Kundomdömen om Bahia Principe Sunlight Costa Adeje

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 863 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Lars,
Fristad

+
Helheten
-
Key less kassaskåp

Bekräftad gäst: 2019-12-08


10 av 10

Sonny,
Uppsala

+
Allt! Bassängerna, flera ställen att äta på, underbara planteringar, välskött.
-
Renovera badrummen: ta ut badkaren och bygga ordentliga duschplatser. Makeupspeglar i badrummen, spegelväggen ligger för långt in för att kunna användas vid make/ansiktsvård.

Bekräftad gäst: 2019-12-01


7 av 10

Bo Mats,
Västerås

+
Många möjligheter till mat o dryck. Fint poolområde. Bra utbud i snacks baren.
-
Maten kan förbättras. Vi hade ett rum i källarplanet med ingen tillgång till sol där oberoende av tidpunkt på dygnet, detta upplevde vi som uruselt.

Bekräftad gäst: 2019-12-01


10 av 10

Yngve,
Jordbro

+
Helheten, trevlig personal, maten, hotellets läge, allt perfekt.
-
Incheckningen tog lite lång tid, dock ingen katastrof, kom säkert 15 gäster samtidigt.

Bekräftad gäst: 2019-12-01


7 av 10

Ann-britt Carina,
Anderstorp

+
-
Halkan vid poolen Maten slut fick vänta på på påfyllning

Bekräftad gäst: 2019-11-24


9 av 10

Bitte,
Märsta

+
-
Fler rum med större badrum för rullstolsburna,så lift kan användas även till badrummet.Det är fåniga glasväggar som hindrar detta nu .Finns bara 1 som motsvarar detta.

Bekräftad gäst: 2019-11-24


8 av 10

Linnea Britt-mari,
Uppsala

+
Fina pooler
-

Bekräftad gäst: 2019-11-17


10 av 10

Per Anders Martin,
Falun

+
Stort men ändå lugn atmosfär. Trädgård och pooler. Trevlig personal.
-
Inget !

Bekräftad gäst: 2019-11-17


8 av 10

Tanja,
Staffanstorp

+
Mat , dryck , städning
-
Gymmet , maskinerna Varmare pooler

Bekräftad gäst: 2019-11-17


9 av 10

Michelle Marija,
Staffanstorp

+
Bra utbud av faciliteter. Lyxig miljö.
-
Det var bra städat med luktade lite surt och unket.

Bekräftad gäst: 2019-11-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

7384 omdömen
Utmärkt
 
4111
Väldigt bra
 
2160
Bra
 
728
Mindre bra
 
236
Underkänt
 
149

5 senaste omdömen

2019-11-24

Inlägg av Kajsa H

Fantastisk semester

Toppenhotell som rekommenderas varmt! Rent och fräscht. Bra mat med mycket att välja på. Ovanligt sköna sängar och kuddar för att vara hotell utomlands. En pool är varm och skön, trots att jag tror att hotellet var fullbokat var aldrig poolen full, lätt att ha uppsikt över badande barn. Dock är poolen som djupast 1,35m så man får inte dyka. Stort hotell men det kändes aldrig hysteriskt utan det var lugnt och folk spred ut sig. Kan vara bra att veta att det är musikunderhållning varje kväll som håller på sent, ca 23, så är man kvällstrött och lätt störs av ljud bör man ta med öronproppar. Mycket pensionärer, i alla fall v. 46, vilket nog bidrog till lugnet i övrigt. Jättebra entertainment-team som var toppen med barnen även om barnen inte förstod så mycket av vad de sa och de ordnade roliga aktiviteter varje dag. Stort tack till Gosia, Nicole, Antonio och de andra som satte guldkant på barnens semester! Fin trädgård mellan restaurangen och poolerna. Bra pool-/snackbar där man beställer över disk istället för en ljummen buffé. Vatten och läsk fylls på i minikylen varje dag. Trevlig personal förutom i kiosken nere vid poolen. Sandstrand finns i en liten vik ca 500-700m från hotellet. Vackra svarta klippor med stora vågor nedanför och längs med strandpromenaden. Nyckeln till rummet sitter i ett chip på armbandet, mycket smidigt så man behöver inte hålla reda på den och barnen kan själva gå upp på rummet. Många små detaljer som gör att jag för första gången längtar tillbaka till samma hotell!

 
2019-11-18

Inlägg av pricken789

Prisvärt man får mycket för pengarna. Bra läge, fina omgivningar.

Ja nu har vi varit här igen för 10:e gången. Hotellet har en fantastiskt fin trädgård som är mycket välskött. Många poler att välja emellan. Mat och dricka när helst du vill. Trevligt att man får gå på tre temarestauranger under vistelsen. Utsikten över vattnet och La-Gomera är fantastisk. Ytterligare ett plus är att man får utnyttja faciliteterna och baren på systerhotellet Tenerife. Tenerifehotellet är mer anpassat för funktionsnedsatta och barn. Adejedelen är mer kuperad samt har många trappor. Ett mycket prisvärt hotell, man får mycket för pengarna.

 
2019-02-06

Inlägg av Camillafromsweden Ekerö, Sverige

Fantastiskt!

Kan varmt rekommendera detta barnvänliga hotell! Trevlig personal, fräscht rum (juniorsvit), makalösa temakvällar i buffetrestaurangen (vi hade all inclusive och det var värt vartenda öre), underbara poolområden med snackbar och automater med sangria, viner, öl, kaffe, cappuccino mm. Hotellet har en stor terrass med utsikt mot havet, där man kan spendera underbara sena eftermiddagar med att ta en drink och spela kort. Vi åkte med 11-åring som trivdes bra. Bra aktiviteter ledda av hotellets personal - ofta vid poolen. Livemusik på kvällarna. Lätt att ta taxi till en jättefin galleria där precis allt fanns. Kommer inte på något att klaga på :-)

 
2019-02-01

Inlägg av ehek Höör, Sverige

10 härliga dagar

Ett stort härligt poolområde med en pool, som höll 29 grader. Gott om solstolar om man inte nödvändigtvis ville ligga precis vid poolen. Alltid välstädat både ute och inne. Trevlig personal. God mat i bufférestaurangerna, som man dock fick krydda upp lite själv. God öl och gott vin. Drinkar kunde man på kvällen både beställa i baren och blanda till själv. (Vill man äta på a la carte-restaurangerna får man vara ute i mycket god tid. Vi ville äta tidigt och lyckades inte få någon tid trots att vi försökte boka sju dagar i förväg.)

 
2018-03-07

Inlägg av MN70hpr Vallda, Sverige

Härliga poolområden!

Trevligt hotell med fina poolområden framförallt nedre området är riktigt bra! Bra mat men lite smaklöst. Trevlig personal men receptionen titta gärna upp och hälsa när era gäster går förbi, tips! Juniorsviten var stora, rena med lite äldre inredning trevligt med havsutsikten. Dock inget hotell för den som vill vara vid havet finns inga bra stränder i närområdet men går bussar till Americas och Los Christianos. Dyrt att hyra bil på hotellet. I det stora ett bra hotell för den som söker en lugn semester med bra pool.