fantastisk service

Mycket vänlig och tillmötesgående personal vart man än vänder sig. Trädgården är nästan som den botaniska trädgården strax intill. SPA-anläggningen är mycket bra. Enda negativa upplevelsen var att jacuzzin höll alldeles för låg temperatur den förmiddag vi använde den. Frukosten är överdådig med mycket att välja mellan. Middagarna på de båda restaurangerna (Slim oräknad) är hyfsade med ändå inte riktigt prisvärda. Men servicen är mycket bra även där. En fin service är att hotellet har en gratis skyttel till och från centrum.

 
2019-02-03

av Birgitta P Puerto de la Cruz, Spanien

Hotel Botanico

Underbart hotell. Bra service. Trevlig och hjälpsam personal. Fint rum. Frukosten var mycket bra här fanns allt man kan önska sig. Hotellets spa var i världsklass det var bra för både kropp och själ. Vi mådde så bra under vår vistelse på hotell Botanico. Det är lite dyrare att bo här men mycket ingår i priset. Vi blev överraskade med tårta och champagne när en av oss fyllde år. Vi återvänder gärna. Här fanns inget att klaga på.

 
2018-04-16

av ludde48 Östersund, Sverige

Mest pang för pengarna!

Söker du hotell på Teneriffa så kommer Hotell Botanico upp som högst rankad. Hotellet är också oftast det dyraste men det som inte syns direkt är vad du får för pengarna. Personalen är femstjärniga. Finns alltid där och alltid tillmötesgående. Allt från dörrvaktmästare, städpersonal, reception till poolskötare och serveringspersonal. Dom finns där för dig! Alltså excellent service. Hotellet och rummen är tysta och lugna. Hela anläggningen är välskött, välstädad och prydlig. Hotellet har en enorm parkanläggning som är helt fantastisk. De tre restaurangerna erbjuder varierande menyer. Frukostbuffén är i världsklass. Vill du åka till centrum så bjuder hotellet på transport. Spa-anläggningen är ett kapitel för sig. Fem olika bastutyper, bubbelpool, varma britsar och en pool med 30 grader i vattnet. Visst kostar det men du får valuta för pengarna!

 
2018-01-05

av Jan F Lund, Sverige

Femstjärnigt

Femstjärnigt Lyxhotell som väl motsvarar förväntningarna.Man möts i dörren av personer i vit uniform som tar hand om bagaget. Incheckningen går snabbt och smidigt. Vi bodde i ett standardrum, välstädat och möblerat med fina möbler. Rummet var dock i minsta laget. Det var ont om plats för resväskorna. Sköna sängar. Frukosten var i en klass för sig. Bland det allra bästa jag varit med om. Hotellets restauranger hade däremot en del att jobba med. De levde inte upp till hotellets 5 stjärnor. När ni väljer rum, tänk på att havsutsikt betyder norrläge, dvs begränsat med sol på balkongen. Då är den stora trädgården och SPA avdelningen en tillgång.

 
2017-02-14

av ludde48 Östersund, Sverige

Best of the best

Hotellet är ett klassiskt kolonialhotell till sin utformning med lite insparation av orienten. Hotellet har tre egna resturanger, en orientalisk, en spansk och en italiensk. Jättebra mat på alla tre. Rummen är mycket fräscha och fantastisk personal som svarar för att du skall trivas. Runt hotellet finns en bedårande trädgård där pooler och spa-anläggning ligger insprängd. Det finns allt du behöver för en "må bra" vecka. Du behöver aldrig lämna hotellet för allt finns.