Kundomdömen om Sandos Papagayo Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 500 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Bjorn,
Kristianstad

+
Trevlig personal, maten i specialmatsalen samt poolområdena
-
Bättre städning av solstolar och bord

Bekräftad gäst: 2019-10-25


9 av 10

Carina Bergquist,
Hudiksvall

+
vår balkong
-
bättre städning, fick inte ens nytt toalettpapper

Bekräftad gäst: 2019-04-19


10 av 10

John,
Svartsjö

+
Sandos Papagayo hotel 15 minuter till underbara oexploraterade stränder. Perfekt för snorkling. Naturskyddsområde. Fem olika stränder. Härlig promenad i vild natur. Underbar mat. Gott om fin "gratis" sprit. Tyst, lugnt. Bara vågbrus och fåglalåt hördes på rummet. Royal Elit är värd pengarna. All inclusive med stil. Vita dukar och snabb personal. Mest vuxna och äldre på hotellet. Inga tonårsbråk m.a.o. Är där varje mars och november. Varmare i vattnet i november. Men badbart i mars också.
-
Småsaker då. Som att dom skärper sig och fixar whiskeyglas i baren. Kommer inte på något mer!

Bekräftad gäst: 2019-04-05


8 av 10

Helen Christina,
Tullinge

+
-
Byte av handdukar oftare, vi fick inte våra bytta någon gång. Mer variation på mat ex grillkväll

Bekräftad gäst: 2019-03-15


9 av 10

Stig Arne,
Kvissleby

+
Läget, Royal Elite
-
En uppvärmd pool för vuxna utan musik och skrålande animation team

Bekräftad gäst: 2019-03-08


8 av 10

Helene,
Bromma

+
Läget
-
Färskpressad juice till frukost Minigolfbanan är i behov av upprustning och bättre banor

Bekräftad gäst: 2019-01-25


6 av 10

Kaj,
Visby

+
-

Bekräftad gäst: 2018-12-28


8 av 10

Wenna,
Kista

+
-

Bekräftad gäst: 2018-12-28


10 av 10

Hanno Lindroos,
Järna

+
-

Bekräftad gäst: 2018-12-28


10 av 10

Ingmarie,
Skärholmen

+
-

Bekräftad gäst: 2018-12-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

8376 omdömen
Utmärkt
 
4222
Väldigt bra
 
2943
Bra
 
897
Mindre bra
 
202
Underkänt
 
112

5 senaste omdömen

2019-10-17

Inlägg av AnnaMaria112015 Finland

Lata dagar i solen med all inclusive

Besökte Lanzarote för fjärde gången, men det var första gången vi bodde på Sandos Papagayo. Ett otroligt bra all inclusive hotell där du verkligen får valuta för pengarna. Rummen var välstädade och fräscha och utsikten från balkongen över den upplysta staden på kvällen var ju inte heller fel att njuta av innan middagen.

 
2018-11-10

Inlägg av Jojo p

Bad på gott och ont

4: e gången hit och åker igen. Idag bara om bad i Atlanten. Åker du dit för att ligga vid en pool, så sluta läs. Stranden vid hotellet är inte badvänligt. Tufft att gå i. Stenar under vattnet som man kan slå sig på. Stenar på stranden. Så man inte kan ligga där. Inga solstolar. Men kommer man ut i havet detta är det fint att simma och snorkla. Speciellt längs klippan. Mycket fisk. Men kräver cyklop så man kan ha koll på bottnen. Men risky. Och Stranden som är lång är därför nästan helt tom! Två tre som badar på en dag. Lika dålig som denna strand är stränderna 15 minuter bort; bra. Bra är för lite sagt, dom är fantastiska. Naturreservat! Så ingen business där. Inga månglare. Inga solstolar. Inga barer. Papagayostränderna. Den ena stranden efter den andra. Äventyrliga. Sand och klippor. En del rätt tomma. En del med nakenbadare. Klassad av Vagabond som en av världens tio vackraste stränder. Hotellet ligger precis intill området så det är optimalt att starta fjällpromenaden därifrån. En del cyklar. Att hotellet sen "bjuder" på drinkar gjord på exklusiva spritsorter gör inte saken sämre. Men då måste du se till att boka rum där den förmånen ingår. Värt det!

 
2017-03-11

Inlägg av Jojo p

All inclusive på hög nivå. Nära fantastiska stränder.

Grundligt skeptisk till all inclusive - har varit skolbespisning över det hela. MEN inte här! Visserligen bokad Royal Elite. Fint kött. Gott vin. Vänlig service. Och vad sägs om utsökt urval av alkohol. Stränderna efter 15 minuters äventyrlig vandring var fantastiska. Orörda, okommersiella, vackra. I mars var det lite svalt i vattnet. 17 grader. men varmt i luften.

 
2017-02-18

Inlägg av cobrakai77 Stockholm, Sverige

Bra värde för pengarna.

Stort hotel i utkanten av playa blanca.Bra havs utsikt från rummet block c. Royal elite servicen bra med sköna lounger och bra märken på drickat.Maten helt ok för all inclusive. Trevlig strand promenad till marinan och centrala playa blanca. All personal trevlig och service minded.

 
2017-01-07

Inlägg av Hemalatobo Playa de Cura, Spanien

Semester

Vi är mycket nöjda med detta hotell! Det är väldigt stort, lite svårt att hitta i början! Vi bokade Royal elite, en uppgradering som var värt varje krona! Vi fick väldigt bra service hela tiden! Vi som hade Royal elite, fick äta middag o frukost i en mycket fin o lugn restaurang, med fantastisk service o trevlig personal! Finns ytterligare en restaurang på hotellet som man får boka bord på 24 timmar i förväg, där det är 2 olika teman. Den tyckte vi inte var särskilt bra. Trivdes bättre i vår Royal elite restaurang, där maten och vinerna höll mycket bra kvalité. Hotellet är stort, men ändå inte trångt nånstans! Vårt rum var väldigt bra, härlig havsutsikt o fint badrum. Sköna sängar, uppskattade att det fanns täcken! Stora pool områden, uppdelat, fanns separat vuxen pool. Lugnt o skönt! Fin strandpromenad till Playa Blanca. O gångavstånd till fina stränder. Wi-fi fungerade bäst runt receptionen, där det fanns gott om sittgrupper! Och mousserande vin på kylning! Så vi är nöjda! O glada att vi hade Royal elite service!