Kundomdömen om Maracaibo

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 530 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Marie,
Visby

+
Att städaren diskar
-
Sänk köksskåpen då dom är så högt upp att jag inte hade en chans att nå något utom kaffekoppar

Bekräftad gäst: 2019-09-11


9 av 10

Sabina ,
Stockholm

+
Mitt i mellan centrum och havet. Nära till allt. Fina rum och trevlig personal.
-
Alla 3 av oss skadade oss på det vassa glasbordet, sen var det fullt med fågelbajs på balkongkanten då druvorna trivs där högt uppe på 5 te våningen. Vi städade själva så att vi kunde sitta där.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


7 av 10

,

+
Läget var perfekt. Supermarket rakt över gatan. Nära till centrum och strand.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


8 av 10

,

+
Trevlig personal och fina rum
-
Mjukare sängar dem gick knappt att ligga i

Bekräftad gäst: 2019-08-10


5 av 10

Kent,
Köping

+
Läget och poolen
-
Bättre sängar och kuddar. Bättre WiFi.

Bekräftad gäst: 2019-07-31


7 av 10

Mats,
Västerås

+
Läget
-
Bättre städning vi hittade ett gammalt läppstift under sängen två dagar efter vi kom. Balkongen städades inte förrän dagen innan vi skulle åka hem. Vi fick även ställa ut ett gammalt rostigt vädringsställ som stod på balkongen. Happy Our mellan 22:30 och 23:30 vi kom till baren 23:00 då var den stängd.

Bekräftad gäst: 2019-07-17


2 av 10

Elena,
Stockholm

+
-
Grannarna rökt varje morgon och kväll.

Bekräftad gäst: 2019-07-17


9 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Jonas Tewolde,
Lidingö

+
Bemötabde
-
Telefon i hotellet,air kondition funkar inte ordentligt ,

Bekräftad gäst: 2019-07-10


8 av 10

Arne,
Gävle

+
Bra läge. Nära till Supermarket. Trevlig personal. Fin pool. Bra restaurang. Bra fotvård:). Härlig utsikt.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

546 omdömen
Utmärkt
 
208
Väldigt bra
 
191
Bra
 
89
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2019-04-12

Inlägg av Birgitta G Uppsala, Sverige

Bra läge, trevligt bemötande

Bodde i lägenhet 511 på 5:e vån. Lgh låg vägg i vägg med receptionen vilket innebar att vi blev störda av ljud därifrån tidigt på morgnarna och ibland nattetid. Receptionen var öppen dygnet runt. Dörrhålet in till sovrummet täcktes till 70 procent av en av sängarna så man fick gå på tvären in i rummet. Belysningen var fruktansvärd. Ingen golv- eller bordslampa utom en i sovrummet som det inte fanns någon kontakt till. Takbelysningen, ngn form av spotlights var så stark att man inte orkade med att ha den tänd, fick tända belysningen på köksfläkten. Det fanns ett väldigt lågt glasbord med vassa hörn som gjorda att göra sig illa på. Lyckades slå hål på båda benen. Porslinet var väldigt tungt. Positivt var att vi inte behövde diska själva. Utsikten från balkongen var fin, morgonsol var skönt. Poolområdet var trevligt, gott om solstolar med dynor till. Provade både lunch-och middagsrätter i poolbaren, ganska okay. Inte långt att gå vare sig till stranden eller hamnen, man måste inte gå i en massa trappor.

 
2019-03-10

Inlägg av Arvidsson91

Trevligt lägenhetshotell med bra läge

Trevligt lägenhetshotell med centralt läge i Puerto Rico. Nära till stranden och till fina promenadvägar utmed havet. Bra och lugnt poolområde för vuxna. Balkonger med morgonsol. Vid resa tillbaka till Gran Canaria är Puerto Rico och Maracaibo ett självklart val.

 
2019-01-28

Inlägg av Zulukungen Taby, Sverige

Fint läge

Vi bodde på plan 5 med utsikt och balkong, kunde inte vara bättre. Bra hissar. Trevlig bar och servering. Nära till butik ca50 m. Ingen lyx men allt var helt OK. 40 min från flygplatsen. Härlig promenad till Amadores.. Ett bra val i PR

 
2018-08-14

Inlägg av Eva7777777 Uppsala, Sverige

Trevligt hotell

Trevlig personal, nyrenoverade rum 2018. Nära till centrum med shopping, barer och restauranger, busstationen och stranden. Det finns även en liten närbutik 100 m från entrén av hotellet. 2 större mataffären inom ett par min gångavstånd

 
2018-04-01

Inlägg av Lars L

Maracaibo Aparthotel Gav oss en underbar vecka.

Jag har tagit del av andras omdömen som inte varit positiva. Man kan undra vad dom har för krav, när vi tyckte att hotellet mer än väl uppfyllde våra förväntningar. Från balkongen hade vi en fin utsikt över byn och stranden. Hotellet låg också på lagom promenadavstånd från allt.