Kundomdömen om Bahia Principe Sunlight Costa Adeje

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 188 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Servicen på restaurangen, samt vacker miljö.
-
Kunde va trevligt med ett leende bland viss manlig personal i receptionen

Bekräftad gäst: 2024-03-25


10 av 10

+
Service, glad och hjälpsam personal. fina pooler. aktivisterna
-
Restaurangerna på området var kanske inte superspännande

Bekräftad gäst: 2024-03-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-24


10 av 10

+
Helheten
-

Bekräftad gäst: 2024-03-24


10 av 10

+
Nära till allt
-
Snart dags att renovera badrummet och kasta ut badkaret

Bekräftad gäst: 2024-03-10


8 av 10

+
Trädgården och städningen
-
Dåligt matutbud till lunch och middag. Fler uppvärmda pooler önskas, bland annat bubbelpoolen.

Bekräftad gäst: 2024-03-03


9 av 10

+
Det kändes som att man befann sig i en liten by och det var lätt att låta barnen gå själva. Det kändes säkert.
-
Maten var bra men jag hade förväntat mig lite bättre varma rätter, speciellt till barnen. Det var fisken som stack ut mest. Nu skriver jag om flygplansmaten här med då det inte fanns någon mer textfält; det var mycket dåligt att man inte ens fick ett glas vatten till maten när man betalat 140kr! Dryck skulle man köpa till! Tur att jag hade en vattenflaska i väskan.

Bekräftad gäst: 2024-02-26


10 av 10

+
Simpol stort område supé bra utsikt
-

Bekräftad gäst: 2024-02-18


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

8592 omdömen
Utmärkt
 
4761
Väldigt bra
 
2448
Bra
 
867
Mindre bra
 
295
Underkänt
 
221

5 senaste omdömen

2024-01-29

av H9669LMchristinah Stockholm, Sverige

A week in the best hotell!

Fint all inklusive hotell som håller hög klass. Fina rum med sjöutsikt. Bred dubbelsäng men hård att ligga på, borde finnas en bäddmadrass i den. Bra mat på tre restauranger, buffen hade mycket bra och varierad mat. Vin, öl, cava mm ingick samt drinkar och drycker av olika slag. Mellan måltiderna kunde man hämta drycker och tilltugg. Underbar trädgård att vandra runt i med exotiska växter. Välstädat både i rummen och utemiljön. Engagerad poolpersonal som roade gästerna med olika aktiviteter. Solnedgång i havet vid hotellet.

 
2020-02-01

av christinen781 Stockholm, Sverige

Vackert

Vackert hotell, trevlig och hjälpsam personal, god frukost! Mindre sköna sängar, stenhårda sängar och rätt smaklös lunch/middag men det får man nog räkna med när det är all inclusive. Rekommenderar att äta på mexikanska restaurangen på systerhotellet!

 
2019-12-31

av annalisas398

Familjejul

Var där för 12:e gången och lika nöjd med service och mat. Hade med hela familjen totalt 15 personer och de var toppennöjda och kommer att återvända. Städerskorna är helt fantastiska för att inte tala om personalen i restaurangerna. Entertainerteamet var lite slött mot vad vi är vana. Önskvärt att de gör något åt plattorna runt poolen som blir hala och många ramlade.

 
2019-12-31

av Sunne308

Familjeresa

Vi har besökt hotellet 12 gånger och den här gången med tre döttrar med respektive samt sju barnbarn. Service , städning och mat är helt perfekt. Dock har man bytt entertainer- teamet till ett annat företag. Där finns mycket att önska. De nya är oengagerade. Börjar först runt 11-tiden på dagen . Tidigare gick man runt polerna och talade om vad som skulle hända under dagen . Nu meddelar man detta i en högtalare på lägsta nivå . Aktiviteterna på kvällen i hallen innanför baravdelningen som började med disco för de yngsta kördes på en helt oacceptabel ljudnivå ! Musiken låg på 75 - 85 decibel och höjdes till 115 decibel när musiken kördes ! Skadligt för öronen med tanke på alla små barn i lokalen. Man får under veckan boka middag på tre andra restauranger . Detta bör man göra direkt man kommer för att vara säker på att få något bord. Vi kommer inte att besöka hotellet några fler jular då det invaderas av skräniga högljudda engelsmän som spelade vattenpolo två timmar varje eftermiddag i den uppvärmda poolen. Man bör bara medveten om att det är hårda sängar.

 
2019-12-23

av GIIHC Göteborg, Sverige

Bra familjehotell med supergod mat

Bra variation på mat. Allt smakade perfekt. En av två pooler var uppvärmd men eftersom det var glest med gäster veckan före jul så spelar det ingen stor roll. Läget är avskilt vilket kräver hyrbil för att upptäcka ön. Hotellet saknar "det lilla extra" för att ha 5 stjärnor, bl a togs betalt för två timmar extra tillgång till rummet efter utcheckning när hotellet inte var fullt, städerskorna glömde vårt rum två gånger och så tar receptionen betalt för uttag av pengar när bankomat saknas i området. Det som drar upp betyget är maten och personalen i restaurangerna.