Kundomdömen om Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 132 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-
Städpersonalen missade att fylla på duschtvål när den tog slut. Vi fick vänta över en timme innan den blev påfylld. Man fick två flaskor vatten på rummet/dag. Det missades också en gång.

Bekräftad gäst: 2020-03-18


10 av 10

+
Helheten var bra
-
Dåligt med info angående aktiviteter om både plats och tid för mig som skulle vara med på salsa och yoga och zumba. Instruktörerna dök inte upp,eller körde det som dom själva ville.Vill jag gå på Zumba då ska det vara zumba Underhållning på kvällen var inte uppdaterade. Det var helt annat uppträde än det som annonserades

Bekräftad gäst: 2020-03-08


9 av 10

+
Balkongen
-
Kommer inte på något

Bekräftad gäst: 2020-02-16


9 av 10

+
Lugnt och skönt. Utsikten från balkongen.Flera Pool områden.
-
Kaffet i stora matsalen där buffé serverades, var okärnligt. Dom måste byta leverantör ellet få nya kaffe maskiner.

Bekräftad gäst: 2020-02-12


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-09


8 av 10

+
Maten, utsikten
-
Regleringen av varm o kallvatten i duschen. Ojämnt värre.

Bekräftad gäst: 2020-02-08


10 av 10

+
Utsikten över havet från rummets balkong
-
Matsalen som var alldeles för stor och "omyndig.

Bekräftad gäst: 2020-01-25


10 av 10

+
UTSIKTEN FRÅN RUMMET SAMT POOLERNA .
-

Bekräftad gäst: 2020-01-19


9 av 10

+
Läget o utsikten
-
Bättre service när det gäller planering av sen utcheckning, så man har möjlighet att ha rummet några timmar till

Bekräftad gäst: 2020-01-04


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

7224 omdömen
Utmärkt
 
5062
Väldigt bra
 
1580
Bra
 
380
Mindre bra
 
134
Underkänt
 
67

5 senaste omdömen

2020-03-31

Inlägg av Ingegerd S Falun, Sverige

Fantastiskt hotell!

Vi kom ner till hotellet precis när Spanien stängt ner sina gränser. Efter ett dygn meddelade hotellet att hela Spanien var satt i karantän och att vi inte fick lämna hotellområdet och i mitten av veckan placerades vi på Systerhotellet i Amadores. Hotellet i sig är fantastiskt, detta var vårt andra besök. Sköna sängar, fina rum med vidunderlig utsikt och god mat. De jag vill lyfta extra mycket i dessa svåra tider är personalen! Vilken professionell personal! De tog han om oss på bästa sätt och fick oss att trivas och känna oss trygga i denna svåra stund. Hotellet ska vara rädda om, och stolta över sin fantastiska personal. Vi känner så för er och hoppas det löser sig på bästa sätt när denna kris blåst över! Ett speciellt tack till G Santana som skötte serveringen utomhus på kvällarna! Vi kommer tillbaka nästa år! Varma hälsningar till all personal på hotellet! Rekommenderar detta hotell!

 
2020-03-09

Inlägg av e1981b Stockholm, Sverige

HotelleT

Tredje gången gillt på det här underbara hotellet! Stora fina dubbelrum med magnifik utsikt över havet! Välstädat och rent överallt. Serviceinriktad personal. Bäst personal återfanns vid poolområdet där aktiviteter som salsa, stretching och vattengymnastik erbjöds. Relativt enkelt att få solstol. Frukosten var frikostig och variationsrik. Ett tips är att sitta ute på terassen och äta frukost då matsalen var lyhörd och högljudd. Önskar man låg ljudnivå kvällstid ska man undvika block 2 över poolområdet då ljudnivån vissa kvällar pågick till kl 00/00:30. Vilket inte alltid är positivt. Åker jag tillbaka till Gran Canaria kommer jag definitivt tillbaka till Gloria Palace 😊

 
2020-03-08

Inlägg av ingridi440

Mrs

Mycket bra läge och en underbar utsikt! Lugnt o rofyllt på hela hotellet. God mat och mycket trevlig personal! Bra städning varje dag. Trevlig underhållning varje kväll. Två härliga pooler att välja på med bra temperatur.

 
2020-02-23

Inlägg av 12Jesperh12355

Hotellet

Otroligt fint hotell med bra utsikt över havet, mysigt,fint. Mycket bra personal och service. God dryck och mat och många olika varianter av utländska av maträtter. Det finns mycket att göra på hotellet för både barn och vuxna.

 
2020-02-23

Inlägg av PappaGens

Nicke place

Jag gillade verkligen det här stället för det låg helt fantastiskt på en höjd så man hade en fantastisk utsikt över Amadores och ut över havet . Det var bra service och de flesta kunde riktigt bra engelska. Närheten till affärer och havet var bra och andra evenemang. Tack så jättemycket för våran vistelse här . Inte omöjligt att vi kanske kommer tillbaks nån gång i framtiden.