Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 18 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,7 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Frukosten, polerna, spar, parken, lokalerna med all konst.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-11


8 av 10

+
Möjlighet till aktiviteter, både som man betalade för och som ingick i priset.
-

Bekräftad gäst: 2022-03-06


9 av 10

+
Faciliteterna. Omgivningarna. Fantastisk trädgård.
-
Rummen är ganska gamla och trötta. Känns inte 5 stjärnigt.

Bekräftad gäst: 2022-01-23


8 av 10

+
Poolen
-
Maten

Bekräftad gäst: 2022-01-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

2317 omdömen
Utmärkt
 
1832
Väldigt bra
 
333
Bra
 
101
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2022-11-18

av Kenneth J Stockholm, Sverige

Ej bokade och vattenläcka.

Vi hade bokat två veckor på Botanico via resebyrå Ving. Juniorsvit ambassadör. När vi kom fram till hotellet så uppgav man att ingen bokning fanns. Men man skulle fixa rum. Nu brukar hotell ha vissa reservrum som ligger lite sämre mm. Vi fick rum 112 som visade sig ligga direkt ovan vakthuset. Där var det trafik in och från hotellet dagligen med prat och biltutningar. När vi kom upp till rummet stod det en flaska vin och ett kuvert med ett främmande namn på. Ner till receptionen och fråga om vi fått rätt rum. Det var ok och vi kunde behålla vinflaskan. Glasskjutdörren gick inte att låsa/stänga ordentligt då låsanordningarna i själva väggfodret var borta/saknades. Den viktigaste kakelplattan för att förhindra att vatten rann ut på badrumsgolvet var felmonterad så vatten rann ut och det blev halt på golvet. På den tolfte dagen så upptäckte vi att det droppade från taket i badrummet. Påtalade detta/visade för städerskan som skickade efter hantverkare. Det hade även blivit fuktfläckar i taket. Gick till receptionen och berättade om problemet. Efter 2 timmar så beslöt man sig gör att vi inte behövde byta rum. Senare skickade man upp en flaska Cava. Nu ligger jag och lyssnar på när hantverkare hamrar och bankar i taket från rum ovanför.😀 Trevlig personal och mycket bra frukost. Rymligt rum. Bra spaavdelning. Bra solstolar. Men att hitta sådana fel som vi gjorde ska man inte behöva utan rummen ska vara kontrollerade innan. Vi hade halvpension och åt middagarna på hotellet. Skulle nog ta en funderare om jag skulle ta halvpension om vi återvänder. Inget fel på matten men blev lite tradigt. Dock rekommenderar jag hotellet. För vi hade kanske bara lite otur😎

 
2022-01-02

av 771stephanp Kungsbacka, Sverige

En totalupplevelse av hög kvalitet

Vi har bokade en 2 veckors vistelse på hotellet. Vi valde ”mealplan” . Service och menyn håller högsta klass. Hotellet motsvarar väl de erbjudande som presenterades på webben. Hotellet känns familjärt och välkomnande SPA och övriga faciliteter håller mycket hög klass Det som överraskade oss positivt var nyårsaftons gala. Trots pandemin och dess restriktioner fick vi uppleva en fantastisk trevlig kväll. Om vi rekommenderar hotellet- Självklart.

 
2021-11-25

av P385SHmarianner Stockholm, Sverige

Underbar semestervecka i Puerto de La Cruz och Hotel Botanico

Underbar vecka med bad, vila, läsa bok vid poolen och promenera från hotellet till Puerto de la Cruz byn med massa restauranger. Hotell med mycket pensionärer och par, men även som oss som reste mamma och dotter (hon är över 18 år). Jag och min dotter njöt av att kunna ta spabehandlingar såsom massage, pedikyr och ansiktsbehandling på spat. Finns 3 restauranger på hotellet så man kan äta gott. Rekommenderar speciellt den italienska restaurangen. Detta är vår andra resa till detta hotell.

 
2020-01-28

av nalars1 Karlstad, Sverige

Fantastisk service

Mycket vänlig och tillmötesgående personal vart man än vänder sig. Trädgården är nästan som den botaniska trädgården strax intill. SPA-anläggningen är mycket bra. Enda negativa upplevelsen var att jacuzzin höll alldeles för låg temperatur den förmiddag vi använde den. Frukosten är överdådig med mycket att välja mellan. Middagarna på de båda restaurangerna (Slim oräknad) är hyfsade med ändå inte riktigt prisvärda. Men servicen är mycket bra även där. En fin service är att hotellet har en gratis skyttel till och från centrum.

 
2019-02-03

av Birgitta P Puerto de la Cruz, Spanien

Hotel Botanico

Underbart hotell. Bra service. Trevlig och hjälpsam personal. Fint rum. Frukosten var mycket bra här fanns allt man kan önska sig. Hotellets spa var i världsklass det var bra för både kropp och själ. Vi mådde så bra under vår vistelse på hotell Botanico. Det är lite dyrare att bo här men mycket ingår i priset. Vi blev överraskade med tårta och champagne när en av oss fyllde år. Vi återvänder gärna. Här fanns inget att klaga på.