Kundomdömen om Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 165 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Wifi på rummet, att vi fick byta rum till bättre utsikt, frukosten. Poolerna jättebra. Bra regler kring pandemin.
-
Hissarna var undermåliga, hissen till strandpromenaden fungerade inte på hela tiden. Hissen till våningen där vi bodde fungerade sporadiskt, fastnade mellan våningar fick trycka på nödknapp. Lite slitet i rummen. Saknade papperskarta över hotellet och området.

Bekräftad gäst: 2021-12-01


4 av 10

+
Poolen
-
1. Ett hotell som är så beroende av hissar måste kunna laga dessa snabbare. Dagen vi kom så var 2 av 3 hissar till vårt rum ur funktion. Den enda hiss som tar gästerna ner på strandpromenaden gick sönder på fredagen och skulle inte vara lagad förrän om en vecka. Har man barnvagn eller svårt att gå så blir trapporna eller den backiga vägen en omöjlighet. 2. Vi lämnade en kasse med babykläder för tvätt som dom slarvade bort. Tack vare en gullig svensk praktikant så fick vi en liten kompensation på plats men ingen ursäkt från hotellets personal, mycket dåligt. 3. Hotellet bör också informera om att badrummet saknar dörrar ut till sovrummet. In till toaletten hade vi de första 4 dagarna en klar glasdörr, byttes sen till en frostad typ saloondörr. Kanske inget som alla villa ha även om man åker med sin partner. 4. Denna stora restaurang kunde inte erbjuda glutenfritt/mjölkfritt bröd (vi fick köpa själva) och den mjölkfria yoghurten som vi efterfrågade kom först näst sista dagen. Det var också svårt att få information om vad maten innehöll då personalen var mycket dålig på engelska. 5. Många allinclusive restauranger som vi besökt har haft temakvällar vilket jag kan rekommendera hotellet att ha så det blir någon variation.

Bekräftad gäst: 2021-11-24


9 av 10

+
Utsikten,
-
Maten, vi tyckte den va smaklös, man saltar och pepprar inget på köttet. Vi fick alltid krydda extra på allt.

Bekräftad gäst: 2021-11-13


9 av 10

+
-
Städpersonalen missade att fylla på duschtvål när den tog slut. Vi fick vänta över en timme innan den blev påfylld. Man fick två flaskor vatten på rummet/dag. Det missades också en gång.

Bekräftad gäst: 2020-03-18


10 av 10

+
Helheten var bra
-
Dåligt med info angående aktiviteter om både plats och tid för mig som skulle vara med på salsa och yoga och zumba. Instruktörerna dök inte upp,eller körde det som dom själva ville.Vill jag gå på Zumba då ska det vara zumba Underhållning på kvällen var inte uppdaterade. Det var helt annat uppträde än det som annonserades

Bekräftad gäst: 2020-03-08


9 av 10

+
Balkongen
-
Kommer inte på något

Bekräftad gäst: 2020-02-16


9 av 10

+
Lugnt och skönt. Utsikten från balkongen.Flera Pool områden.
-
Kaffet i stora matsalen där buffé serverades, var okärnligt. Dom måste byta leverantör ellet få nya kaffe maskiner.

Bekräftad gäst: 2020-02-12


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-09


8 av 10

+
Maten, utsikten
-
Regleringen av varm o kallvatten i duschen. Ojämnt värre.

Bekräftad gäst: 2020-02-08


10 av 10

+
Utsikten över havet från rummets balkong
-
Matsalen som var alldeles för stor och "omyndig.

Bekräftad gäst: 2020-01-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

7476 omdömen
Utmärkt
 
5235
Väldigt bra
 
1615
Bra
 
406
Mindre bra
 
141
Underkänt
 
78

5 senaste omdömen

2021-11-22

av Curiosity48929442729 Visby, Sverige

Härliga Gloria Palace Amadores

Ett fantastiskt hotell med mycket trevlig personal. Maten varierande o god. Hotellet mycket noga att man bär munskydd đŸ˜·inomhus vilket kändes coronasäkert👍. Det var tredje gången vi har bott på hotellet o den här gången var rummen renoverade så heltäckningsmattan var borttagen o badkaret utbytt mot dusch. Vi saknade dock dörr in till badrummet så att man kan känna sig mer privat när man duschar, som det är nu så ser man den som duschar från sovrummet. Härligt med skandinavisk personal i receptionen o där Maria Andersson är en riktig klippa👍😊snabb o glad o fixar det mesta👍.

 
2021-11-11

av MarieM4181

Fantastiskt!

Vistades nyligen en vecka på detta toppen-hotell! Rummen stora och ljusa, balkong mot havet med ljuvlig utsikt! Badrummet var nyrenoverat, tyvärr lutade golvet i duschen åt fel håll
vilket ledde till halv översvämning varje gång man duschade. Fina poolområden! Fanns alltid lediga solstolar även om de bästa platserna ””bokades” tidigt. Bra med hiss som gick ända ned till strandpromenaden. Vi hade All inclusive och var mycket nöjda med detta! Fantastisk frukost, lunch och middag, bästa all inclusive vi varit på! Trevlig personal! Rekommenderar absolut detta hotell!! Kommer att åka tillbaka!

 
2020-03-31

av Ingegerd S Falun, Sverige

Fantastiskt hotell!

Vi kom ner till hotellet precis när Spanien stängt ner sina gränser. Efter ett dygn meddelade hotellet att hela Spanien var satt i karantän och att vi inte fick lämna hotellområdet och i mitten av veckan placerades vi på Systerhotellet i Amadores. Hotellet i sig är fantastiskt, detta var vårt andra besök. Sköna sängar, fina rum med vidunderlig utsikt och god mat. De jag vill lyfta extra mycket i dessa svåra tider är personalen! Vilken professionell personal! De tog han om oss på bästa sätt och fick oss att trivas och känna oss trygga i denna svåra stund. Hotellet ska vara rädda om, och stolta över sin fantastiska personal. Vi känner så för er och hoppas det löser sig på bästa sätt när denna kris blåst över! Ett speciellt tack till G Santana som skötte serveringen utomhus på kvällarna! Vi kommer tillbaka nästa år! Varma hälsningar till all personal på hotellet! Rekommenderar detta hotell!

 
2020-03-09

av e1981b Stockholm, Sverige

HotelleT

Tredje gången gillt på det här underbara hotellet! Stora fina dubbelrum med magnifik utsikt över havet! Välstädat och rent överallt. Serviceinriktad personal. Bäst personal återfanns vid poolområdet där aktiviteter som salsa, stretching och vattengymnastik erbjöds. Relativt enkelt att få solstol. Frukosten var frikostig och variationsrik. Ett tips är att sitta ute på terassen och äta frukost då matsalen var lyhörd och högljudd. Önskar man låg ljudnivå kvällstid ska man undvika block 2 över poolområdet då ljudnivån vissa kvällar pågick till kl 00/00:30. Vilket inte alltid är positivt. Åker jag tillbaka till Gran Canaria kommer jag definitivt tillbaka till Gloria Palace 😊

 
2020-03-08

av ingridi440

Mrs

Mycket bra läge och en underbar utsikt! Lugnt o rofyllt på hela hotellet. God mat och mycket trevlig personal! Bra städning varje dag. Trevlig underhållning varje kväll. Två härliga pooler att välja på med bra temperatur.