Dubbelrum

Rymliga dubbelrum i orientalisk stil, med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Vissa rum har trägolv och vissa har heltäckningsmatta. Smart-tv med Chromecast och satellitkanaler. Minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrumsartiklar. Badrum med badkar och dusch, separat dusch samt wc. Balkong, vissa med utsikt mot Teide. Städning 7 ggr/vecka.

  • Välj din favoritkudde från hotellets kuddmeny
  • Dessa dubbelrum finns även som familjerum då med förbindelsedörr.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Familjerum

Familjerummen består av två dubbelrum med förbindelsedörr.

Rymliga dubbelrum i orientalisk stil, med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Vissa rum har trägolv och vissa har heltäckningsmatta. Smart-tv med Chromecast och satellitkanaler. Minibar. Kaffe och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrumsartiklar. Badrum med badkar och dusch och en separat dusch samt wc. Balkong, vissa med utsikt mot Teide. Städning 7 ggr/vecka.

  • Välj din favoritkudde från hotellets kuddmeny

Rumsstorlek: ca 70 kvadratmeter.
Antal personer: 3-4 personer.

Svit

Fina och elegant inredda sviter i orientalisk stil, med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Vissa sviter har trägolv och vissa har heltäckningsmatta. Soffa och fåtöljer. Smart-tv med Chromecast och satellitkanaler. Minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrumsartiklar. Badrum med badkar och dusch, separat dusch samt wc. Stor balkong, vissa med utsikt mot Teide. Städning 7 ggr/vecka.

  • Välj din favoritkudde från hotellets kuddmeny
  • Hotellet kallar dessa sviter för Ambassador Junior Suite

Rumsstorlek: ca 56 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.