Kundomdömen om Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 197 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2022-04-20


10 av 10

+
Bra mat; bra underhållning varje kväll, rent och propert överallt, fina polområde, klart godkänt.F
-

Bekräftad gäst: 2022-03-30


10 av 10

+
Bra sängar , jättefint toa med tvättställ
-

Bekräftad gäst: 2022-03-19


9 av 10

+
Ligger fantastiskt fint!
-

Bekräftad gäst: 2022-03-05


6 av 10

+
Städning underhållning och glad personal.
-
Som jag skrev. Kändes lyxigt när vi läste. Sedan inte. Depositioner hit och dit. Cash. Inget var all inklusive. Mindre muggar koppar vid poolen. Helt galna regler.

Bekräftad gäst: 2022-03-05


9 av 10

+
Den härliga havsutsikten!
-

Bekräftad gäst: 2022-03-05


8 av 10

+
Läget och utsikten. Poolområdet. Balkongen. Frukosten.
-
Personalen i receptionen inte alltid så tillmötesgående. Dyrt kassaskåp. Dörrstängaren stängde inte rumsdörren ordentligt.

Bekräftad gäst: 2022-02-05


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-01-22


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-22


8 av 10

+
Fint läge mot havet.
-
Att kunna beställa enklare mat vid poolen.

Bekräftad gäst: 2022-01-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

7735 omdömen
Utmärkt
 
5452
Väldigt bra
 
1638
Bra
 
416
Mindre bra
 
147
Underkänt
 
82

5 senaste omdömen

2022-03-27

av lisbetherwall Bjuv, Sverige

Avkopplande och härligt!

Ett hotell att rekommendera! Är andra gången vi bott på detta hotell ( kan nog bli fler gånger)!! Bra och trevlig personal! Pool området är härligt med en pool som ligger helt underbart med fin utsikt över Atlanten! ☀️☀️😎😎 Underhållningen på kvällen var kanske inte det bästa men det behöver man ju inte gå på om man inte vill? Buffé maten är helt okej!

 
2022-03-20

av kribe54 Jomala, Finland

En vecka i Puerto Rico

Bokade detta Hotell med våra vänner pga.fin utsikt, flera varma poler . Incheckning smidig o proffsig, rummen stora och väl städade med balkong och bra utrustade. Badrummet var öppet ???så det fanns en glas dörr till toan men handfat ( dubbla) och duschen kunde inte stängas för insyn???? Konstig konstruktion,där vatten och så kommer ut på golvet. Frukosten riklig med mycket att välja på och middagen med buffé helt ok. Ljudnivån i restaurangen när den är full är till stor nackdel, ljud dämpning är att rekommendera. Polerna och solstolar ger trevligt intryck men att stå å köa på en drink är inte i klass med standarden. Nattklubben har bra service men musiken med singback ”artister ” ger ett billigt intryck. Varför ingen live orkester. Återkommer igen. Rum 4115

 
2021-11-22

av Curiosity48929442729 Visby, Sverige

Härliga Gloria Palace Amadores

Ett fantastiskt hotell med mycket trevlig personal. Maten varierande o god. Hotellet mycket noga att man bär munskydd 😷inomhus vilket kändes coronasäkert👍. Det var tredje gången vi har bott på hotellet o den här gången var rummen renoverade så heltäckningsmattan var borttagen o badkaret utbytt mot dusch. Vi saknade dock dörr in till badrummet så att man kan känna sig mer privat när man duschar, som det är nu så ser man den som duschar från sovrummet. Härligt med skandinavisk personal i receptionen o där Maria Andersson är en riktig klippa👍😊snabb o glad o fixar det mesta👍.

 
2021-11-11

av MarieM4181

Fantastiskt!

Vistades nyligen en vecka på detta toppen-hotell! Rummen stora och ljusa, balkong mot havet med ljuvlig utsikt! Badrummet var nyrenoverat, tyvärr lutade golvet i duschen åt fel håll…vilket ledde till halv översvämning varje gång man duschade. Fina poolområden! Fanns alltid lediga solstolar även om de bästa platserna ””bokades” tidigt. Bra med hiss som gick ända ned till strandpromenaden. Vi hade All inclusive och var mycket nöjda med detta! Fantastisk frukost, lunch och middag, bästa all inclusive vi varit på! Trevlig personal! Rekommenderar absolut detta hotell!! Kommer att åka tillbaka!

 
2020-03-31

av Ingegerd S Falun, Sverige

Fantastiskt hotell!

Vi kom ner till hotellet precis när Spanien stängt ner sina gränser. Efter ett dygn meddelade hotellet att hela Spanien var satt i karantän och att vi inte fick lämna hotellområdet och i mitten av veckan placerades vi på Systerhotellet i Amadores. Hotellet i sig är fantastiskt, detta var vårt andra besök. Sköna sängar, fina rum med vidunderlig utsikt och god mat. De jag vill lyfta extra mycket i dessa svåra tider är personalen! Vilken professionell personal! De tog han om oss på bästa sätt och fick oss att trivas och känna oss trygga i denna svåra stund. Hotellet ska vara rädda om, och stolta över sin fantastiska personal. Vi känner så för er och hoppas det löser sig på bästa sätt när denna kris blåst över! Ett speciellt tack till G Santana som skötte serveringen utomhus på kvällarna! Vi kommer tillbaka nästa år! Varma hälsningar till all personal på hotellet! Rekommenderar detta hotell!