Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

  • Hög kundnöjdhet!
  • Lyxigt spahotell

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel är perfekt om du vill unna dig en riktig behaglig semester i år. Utsikten över Atlanten är bedårande och de flesta balkonger har havsutsikt. Förutom två härliga poolområden, gym, barer och restauranger finns här också ett stort spa med thalassoterapi. Strandpromenaden ligger bara en hissfärd ner.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Sviter för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Helheten var bra
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 7221 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel är ett imponerande spahotell med strålande utsikt över Atlanten. Två härliga poolområden med pooler uppvärmda till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Separat barnpool, solstolar och parasoller. Pool-/snackbar. Handduksservice mot deposition och avgift (för byten av poolhanddukarna). Lekplats och barnklubb i hotellets regi. Gym och tennis mot avgift. Bordtennis, volleyboll och vattenpolo.

Stor spaanläggning med thalassoterapi och en fantastisk havsutsikt! Här har man verkligen tagit tillvaro på havets helande krafter. Ta en simtur i kom-i-form-poolen och njut av utsikten över Atlantens glittrande vågor. Eller unna dig en behandling med lera, alger och andra marina inslag. Spaanläggningen vänder sig till gäster över 15 år.
Bokar du en svit ingår Suite Thalasso Experience, vilket innebär gratis inträde till gym och spaområde varje dag.

På hotellet finns flera barer och en bufférestauranger (män måste bära långbyxor middagstid). I poolbaren serveras en lunchbuffé. Butiker och frisör. Internetcafé mot avgift samt gratis wifi. Underhållning. Hiss ner till strandpromenaden. Lokal trafik. Trappor och nivåskillnader på hotellområdet. Inomhusparkering.

Måltider

Frukostbuffé ingår. Halvpension eller All Inclusive kan köpas till.
Nyårsmiddag.
I perioden 24 december 2020 till 2 januari 2021 ingår halvpension i priset.

All Inclusive

I All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.30.
  • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.30.
  • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30.
  • Snacks åt barnen i form av varmkorv, chips, smörgåsar och glassbägare, kl. 10.00-18.30.
  • Kaffe och kaka, kl. 15.30-17.00.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.30.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. 12.00 ankomstdagen till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

I perioden 1 april -31 oktober 2020 pågår en renovering av ett hotell i närheten av Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel. Renoveringen kan tidvis uppfattas som störande för gäster på Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel. Slutdatum för renoveringen är ett cirkadatum och kan komma att ändras.