1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Bahia Principe Sunlight Costa Adeje

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
-
Skulle finnas mer frukt grönsaker vid snackbaren

Bekräftad gäst: 2019-04-21


9 av 10

Marie,
Hedemora

+
Det vackra hotellområdet, växtligheten.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-31


6 av 10

Magnus,
Uppsala

+
Storleken och uppvärmda poolen
-
Fixa avloppslukten i badrummet som uppstod varje morgon.

Bekräftad gäst: 2019-02-24


10 av 10

Daniel,
TYRESÖ

+
Rent, trevlig personal, välskött och fräscht.
-
För vegetarianer vore det bra om mat och efterrätter m.m. kunde märkas upp om det t ex innehåller gelatin. Bättre aktiviteter, t ex bättre minigolfbana, kanske tennis/badminton och andra sport-aktiviteter.

Bekräftad gäst: 2019-02-24


10 av 10

Victor,

+
Genomgående trevlig personal, vackert och välskött hotellområde
-

Bekräftad gäst: 2019-02-03


7 av 10

Åsa,
Stockholm

+
Allt var till belåtenhet
-

Bekräftad gäst: 2019-01-20


9 av 10

,

+
Trevlig personal
-
Fixa en strand

Bekräftad gäst: 2019-01-06


8 av 10

Ms,
Väsby

+
Den uppvärmda poolen. Många ordentliga och städade toaletter. Mat utbudet. Terassen utanför baren.
-
Det borde framgå mer tydligt att kvällsunderhållningen är vid ”the village”, eftersom all inklusive inte gäller där. Och jag hade uppskattat om jag hade fått betala direkt på plats vid ”diskoteket” istället för att det ska sättas på rummet, de tog bara extra lång tid och va krångligt vid själva beställningen. Allt ekande ljud runt om vid baren och receptionen gjorde att vi inte orkade sitta där. Vill man va säker på att få en solstol gäller de att va i tid, dvs runt 08

Bekräftad gäst: 2019-01-06


9 av 10

Lena,
Västerås

+
Mycket hög komfort, offentliga toaletterna alltid välskötta. Trädgården mycket välskött.
-
Föreslår att Apollo mycket tydligare informerar om att hotellanläggningen inte passar för barnfamiljer med behov av barnvagn/barnkärra. Anläggningen passar inte heller för äldre/funktionsnedsatta personer pga av alla trappor. Tyvärr alldeles för hårda sängar och kuddar. Golvet i hotellrummet torkades inte dagligen.

Bekräftad gäst: 2018-12-30


9 av 10

Afshan ,
Malmö

+
Städningen,maten,hotellområdet.
-
Gymet.

Bekräftad gäst: 2018-12-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

7127 omdömen
Utmärkt
 
3973
Väldigt bra
 
2099
Bra
 
693
Mindre bra
 
220
Underkänt
 
142

5 senaste omdömen

2019-02-06

Inlägg av Camillafromsweden Ekerö, Sverige

Fantastiskt!

Kan varmt rekommendera detta barnvänliga hotell! Trevlig personal, fräscht rum (juniorsvit), makalösa temakvällar i buffetrestaurangen (vi hade all inclusive och det var värt vartenda öre), underbara poolområden med snackbar och automater med sangria, viner, öl, kaffe, cappuccino mm. Hotellet har en stor terrass med utsikt mot havet, där man kan spendera underbara sena eftermiddagar med att ta en drink och spela kort. Vi åkte med 11-åring som trivdes bra. Bra aktiviteter ledda av hotellets personal - ofta vid poolen. Livemusik på kvällarna. Lätt att ta taxi till en jättefin galleria där precis allt fanns. Kommer inte på något att klaga på :-)

 
2019-02-01

Inlägg av ehek Höör, Sverige

10 härliga dagar

Ett stort härligt poolområde med en pool, som höll 29 grader. Gott om solstolar om man inte nödvändigtvis ville ligga precis vid poolen. Alltid välstädat både ute och inne. Trevlig personal. God mat i bufférestaurangerna, som man dock fick krydda upp lite själv. God öl och gott vin. Drinkar kunde man på kvällen både beställa i baren och blanda till själv. (Vill man äta på a la carte-restaurangerna får man vara ute i mycket god tid. Vi ville äta tidigt och lyckades inte få någon tid trots att vi försökte boka sju dagar i förväg.)

 
2018-03-07

Inlägg av MN70hpr Vallda, Sverige

Härliga poolområden!

Trevligt hotell med fina poolområden framförallt nedre området är riktigt bra! Bra mat men lite smaklöst. Trevlig personal men receptionen titta gärna upp och hälsa när era gäster går förbi, tips! Juniorsviten var stora, rena med lite äldre inredning trevligt med havsutsikten. Dock inget hotell för den som vill vara vid havet finns inga bra stränder i närområdet men går bussar till Americas och Los Christianos. Dyrt att hyra bil på hotellet. I det stora ett bra hotell för den som söker en lugn semester med bra pool.

 
2018-01-15

Inlägg av Anna-Lisa S

Pensionär

Det var 10:e gången vi var på detta hotell. Servicen är bra. Flera bra restauranger att välja på och vi ansåg att den asiatiska var fantastisk. Rent och snyggt överallt, städerskorna gör ett mycket bra arbete även på de allmänna toaletterna. Rummet var nyrenoverat, ljust och fint, stor toalett med dusch. Hotellets buffé både frukost, lunch och middag erbjuder mat för alla. Det är inget att klaga på.

 
2017-10-30

Inlägg av lenah924 Vinslöv, Sverige

Bahia Principe Costa Adeje

Fint hotell med bra service och trevlig personal. God mat. Flera restauranger att välja på. Stort utbud på frukosten och stor variation på bufférestaurangen. Härliga pooler men ville man bada i havet fick man ta bussen till Playa de las Americas. Fanns gratisbuss varje dag vilket var positivt. Många trappor och backar så inte särskilt handikappvänligt.