Kundomdömen om Maracaibo

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 665 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Britta Monika,
Gråbo

+
Läget. Närhet till allt
-
Att tex kaffebryggare byts ut med jämna mellanrum. Dåligt med förvaring av kläder

Bekräftad gäst: 2020-01-12


7 av 10

Sven Johan Mikael,
Karlshamn

+
Läget
-
??

Bekräftad gäst: 2020-01-11


9 av 10

Pirjo,
Skultuna

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-11


8 av 10

Lillemor,
Göteborg

+
-
att inte det luktar avlopp på rummet ! Va hemskt ! De försökte ågärda det men det gick inte

Bekräftad gäst: 2020-01-05


8 av 10

Anders,
Göteborg

+
Det bästa är läget och det var andra året i rad vi var där. I övrigt rymliga och bra rum superior och fina balkonger med havsutsikt.
-
Av någon anledning bytte de inte sängkläder på två veckor. Förra året byttes det trots att vi bara var där en vecka.

Bekräftad gäst: 2020-01-05


4 av 10

Linda,
Saltsjö-boo

+
Bra läge. Litet hotell.
-
Allmän uppfräschning. Det luktar avlopp i badrummet. Kylskåpet var trasigt, spisen gammal. Varmare pool, mer tillmötesgående personal, möjlighet att behålla rummet en-två timmar extra innan hemresan. Vi har varit på hotellet 3 ggr men det har blivit sämre och sämre, samma personal, samma underhållning och faciliteter men sämre stämning och service i år - inget nytt, inget fräscht. Men tidigare år har poolen varit varm - i år var det iskallt!

Bekräftad gäst: 2020-01-04


8 av 10

Sven,
Norrtälje

+
Läget
-
Sängarna var hårda, saknade bäddmadrass o madrasskydd. Behöver förbättra köksutrustningen

Bekräftad gäst: 2019-12-14


6 av 10

Jens,
Malmköping

+
Närheten till allt.
-
Standard i köket. Trevligare badvakt (Den kvinnliga)

Bekräftad gäst: 2019-12-14


7 av 10

Magnus,
Torshälla

+
Trevlig personal. Varmt i poolen.
-
Extremt hårda sängar.

Bekräftad gäst: 2019-12-14


8 av 10

Ann-sofi,
Björklinge

+
Läget.
-
Mer köksutrustning.

Bekräftad gäst: 2019-12-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

552 omdömen
Utmärkt
 
210
Väldigt bra
 
195
Bra
 
89
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2019-04-12

Inlägg av Birgitta G Uppsala, Sverige

Bra läge, trevligt bemötande

Bodde i lägenhet 511 på 5:e vån. Lgh låg vägg i vägg med receptionen vilket innebar att vi blev störda av ljud därifrån tidigt på morgnarna och ibland nattetid. Receptionen var öppen dygnet runt. Dörrhålet in till sovrummet täcktes till 70 procent av en av sängarna så man fick gå på tvären in i rummet. Belysningen var fruktansvärd. Ingen golv- eller bordslampa utom en i sovrummet som det inte fanns någon kontakt till. Takbelysningen, ngn form av spotlights var så stark att man inte orkade med att ha den tänd, fick tända belysningen på köksfläkten. Det fanns ett väldigt lågt glasbord med vassa hörn som gjorda att göra sig illa på. Lyckades slå hål på båda benen. Porslinet var väldigt tungt. Positivt var att vi inte behövde diska själva. Utsikten från balkongen var fin, morgonsol var skönt. Poolområdet var trevligt, gott om solstolar med dynor till. Provade både lunch-och middagsrätter i poolbaren, ganska okay. Inte långt att gå vare sig till stranden eller hamnen, man måste inte gå i en massa trappor.

 
2019-03-10

Inlägg av Arvidsson91

Trevligt lägenhetshotell med bra läge

Trevligt lägenhetshotell med centralt läge i Puerto Rico. Nära till stranden och till fina promenadvägar utmed havet. Bra och lugnt poolområde för vuxna. Balkonger med morgonsol. Vid resa tillbaka till Gran Canaria är Puerto Rico och Maracaibo ett självklart val.

 
2019-01-28

Inlägg av Zulukungen Taby, Sverige

Fint läge

Vi bodde på plan 5 med utsikt och balkong, kunde inte vara bättre. Bra hissar. Trevlig bar och servering. Nära till butik ca50 m. Ingen lyx men allt var helt OK. 40 min från flygplatsen. Härlig promenad till Amadores.. Ett bra val i PR

 
2018-08-14

Inlägg av Eva7777777 Uppsala, Sverige

Trevligt hotell

Trevlig personal, nyrenoverade rum 2018. Nära till centrum med shopping, barer och restauranger, busstationen och stranden. Det finns även en liten närbutik 100 m från entrén av hotellet. 2 större mataffären inom ett par min gångavstånd

 
2018-04-01

Inlägg av Lars L

Maracaibo Aparthotel Gav oss en underbar vecka.

Jag har tagit del av andras omdömen som inte varit positiva. Man kan undra vad dom har för krav, när vi tyckte att hotellet mer än väl uppfyllde våra förväntningar. Från balkongen hade vi en fin utsikt över byn och stranden. Hotellet låg också på lagom promenadavstånd från allt.