Kundomdömen om Sandos Papagayo Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 38 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Närheten till Papagayo stränderna
-
Viss renovering behövs

Bekräftad gäst: 2020-03-13


10 av 10

+
Lugnt bra läge vid Lanzarotes bästa stränder
-
-

Bekräftad gäst: 2020-02-21


9 av 10

+
Location and service
-

Bekräftad gäst: 2020-01-17


9 av 10

+
Läge och mat/service ( Royal elite)
-

Bekräftad gäst: 2020-01-17


6 av 10

+
Rummen, läget, poolområdet, pizzorna, mexikanska och orientaliska maten.
-
Maten, verkligen trist i stora restaurangen både alla måltider. Fanns några guldkorn på lunch och middag. Men det mesta smakade likadant och var ganska smaklöst. Personalen var inte så trevliga, några var det men de flesta verkade inte vilja ge service. Men kan berott på att de jobbar många timmar per dygn och var slutkörd.

Bekräftad gäst: 2020-01-10


5 av 10

+
läget nära Papagayostranden
-
det är generellt för stort och opersoligt

Bekräftad gäst: 2020-01-03


10 av 10

+
Maden var af høj kvalitet. Varieret, sund og gode råvarer. Rengøringen var upåklagelig. Undeholdningen var fin - især den cubanske violinist.
-
Vi spise på teressen i restauranten: der var duer som gik i maden. Det betød, at man ikke kunne forlade bordet for at hente mad og drikkevare, fordi duerne straks kastede sig over tallerkenerne. Det er særdeles uhygiejnisk med duer i maden. Vandgymnastikken var useriøst. Kald det i stedet for leg. Pilateslæreren kom 10 minutter for sent. Det var ikke pilates - lidt yoga og udstrækning. I motionsrummet var 2 maskiner ude af drift. Vi havde også valgt hotel ud fra muligheden for motion, så det var en skuffelse.

Bekräftad gäst: 2019-12-27

Svar från Apollo 2020-08-19
Hej Per! Vad tråkigt att hotellet inte uppfyllde dina förväntingar på resan. Uppstår det problem på resmålet så är det bra om man tar kontakt med vår personal på destinationen så att dem har möjlighet att hjälpa en. Trots detta så hoppas vi att du hade en trevlig resa med oss på Lanzarote! Med vänlig hälsning Linnéa, Kundservice Apollo

10 av 10

+
Helheten
-
Visst renoveringsbehov

Bekräftad gäst: 2019-12-20


10 av 10

+
Trevlig personal, maten i specialmatsalen samt poolområdena
-
Bättre städning av solstolar och bord

Bekräftad gäst: 2019-10-25


9 av 10

+
vår balkong
-
bättre städning, fick inte ens nytt toalettpapper

Bekräftad gäst: 2019-04-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

8619 omdömen
Utmärkt
 
4362
Väldigt bra
 
3009
Bra
 
920
Mindre bra
 
210
Underkänt
 
118

5 senaste omdömen

2019-10-17

Inlägg av AnnaMaria112015 Finland

Lata dagar i solen med all inclusive

Besökte Lanzarote för fjärde gången, men det var första gången vi bodde på Sandos Papagayo. Ett otroligt bra all inclusive hotell där du verkligen får valuta för pengarna. Rummen var välstädade och fräscha och utsikten från balkongen över den upplysta staden på kvällen var ju inte heller fel att njuta av innan middagen.

 
2018-11-10

Inlägg av Jojo p

Bad på gott och ont

4: e gången hit och åker igen. Idag bara om bad i Atlanten. Åker du dit för att ligga vid en pool, så sluta läs. Stranden vid hotellet är inte badvänligt. Tufft att gå i. Stenar under vattnet som man kan slå sig på. Stenar på stranden. Så man inte kan ligga där. Inga solstolar. Men kommer man ut i havet detta är det fint att simma och snorkla. Speciellt längs klippan. Mycket fisk. Men kräver cyklop så man kan ha koll på bottnen. Men risky. Och Stranden som är lång är därför nästan helt tom! Två tre som badar på en dag. Lika dålig som denna strand är stränderna 15 minuter bort; bra. Bra är för lite sagt, dom är fantastiska. Naturreservat! Så ingen business där. Inga månglare. Inga solstolar. Inga barer. Papagayostränderna. Den ena stranden efter den andra. Äventyrliga. Sand och klippor. En del rätt tomma. En del med nakenbadare. Klassad av Vagabond som en av världens tio vackraste stränder. Hotellet ligger precis intill området så det är optimalt att starta fjällpromenaden därifrån. En del cyklar. Att hotellet sen "bjuder" på drinkar gjord på exklusiva spritsorter gör inte saken sämre. Men då måste du se till att boka rum där den förmånen ingår. Värt det!

 
2017-03-11

Inlägg av Jojo p

All inclusive på hög nivå. Nära fantastiska stränder.

Grundligt skeptisk till all inclusive - har varit skolbespisning över det hela. MEN inte här! Visserligen bokad Royal Elite. Fint kött. Gott vin. Vänlig service. Och vad sägs om utsökt urval av alkohol. Stränderna efter 15 minuters äventyrlig vandring var fantastiska. Orörda, okommersiella, vackra. I mars var det lite svalt i vattnet. 17 grader. men varmt i luften.

 
2017-02-18

Inlägg av cobrakai77 Stockholm, Sverige

Bra värde för pengarna.

Stort hotel i utkanten av playa blanca.Bra havs utsikt från rummet block c. Royal elite servicen bra med sköna lounger och bra märken på drickat.Maten helt ok för all inclusive. Trevlig strand promenad till marinan och centrala playa blanca. All personal trevlig och service minded.

 
2017-01-07

Inlägg av Hemalatobo Playa de Cura, Spanien

Semester

Vi är mycket nöjda med detta hotell! Det är väldigt stort, lite svårt att hitta i början! Vi bokade Royal elite, en uppgradering som var värt varje krona! Vi fick väldigt bra service hela tiden! Vi som hade Royal elite, fick äta middag o frukost i en mycket fin o lugn restaurang, med fantastisk service o trevlig personal! Finns ytterligare en restaurang på hotellet som man får boka bord på 24 timmar i förväg, där det är 2 olika teman. Den tyckte vi inte var särskilt bra. Trivdes bättre i vår Royal elite restaurang, där maten och vinerna höll mycket bra kvalité. Hotellet är stort, men ändå inte trångt nånstans! Vårt rum var väldigt bra, härlig havsutsikt o fint badrum. Sköna sängar, uppskattade att det fanns täcken! Stora pool områden, uppdelat, fanns separat vuxen pool. Lugnt o skönt! Fin strandpromenad till Playa Blanca. O gångavstånd till fina stränder. Wi-fi fungerade bäst runt receptionen, där det fanns gott om sittgrupper! Och mousserande vin på kylning! Så vi är nöjda! O glada att vi hade Royal elite service!