1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Las Marismas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Agneta ,
Stockholm

+
Att vi fick balkong. och eftermiddagssol!
-

Bekräftad gäst: 2019-02-14


3 av 10

,

+
Fint hotellområde
-
Åk inte till detta hotell!! Värma poolen så det går att bada. Dem fuskade med uppvärmningen. 19.5 grader och när dem mätte så mätte dem nästan i luften. Checka om det är röd flagg på stranden innan dem skickar iväg folk med strandbussen som går dit en gång om dagen och hem en gång om dagen. Bussen som dem tog betalt för också. Mycket dålig service!! När vi kom tillbaka till rummet en dag stod sängarna på högkant längs med garderoberna, ej bäddade. Fick bädda själv efter att jag hade ringt och väntat på lakan. Ena sängen var inte en säng utan dem hade en tillgång och sedan bäddade dem soffan som den var, alltså ingen bäddsoffa. Den fick man ta bort sängkläderna varje dag så man kunde sitta.

Bekräftad gäst: 2019-02-14


8 av 10

Anna,
Stockholm

+
Väldigt fint hotell med mycket växtlighet
-
Otydligt varför vissa fick terass och andra balkong. Enligt hotellet var det samma pris men om man angett att man pga hälsoskäl skulle undvika trappor fick man terass. Flera gäster berättade att de hittat på en dålig ursäkt medan jag som hade två små barn inte fick terass. Min dotter snubblade fler ggr i trapporna och skadade sig i läppen.

Bekräftad gäst: 2019-02-14


10 av 10

Anna-Lill,
Skepplanda

+
Såmycket att välja på bad pooler nationalitet aktiviter närheten till mycket. Tack till rekommendationen med resmålet.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-11


8 av 10

Renée ,
Landskrona

+
Fräscht
-
Besviken på läget av terrass -lägenheten då det varken var sol morgon middag eller kväll. Tog upp detta med er guide som var helt ointresserad. Enl. henne hade Apollo vissa lägenheter och hon var nästan förarglig då jag frågade om det gick att byta. Till saken hör att det såg ut att vara gott om lediga lägenheter på hotellet med balkong. Allt var upp till mig att fixa själv. Det värsta var hennes ointresse och nonchalanta förargliga attityd.

Bekräftad gäst: 2019-02-10


9 av 10

Jan ,
Västerås

+
Fint hotellområde
-

Bekräftad gäst: 2019-02-07


6 av 10

Anette och Stefan,
Stockholm

+
Hela och rena lägenheter. Fin trädgård. Receptionen öppen dygnet runt. Ligger bra till i förhållande till centrum.
-
Oerhört lyhörda rum. Man hörde när grannen knäckte ägg i stekpannan och det var svårt att sova pga grannarnas snarkningar. Det var en vanlig innerdörr som delade av vår och grannens lägenhet. Snålt tilltagna badtider i poolen. Man fick endast bada till kl 17.

Bekräftad gäst: 2019-02-07


8 av 10

Jan,
Märsta

+
Att allt finns där
-

Bekräftad gäst: 2019-02-07


8 av 10

Carina,
Norrtälje

+
Miniclub,minimarket,gym och uppvärmd pool. Bra frukost med mycket alla välja på. Trevlig miljö och tillmötesgående personal.
-
Tog väldigt lång tid att checka in . En annan person var bokad på min bokning, vilket blev lite missförstånd.

Bekräftad gäst: 2019-02-04


9 av 10

Elisabeth,
Stockholm

+
Bra frukostbuffe. Bra städning och rymliga lägenheter. Tyvärr så vette balkongen ut mot parkering/trafikerad gata vilket sänker betyget för mitt boende. Försökte byta men fick svaret att hotellet var fullbelagt. Ingen trevlig utsikt :-(
-
Sänk priset på lägenheterna som har den här "utsikten" samt informera om läget i ert prospekt.

Bekräftad gäst: 2019-02-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

2391 omdömen
Utmärkt
 
1072
Väldigt bra
 
899
Bra
 
289
Mindre bra
 
85
Underkänt
 
46

5 senaste omdömen

2019-01-16

Inlägg av MFM58 Säter, Sverige

Tråkigt

Lugnt hotell med fin pool. Fräsch mat men smaklös, allt kött var värdelöst tillagat. Många duvor och katter på hotellet. 10 minuters gångväg till huvudgatan med många butiker och restauranger. Blir ett annat hotell nästa gång.

 
2019-01-16

Inlägg av WiolaE1 Landskrona, Sverige

Bra läge

Bra service, stora rymliga lägenheter, rent och inhållet i köksutrustning var till belåtenhet fanns allt man behövde. 3 fina pooler. Kanon fint område mycket bra för barn familjer. Nära till centrum med många resturanger och affärer

 
2018-11-22

Inlägg av sarae859

Mycket bra hotell !!

Stort och välutrustat hotell men fräscha rum och bra service. Poolområdet är stort med lite olika pooler och allt är rent och fint. Bra med badhanddukar att låna och buss från hotellet till den fantastiska stranden. Wifi är fritt och fungerade utmärkt på rummet. Enda lilla minus är att städningen av golvet i lägenheten inte var det bästa men annars var lägenheten väl utrustad med micro, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Vi kommer absolut att bo här igen !!

 
2018-10-25

Inlägg av 249camillah

Fin och välkomnande

Vi kommer hit lite då och då, vi har rest i större sällskap, med barn och bara vi två. Vi har alltid varit nöjda. Hotellet ligger lite utanför huvudgatan men det är inget negativt, miljön är lugn och området mycket välskött. Vi har ofta nyttjat al inclusiv det här gången tog vi dock endast frukost. Matsalen är stor och bullrig men det finns gott om valmöjligheter. De önskemål vi haft om rum, närhet till resesällskap och läge har alltid tillgodosetts på bästa sätt. Personalen i receptionen är alltid mycket vänlig och hjälpsam. Rummen är stora och enkla, vi lagade några luncher på rummet och det fanns allt vi behövde, även kaffebryggare, vattenkokare, micro, brödrost. Vi tycker mycket om ”vårat” hotell och kommer snart tillbaka.

 
2017-09-06

Inlägg av Curt J

Skön vistelse

Trevligt hotell, bra mat , personalen vänlig, bra för barn. Bra städning, Fint badrum. Trevliga bararer nära polerna. Receptionen, personalen där mycket tillmötesgående. Lite långt att gå till Centrum, men det finns "vattenhål" utefter vägen. Hotellet rekomenderas.