Kundomdömen om Bahia Principe Sunlight Costa Adeje

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 275 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Att vi hade rum nära poolen.
-
Maten var föra året mycke bättra men vi var på andra restaurangen där uppe kanske därför och service var mycke trevliga föra året

Bekräftad gäst: 2020-02-16


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-16


10 av 10

+
personalet
-
wi-fi

Bekräftad gäst: 2020-02-16


10 av 10

+
Allt var bra
-
Kommer inte på något

Bekräftad gäst: 2020-02-09


8 av 10

+
Restaurangerna
-
En till bar i andra delen av anläggningen då det blev långt att transportera sig när om man ville ta en drink om man har rum där.

Bekräftad gäst: 2020-02-09


10 av 10

+
MAT, SERVICE
-
BÄTTRE FÖRVARING

Bekräftad gäst: 2020-02-09


9 av 10

+
Rummen , havsutsikten och poolområdet. Även att kunna välja att äta på olika restauranger.
-
Man var mycket slarviga då man serverade dryck till maten. Ofta hamnde det på duken. ”Lite som grevinnan och betjänten”

Bekräftad gäst: 2020-02-02


10 av 10

+
allt var bra förutom att det var jobbig väg för att komma till en bra strand . för mej som inte är så mycket för poolen.
-

Bekräftad gäst: 2020-02-02


8 av 10

+
Väldigt rent
-
Personal som talar bättre engelska

Bekräftad gäst: 2020-02-02


10 av 10

+
Vänligheten
-
Gymmet skitdåligt

Bekräftad gäst: 2020-02-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

7505 omdömen
Utmärkt
 
4186
Väldigt bra
 
2191
Bra
 
738
Mindre bra
 
238
Underkänt
 
152

5 senaste omdömen

2020-02-01

Inlägg av christinen781 Stockholm, Sverige

Vackert

Vackert hotell, trevlig och hjälpsam personal, god frukost! Mindre sköna sängar, stenhårda sängar och rätt smaklös lunch/middag men det får man nog räkna med när det är all inclusive. Rekommenderar att äta på mexikanska restaurangen på systerhotellet!

 
2019-12-31

Inlägg av annalisas398

Familjejul

Var där för 12:e gången och lika nöjd med service och mat. Hade med hela familjen totalt 15 personer och de var toppennöjda och kommer att återvända. Städerskorna är helt fantastiska för att inte tala om personalen i restaurangerna. Entertainerteamet var lite slött mot vad vi är vana. Önskvärt att de gör något åt plattorna runt poolen som blir hala och många ramlade.

 
2019-12-31

Inlägg av Sunne308

Familjeresa

Vi har besökt hotellet 12 gånger och den här gången med tre döttrar med respektive samt sju barnbarn. Service , städning och mat är helt perfekt. Dock har man bytt entertainer- teamet till ett annat företag. Där finns mycket att önska. De nya är oengagerade. Börjar först runt 11-tiden på dagen . Tidigare gick man runt polerna och talade om vad som skulle hända under dagen . Nu meddelar man detta i en högtalare på lägsta nivå . Aktiviteterna på kvällen i hallen innanför baravdelningen som började med disco för de yngsta kördes på en helt oacceptabel ljudnivå ! Musiken låg på 75 - 85 decibel och höjdes till 115 decibel när musiken kördes ! Skadligt för öronen med tanke på alla små barn i lokalen. Man får under veckan boka middag på tre andra restauranger . Detta bör man göra direkt man kommer för att vara säker på att få något bord. Vi kommer inte att besöka hotellet några fler jular då det invaderas av skräniga högljudda engelsmän som spelade vattenpolo två timmar varje eftermiddag i den uppvärmda poolen. Man bör bara medveten om att det är hårda sängar.

 
2019-12-23

Inlägg av GIIHC Göteborg, Sverige

Bra familjehotell med supergod mat

Bra variation på mat. Allt smakade perfekt. En av två pooler var uppvärmd men eftersom det var glest med gäster veckan före jul så spelar det ingen stor roll. Läget är avskilt vilket kräver hyrbil för att upptäcka ön. Hotellet saknar "det lilla extra" för att ha 5 stjärnor, bl a togs betalt för två timmar extra tillgång till rummet efter utcheckning när hotellet inte var fullt, städerskorna glömde vårt rum två gånger och så tar receptionen betalt för uttag av pengar när bankomat saknas i området. Det som drar upp betyget är maten och personalen i restaurangerna.

 
2019-11-24

Inlägg av Kajsa H

Fantastisk semester

Toppenhotell som rekommenderas varmt! Rent och fräscht. Bra mat med mycket att välja på. Ovanligt sköna sängar och kuddar för att vara hotell utomlands. En pool är varm och skön, trots att jag tror att hotellet var fullbokat var aldrig poolen full, lätt att ha uppsikt över badande barn. Dock är poolen som djupast 1,35m så man får inte dyka. Stort hotell men det kändes aldrig hysteriskt utan det var lugnt och folk spred ut sig. Kan vara bra att veta att det är musikunderhållning varje kväll som håller på sent, ca 23, så är man kvällstrött och lätt störs av ljud bör man ta med öronproppar. Mycket pensionärer, i alla fall v. 46, vilket nog bidrog till lugnet i övrigt. Jättebra entertainment-team som var toppen med barnen även om barnen inte förstod så mycket av vad de sa och de ordnade roliga aktiviteter varje dag. Stort tack till Gosia, Nicole, Antonio och de andra som satte guldkant på barnens semester! Fin trädgård mellan restaurangen och poolerna. Bra pool-/snackbar där man beställer över disk istället för en ljummen buffé. Vatten och läsk fylls på i minikylen varje dag. Trevlig personal förutom i kiosken nere vid poolen. Sandstrand finns i en liten vik ca 500-700m från hotellet. Vackra svarta klippor med stora vågor nedanför och längs med strandpromenaden. Nyckeln till rummet sitter i ett chip på armbandet, mycket smidigt så man behöver inte hålla reda på den och barnen kan själva gå upp på rummet. Många små detaljer som gör att jag för första gången längtar tillbaka till samma hotell!