Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 17 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
9,7 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Frukosten, polerna, spar, parken, lokalerna med all konst.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-11


8 av 10

+
Möjlighet till aktiviteter, både som man betalade för och som ingick i priset.
-

Bekräftad gäst: 2022-03-06


9 av 10

+
Faciliteterna. Omgivningarna. Fantastisk trädgård.
-
Rummen är ganska gamla och trötta. Känns inte 5 stjärnigt.

Bekräftad gäst: 2022-01-23


8 av 10

+
Poolen
-
Maten

Bekräftad gäst: 2022-01-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

2260 omdömen
Utmärkt
 
1777
Väldigt bra
 
332
Bra
 
99
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2022-01-02

av 771stephanp Kungsbacka, Sverige

En totalupplevelse av hög kvalitet

Vi har bokade en 2 veckors vistelse på hotellet. Vi valde ”mealplan” . Service och menyn håller högsta klass. Hotellet motsvarar väl de erbjudande som presenterades på webben. Hotellet känns familjärt och välkomnande SPA och övriga faciliteter håller mycket hög klass Det som överraskade oss positivt var nyårsaftons gala. Trots pandemin och dess restriktioner fick vi uppleva en fantastisk trevlig kväll. Om vi rekommenderar hotellet- Självklart.

 
2021-11-25

av P385SHmarianner Stockholm, Sverige

Underbar semestervecka i Puerto de La Cruz och Hotel Botanico

Underbar vecka med bad, vila, läsa bok vid poolen och promenera från hotellet till Puerto de la Cruz byn med massa restauranger. Hotell med mycket pensionärer och par, men även som oss som reste mamma och dotter (hon är över 18 år). Jag och min dotter njöt av att kunna ta spabehandlingar såsom massage, pedikyr och ansiktsbehandling på spat. Finns 3 restauranger på hotellet så man kan äta gott. Rekommenderar speciellt den italienska restaurangen. Detta är vår andra resa till detta hotell.

 
2020-01-28

av nalars1 Karlstad, Sverige

Fantastisk service

Mycket vänlig och tillmötesgående personal vart man än vänder sig. Trädgården är nästan som den botaniska trädgården strax intill. SPA-anläggningen är mycket bra. Enda negativa upplevelsen var att jacuzzin höll alldeles för låg temperatur den förmiddag vi använde den. Frukosten är överdådig med mycket att välja mellan. Middagarna på de båda restaurangerna (Slim oräknad) är hyfsade med ändå inte riktigt prisvärda. Men servicen är mycket bra även där. En fin service är att hotellet har en gratis skyttel till och från centrum.

 
2019-02-03

av Birgitta P Puerto de la Cruz, Spanien

Hotel Botanico

Underbart hotell. Bra service. Trevlig och hjälpsam personal. Fint rum. Frukosten var mycket bra här fanns allt man kan önska sig. Hotellets spa var i världsklass det var bra för både kropp och själ. Vi mådde så bra under vår vistelse på hotell Botanico. Det är lite dyrare att bo här men mycket ingår i priset. Vi blev överraskade med tårta och champagne när en av oss fyllde år. Vi återvänder gärna. Här fanns inget att klaga på.

 
2018-04-16

av ludde48 Östersund, Sverige

Mest pang för pengarna!

Söker du hotell på Teneriffa så kommer Hotell Botanico upp som högst rankad. Hotellet är också oftast det dyraste men det som inte syns direkt är vad du får för pengarna. Personalen är femstjärniga. Finns alltid där och alltid tillmötesgående. Allt från dörrvaktmästare, städpersonal, reception till poolskötare och serveringspersonal. Dom finns där för dig! Alltså excellent service. Hotellet och rummen är tysta och lugna. Hela anläggningen är välskött, välstädad och prydlig. Hotellet har en enorm parkanläggning som är helt fantastisk. De tre restaurangerna erbjuder varierande menyer. Frukostbuffén är i världsklass. Vill du åka till centrum så bjuder hotellet på transport. Spa-anläggningen är ett kapitel för sig. Fem olika bastutyper, bubbelpool, varma britsar och en pool med 30 grader i vattnet. Visst kostar det men du får valuta för pengarna!