1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Maracaibo

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Jonas Tewolde,
Lidingö

+
Bemötabde
-
Telefon i hotellet,air kondition funkar inte ordentligt ,

Bekräftad gäst: 2019-07-10


8 av 10

Arne,
Gävle

+
Bra läge. Nära till Supermarket. Trevlig personal. Fin pool. Bra restaurang. Bra fotvård:). Härlig utsikt.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


8 av 10

Rickard,
Kävlinge

+
Närheten till stranden och centrum.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

Milad ,
Västerås

+
hotells läge
-

Bekräftad gäst: 2019-06-12


9 av 10

Birgitta,
Strängnäs

+
Läget och att man inte märker av de andra hotellgästerna. Om man inte själv vill alltså.... Nu var det lite lågsäsong och allt var inte igång så det är svårt att bedöma totalen.
-
Om de vill att man ska lägga badlakan/handduk på golvet om man vill byta, borde de inte byta om man inte gjort det. Vi hade klarat oss bra en vecka med samma.

Bekräftad gäst: 2019-05-29


9 av 10

Lena,
Åkersberga

+
Läget och att det var rent och fräscht.
-
Balkongdörren i vår lägenhet (rum 209) var troligen monterad på ett felaktigt sätt, då jag klämde mitt finger rejält då den ena skjutdörren (den som sitter på vänster sida) går på utsidan, vilket gör att den möter mittenpartiet och har man då inte tagit bort fingrarna från handtaget, så klämmer man sig. Detta bör ses över så att inte något barn gör samma sak. Dörren på andra sidan hänger på insidan vilket gör att man inte kan klämma sig, men på den sidan står en soffa vilket gör att det inte är lika logiskt att gå ut på den sidan.

Bekräftad gäst: 2019-05-18


8 av 10

Marianne ,
Skänninge

+
Utgång på nedsidan av hotellet närmare till strand och centrum. Nära till Hiper Dino för frukost bröd.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-08


10 av 10

Ewa,
Tumba

+
trevlig personal, snabb service, rent och snyggt
-

Bekräftad gäst: 2019-05-01


8 av 10

,

+
Havsutsikten och sängarna
-

Bekräftad gäst: 2019-05-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

534 omdömen
Utmärkt
 
202
Väldigt bra
 
189
Bra
 
87
Mindre bra
 
36
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2019-04-12

Inlägg av Birgitta G Uppsala, Sverige

Bra läge, trevligt bemötande

Bodde i lägenhet 511 på 5:e vån. Lgh låg vägg i vägg med receptionen vilket innebar att vi blev störda av ljud därifrån tidigt på morgnarna och ibland nattetid. Receptionen var öppen dygnet runt. Dörrhålet in till sovrummet täcktes till 70 procent av en av sängarna så man fick gå på tvären in i rummet. Belysningen var fruktansvärd. Ingen golv- eller bordslampa utom en i sovrummet som det inte fanns någon kontakt till. Takbelysningen, ngn form av spotlights var så stark att man inte orkade med att ha den tänd, fick tända belysningen på köksfläkten. Det fanns ett väldigt lågt glasbord med vassa hörn som gjorda att göra sig illa på. Lyckades slå hål på båda benen. Porslinet var väldigt tungt. Positivt var att vi inte behövde diska själva. Utsikten från balkongen var fin, morgonsol var skönt. Poolområdet var trevligt, gott om solstolar med dynor till. Provade både lunch-och middagsrätter i poolbaren, ganska okay. Inte långt att gå vare sig till stranden eller hamnen, man måste inte gå i en massa trappor.

 
2019-03-10

Inlägg av Arvidsson91

Trevligt lägenhetshotell med bra läge

Trevligt lägenhetshotell med centralt läge i Puerto Rico. Nära till stranden och till fina promenadvägar utmed havet. Bra och lugnt poolområde för vuxna. Balkonger med morgonsol. Vid resa tillbaka till Gran Canaria är Puerto Rico och Maracaibo ett självklart val.

 
2019-01-28

Inlägg av Zulukungen Taby, Sverige

Fint läge

Vi bodde på plan 5 med utsikt och balkong, kunde inte vara bättre. Bra hissar. Trevlig bar och servering. Nära till butik ca50 m. Ingen lyx men allt var helt OK. 40 min från flygplatsen. Härlig promenad till Amadores.. Ett bra val i PR

 
2018-08-14

Inlägg av Eva7777777 Uppsala, Sverige

Trevligt hotell

Trevlig personal, nyrenoverade rum 2018. Nära till centrum med shopping, barer och restauranger, busstationen och stranden. Det finns även en liten närbutik 100 m från entrén av hotellet. 2 större mataffären inom ett par min gångavstånd

 
2018-04-01

Inlägg av Lars L

Maracaibo Aparthotel Gav oss en underbar vecka.

Jag har tagit del av andras omdömen som inte varit positiva. Man kan undra vad dom har för krav, när vi tyckte att hotellet mer än väl uppfyllde våra förväntningar. Från balkongen hade vi en fin utsikt över byn och stranden. Hotellet låg också på lagom promenadavstånd från allt.