1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Maracaibo

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Helena,
Ystad

+
-
Poolbeds borde vara tillgängliga till kl. 18.00. Poolen bör vara tillgänglig på morgonen. Alltså städas på kvällen.

Bekräftad gäst: 2019-04-10


8 av 10

Susanne ,
Fagersta

+
Det fanns hiss, jag har problem med knäna.
-
Det står att det finns sig i men inget om att det kostar extra att ha det på rummet. Dörren till rummet var svår att öppna och stängs, verkar som det var lika runt om. Då det smällde väldigt i dörrarna även på natten. Vet ej vad som hände, men det lät som man flyttade möbler runt i rummet.

Bekräftad gäst: 2019-04-10


5 av 10

Birgitta,
Uppsala

+
läget
-
Fler hyllor och krokar. Mjukare belysning. Bort med glasbord med vassa hörn.

Bekräftad gäst: 2019-04-10


10 av 10

Pia ,

+
Fina sängar rent o snyggt
-
Någon liten gryta i stället för två stora stekspade saknades oxå

Bekräftad gäst: 2019-03-31


7 av 10

Eva,
Härnösand

+
Bra läge, trevlig personal, fint poolområde
-
Möbleringen i lägenheten inte sittvänlig men sängarna var mycket bra.

Bekräftad gäst: 2019-03-30


8 av 10

Roger,
Eskilstuna

+
Bra läge
-
Snygga till i receptionen. Oftare byte av handdukar,

Bekräftad gäst: 2019-03-27


7 av 10

Pernilla,
Stockholm

+
Det fanns det man behöver. Gott om solstolar. Nära till supermarket.
-
2 rumslägenhet med sängar både i sovrummet och kök/vardagsrum fick vi till svar då vi kontaktade Apollo. Stämde inte. Ej heller någon barnsäng.

Bekräftad gäst: 2019-03-27


5 av 10

Berit,
Västerås

+
Balkongen
-
Bättre möbler i rummet, dålig sitt komfort

Bekräftad gäst: 2019-03-27


2 av 10

,

+
Läget
-
Att låta hotellets gäster vara närvarande vid uppträdande i poolområdet utan krav på förtäring av mat eller dryck. Vårt sällskap om 8 personer blev ombedda att lämna poolområdet pga detta när det var underhållning i fredags.

Bekräftad gäst: 2019-03-23


7 av 10

Nils,
Sthlm

+
Bra utsikt, ok wi-fi, underbar pool & område
-
Bättre köksredskap. Stekpannan o kastruller klarar inte av induktion. Botten buktar direkt. Träredskap till dessa så de inte repar sig. Stort ölglas o vinglas saknas. Trevligare o tillgängligare receptionspersonal. Totalt ointresserade av att jag skar upp mina ben på det trasiga glasbordet.

Bekräftad gäst: 2019-03-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

530 omdömen
Utmärkt
 
200
Väldigt bra
 
189
Bra
 
86
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2019-04-12

Inlägg av Birgitta G Uppsala, Sverige

Bra läge, trevligt bemötande

Bodde i lägenhet 511 på 5:e vån. Lgh låg vägg i vägg med receptionen vilket innebar att vi blev störda av ljud därifrån tidigt på morgnarna och ibland nattetid. Receptionen var öppen dygnet runt. Dörrhålet in till sovrummet täcktes till 70 procent av en av sängarna så man fick gå på tvären in i rummet. Belysningen var fruktansvärd. Ingen golv- eller bordslampa utom en i sovrummet som det inte fanns någon kontakt till. Takbelysningen, ngn form av spotlights var så stark att man inte orkade med att ha den tänd, fick tända belysningen på köksfläkten. Det fanns ett väldigt lågt glasbord med vassa hörn som gjorda att göra sig illa på. Lyckades slå hål på båda benen. Porslinet var väldigt tungt. Positivt var att vi inte behövde diska själva. Utsikten från balkongen var fin, morgonsol var skönt. Poolområdet var trevligt, gott om solstolar med dynor till. Provade både lunch-och middagsrätter i poolbaren, ganska okay. Inte långt att gå vare sig till stranden eller hamnen, man måste inte gå i en massa trappor.

 
2019-03-10

Inlägg av Arvidsson91

Trevligt lägenhetshotell med bra läge

Trevligt lägenhetshotell med centralt läge i Puerto Rico. Nära till stranden och till fina promenadvägar utmed havet. Bra och lugnt poolområde för vuxna. Balkonger med morgonsol. Vid resa tillbaka till Gran Canaria är Puerto Rico och Maracaibo ett självklart val.

 
2019-01-28

Inlägg av Zulukungen Taby, Sverige

Fint läge

Vi bodde på plan 5 med utsikt och balkong, kunde inte vara bättre. Bra hissar. Trevlig bar och servering. Nära till butik ca50 m. Ingen lyx men allt var helt OK. 40 min från flygplatsen. Härlig promenad till Amadores.. Ett bra val i PR

 
2018-08-14

Inlägg av Eva7777777 Uppsala, Sverige

Trevligt hotell

Trevlig personal, nyrenoverade rum 2018. Nära till centrum med shopping, barer och restauranger, busstationen och stranden. Det finns även en liten närbutik 100 m från entrén av hotellet. 2 större mataffären inom ett par min gångavstånd

 
2018-04-01

Inlägg av Lars L

Maracaibo Aparthotel Gav oss en underbar vecka.

Jag har tagit del av andras omdömen som inte varit positiva. Man kan undra vad dom har för krav, när vi tyckte att hotellet mer än väl uppfyllde våra förväntningar. Från balkongen hade vi en fin utsikt över byn och stranden. Hotellet låg också på lagom promenadavstånd från allt.