Kundomdömen om Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 196 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Balkongen med egna solstolar
-

Bekräftad gäst: 2024-03-24


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-24


9 av 10

+
Rent, fantastisk service. Fina poolområden och bra med ett tystare! Bra mat. Bra läge och hiss ner till strandpromenaden.
-
Bullrigt och tråkig matsalsmiljö i restaurangen och ganska få platser utomhus. Lite förvirrande att få överblick över hotellet med alla hissar m.m. i början. Stort, men efter någon dag hade man vant sig. Tråkigt att folk paxar solstolar redan vid 7-tiden och sedan inte dyker upp förrän 11-12.

Bekräftad gäst: 2024-03-17


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-03


8 av 10

+
Att det var lugnt och mysigt hotell, trots att det var rt stort och många gäster. Fin utsikt över havet. Trevlig och hjälpsam personal. Bra uppträdanden och de var skickliga. Bra mat, omväxlande.
-
Mitt rum låg nära hissarna, de hördes när de gick. Dock var det inte jätte störande. Jag provade några drinkar de smakade inte som vanligt, inte så goda.

Bekräftad gäst: 2024-02-11


10 av 10

+
Helheten
-
Fick fel rum i två dygn. Alldeles för litet o ingen soffgrupp i rummet. O inga balkong möbler

Bekräftad gäst: 2024-02-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-01-28


8 av 10

+
Väldigt trevlig personal. Lagom med folk, lätt att få en solstol vid poolen.
-
-

Bekräftad gäst: 2024-01-28


9 av 10

+
BRa service
-
Matsalen hade lite hög ljud och slammernivå.

Bekräftad gäst: 2023-12-17


10 av 10

+
Poolen var fantastisk och personalen i barerna och resturangerna var proffsiga. Lite yngre personal i receptionen där vi upplevde några missförstånd men dem var behjälpliga. Vårat rum var fantastisk med havsutsikt, det ända minuset är att andra gäster röker på balkongerna så det luktar cigarett ibland.
-
Rökfritt på rummen och bättre sängar som inte står på hjul.

Bekräftad gäst: 2023-12-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

9600 omdömen
Utmärkt
 
6882
Väldigt bra
 
1880
Bra
 
530
Mindre bra
 
195
Underkänt
 
112

5 senaste omdömen

2024-04-01

av Mats H

Bra ställe!

Detta stället är riktigt bra och bäst är rum 4703👍 Frukost är riktigt bra! Personalen är väldigt trevlig! En sak som sticker ut är baren Pasero med denna underbara människa Simona som tar hem om kunderna riktigt 👍 Polen är riktigt bra och baren är snyggt o rent. Best Mats Hallberg

 
2024-03-27

av 425kirstenh Sollentuna, Sverige

Excellent

Otroligt fint och välordnat hotell. Personalen överallt är utomordentligt proffsig och vänlig, speciellt Eduardo i baren vid receptionen. Maten omväxlande och bra och städningen överallt också jättebra. Skönt att det finns hiss ner till strandpromenaden!

 
2024-03-26

av Curiosity48929442729 Visby, Sverige

Ett superhotell men som tappat lite service

Har varit o bott på detta fantastiska hotell flera gånger. Vi trivs mycket bra men det är flera i personalen som vi saknar som utförde service på högsta nivå. I receptionen saknas bl a José Perez och Maria Andersson. Städningen på rummet var slarvigt o en dag ingen bäddning? Sängarna är sköna. Utsikten fantastisk Tidigare gånger har vi alltid erhållit en flaska cava samt frukt på rummet och ett välkomnande brev vilket vi saknade denna gång. Maten som serveras i restaurangen är god men det har under årens lopp blivit mera majonnäsröror. I lobbybaren jobbade två fantastiska bartender, Jasmina och Christina duktiga o serviceinriktade. Tito i matsalen är fantastisk med service på högsta nivå. Vi kommer tillbaka som vanligt i november och hoppas att de duktiga medarbetarna är kvar och att ledningen tar hand om sina duktiga stjärnor.

 
2024-03-12

av Helena K Falkenberg, Sverige

Fantastiska besök

Jag blev imponerad av utsikten från hotellrummet, från alla delar av hotellet kan du se havet, horisonten, soluppgångarna och solnedgångarna är imponerande. Annars är hotellet utmärkt, personalen mycket vänlig, förhållandet mellan pris och kvalitet perfekt. Maten på buffén är mycket fräsch och alltid tillgänglig. Du måste använda en taxi för att gå ner till stranden eller gå några kilometer men det spelade ingen roll för oss.

 
2024-03-09

av Kent A

We love Gloria Amadores

Vi har varit här många gånger, väldigt många…och testat flera hotell i Puerto Rico men alltid återvänt till Gloria Palace Amadores . Fantastiskt trevlig personal, tar hand om oss på bästa sätt, idag träffade vi en av dem, Simone, i lobbybaren som efter lunch serverade oss en god kaffe med tillbehör. Vi kommer tillbaks..