Kundomdömen om Maracaibo

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 521 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Mikael,
Eslöv

+
Läget
-
Fixa golven

Bekräftad gäst: 2019-10-27


7 av 10

Niclas,
Lund

+
Bra läge
-

Bekräftad gäst: 2019-10-27


10 av 10

Marie,
Helgum

+
Bland annat läget.Poolområdet.Närhet till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-16


6 av 10

,

+
-
Skulle vara poolparty enligt information på hela hotellet. Fick ingen info om att det var inställt.

Bekräftad gäst: 2019-10-12


7 av 10

Maj-Lis,
Frösön

+
-
Saknade mikrovågsugn om man ville laga till något enkelt i lägenheten

Bekräftad gäst: 2019-10-12


7 av 10

Tamara,
Stockholm

+
Varit här förr. Det bästa är att rummen är stora och det är rent och det städas fint dagligen.
-
Restaurangen stängde kl 22 varje dag. Ingen musik vid poolen. Spa bassängen var smutsig och fullt med lövx restaurangpersonalen var stressad.

Bekräftad gäst: 2019-10-09


8 av 10

Peter ,
Ekeby

+
Bra läge fint rent och snyggt
-
Inget rum 508 Bredvid receptionen Dels för att den är bemannad 7/24(vilket är ett pluss i sig) Men inte när man bor pricis bredvid och det kommer och går gäster hela tiden.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

Peter,
Stockholm

+
Läget, balkong, storlek på rummen.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-02


8 av 10

Carina,
Uppsala

+
Utsikten från balkongen. Trevlig personal.Sköna kuddar och skön säng. Lugnt och skönt vid poolen, inte EB massa liv.
-
Nya golv, lite trasigt här och där. Bättra på lådor i köksvrån

Bekräftad gäst: 2019-10-02


9 av 10

viktoria,
Bollnäs

+
Det hade allt. Man kunde vara på hotellet hela dagen/kvällen om man vill det. Lugnt var det också
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

547 omdömen
Utmärkt
 
208
Väldigt bra
 
192
Bra
 
89
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2019-04-12

Inlägg av Birgitta G Uppsala, Sverige

Bra läge, trevligt bemötande

Bodde i lägenhet 511 på 5:e vån. Lgh låg vägg i vägg med receptionen vilket innebar att vi blev störda av ljud därifrån tidigt på morgnarna och ibland nattetid. Receptionen var öppen dygnet runt. Dörrhålet in till sovrummet täcktes till 70 procent av en av sängarna så man fick gå på tvären in i rummet. Belysningen var fruktansvärd. Ingen golv- eller bordslampa utom en i sovrummet som det inte fanns någon kontakt till. Takbelysningen, ngn form av spotlights var så stark att man inte orkade med att ha den tänd, fick tända belysningen på köksfläkten. Det fanns ett väldigt lågt glasbord med vassa hörn som gjorda att göra sig illa på. Lyckades slå hål på båda benen. Porslinet var väldigt tungt. Positivt var att vi inte behövde diska själva. Utsikten från balkongen var fin, morgonsol var skönt. Poolområdet var trevligt, gott om solstolar med dynor till. Provade både lunch-och middagsrätter i poolbaren, ganska okay. Inte långt att gå vare sig till stranden eller hamnen, man måste inte gå i en massa trappor.

 
2019-03-10

Inlägg av Arvidsson91

Trevligt lägenhetshotell med bra läge

Trevligt lägenhetshotell med centralt läge i Puerto Rico. Nära till stranden och till fina promenadvägar utmed havet. Bra och lugnt poolområde för vuxna. Balkonger med morgonsol. Vid resa tillbaka till Gran Canaria är Puerto Rico och Maracaibo ett självklart val.

 
2019-01-28

Inlägg av Zulukungen Taby, Sverige

Fint läge

Vi bodde på plan 5 med utsikt och balkong, kunde inte vara bättre. Bra hissar. Trevlig bar och servering. Nära till butik ca50 m. Ingen lyx men allt var helt OK. 40 min från flygplatsen. Härlig promenad till Amadores.. Ett bra val i PR

 
2018-08-14

Inlägg av Eva7777777 Uppsala, Sverige

Trevligt hotell

Trevlig personal, nyrenoverade rum 2018. Nära till centrum med shopping, barer och restauranger, busstationen och stranden. Det finns även en liten närbutik 100 m från entrén av hotellet. 2 större mataffären inom ett par min gångavstånd

 
2018-04-01

Inlägg av Lars L

Maracaibo Aparthotel Gav oss en underbar vecka.

Jag har tagit del av andras omdömen som inte varit positiva. Man kan undra vad dom har för krav, när vi tyckte att hotellet mer än väl uppfyllde våra förväntningar. Från balkongen hade vi en fin utsikt över byn och stranden. Hotellet låg också på lagom promenadavstånd från allt.