1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Maracaibo

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

irene,
Västerås

+
Läget
-
Bättre dynor i sittmöbler

Bekräftad gäst: 2019-02-13


9 av 10

Agneta,
Stockholm

+
Att det var ett mindre hotell. Vi hade en mycket fin utsikt mot havet. Bra läge, nära till allt. Mycket trevlig personal i receptionen och hjälpsamma.
-
Mycket halt golv till och runt polen.

Bekräftad gäst: 2019-02-13


7 av 10

Anneli,
Stockholm

+
-
Otroligt många konstiga förbud i poolområdet allt nytt vaktade av galen badvakt med skylthysteri Övrig personal trevlig som vanligt men tyvärr sista gången vi bor på Maracabio.

Bekräftad gäst: 2019-02-09


6 av 10

Anette,
Karlshamn

+
Poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2019-02-09


9 av 10

Mikael,
Östhammar

+
Fint läge trevlig personal
-
Borde finnas micro och sen maten i resturangen borde bli bättre

Bekräftad gäst: 2019-02-06


10 av 10

Kenneth,
Ludvika

+
Läget. Har bott där årligen i ca 25 år. Räcker det??
-
Sänglampor. Krokar i hallen för att hänga skohorn,keps, kläder på.

Bekräftad gäst: 2019-02-06


4 av 10

Eva ,
Stockholm

+
Bra service i rec och poolbaren
-
Uppdatera foton på hemsidan och informera personal på resebyrån om att rummen med uteplats inte såg ut som på hemsidan. Det vill säga altanerba var nästan helt inglasade. Det kändes som att sitta i en kuvös. Så är det inte på Apollos bilder av hotellet. Vi ringde Apollo och frågade innan vi bokade och ni sade då att uteplatserna var öppna. Dessutom fanns fullt med en sorts flugor inne som inget vi försökte med hjälpte mot. Personalen på hotellet som skulle hjälpa oss med detta var väldigt besvärad. Att hålla altanen stängd hjälpte inte. Flugorna kom in på annat sätt.

Bekräftad gäst: 2019-01-26


7 av 10

Anders,
Göteborg

+
Läget och utsikten från balkongen
-
Något fel på avloppet var det med tanke på lukten.

Bekräftad gäst: 2019-01-06


10 av 10

Margareta,
Helsingborg

+
Väldigt nöjda med allt. Läget och utsikt toppen
-
Kanske lite mer porslin och glas i ”köket”

Bekräftad gäst: 2018-12-29


9 av 10

Anna,
Malmö

+
Lokalitet till strand shopping
-

Bekräftad gäst: 2018-12-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

524 omdömen
Utmärkt
 
199
Väldigt bra
 
187
Bra
 
83
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2019-01-28

Inlägg av jan a stockholm

Fint läge

Vi bodde på plan 5 med utsikt och balkong, kunde inte vara bättre. Bra hissar. Trevlig bar och servering. Nära till butik ca50 m. Ingen lyx men allt var helt OK. 40 min från flygplatsen. Härlig promenad till Amadores.. Ett bra val i PR

 
2018-08-14

Inlägg av Eva7777777 Uppsala, Sverige

Trevligt hotell

Trevlig personal, nyrenoverade rum 2018. Nära till centrum med shopping, barer och restauranger, busstationen och stranden. Det finns även en liten närbutik 100 m från entrén av hotellet. 2 större mataffären inom ett par min gångavstånd

 
2018-04-01

Inlägg av Lars L

Maracaibo Aparthotel Gav oss en underbar vecka.

Jag har tagit del av andras omdömen som inte varit positiva. Man kan undra vad dom har för krav, när vi tyckte att hotellet mer än väl uppfyllde våra förväntningar. Från balkongen hade vi en fin utsikt över byn och stranden. Hotellet låg också på lagom promenadavstånd från allt.

 
2017-05-21

Inlägg av bbvl1234 Platanias, Grekland

Lugnt läge, stranden fem minuter bort och max 20 trappsteg

Trevligt bemötande av personalen i receptionen, god service. Bra lägenhet, bra förvaringsskåp/garderob. Bra matbutik snett över gatan på femte våningen samt en Sparbutik nere vid stranden. Sovrummet vette mot en bergvägg så det var riktigt tyst, loftgång utanför sovrumsfönstret så sov man med öppet fönster så kunde man någon gång höra de som passerade, dock inget problem. Vi hade nya sängar i vårt rum, riktigt sköna. Saknade inget i köket, brödrost, bryggare och vattenkokare, vi åt endast frukost på rummet. Trevligt med vattenflaska i kylen när vi anlände. Städerskan skötte vår diskning, vilket inte är självklart i alla hotellägenheter. Ingen hårtork i vårt rum. Fräsch pool, solsängarna räckte till alla. Trevlig bar/restaurang med underhållning nästan varje kväll, den kunde även avnjutas från balkongen och den slutade alltid vid tiotiden. Bor gärna där igen

 
2017-05-17

Inlägg av Sarah A

Jätte bra

Riktigt fint hotell, fin utsikt, bra läge och trevlig personal. Bodde med min mamma en vecka, ligger nära stranden och shopping center. Delfin safari i hamnen precis vid stranden. Bussar går precis från vägen under hotellet.