Kundomdömen om Las Marismas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 566 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Personalen i receptionen Städpersonalen
-
Utrustningen i pentry typ vassa knivar , en fung. sax m.m. Soffor i v-rummet.

Bekräftad gäst: 2020-03-19


8 av 10

+
Stort fint välskött område
-

Bekräftad gäst: 2020-03-19


9 av 10

+
Läget
-
Servicen

Bekräftad gäst: 2020-03-15


9 av 10

+
Superfrukost lugnt o skönt
-
Vi upplevde det bra

Bekräftad gäst: 2020-03-15


8 av 10

+
Las Marismas är välskött och håller något bättre standard än andra hotell i Corralejo.
-
Fixa till så att inredning fungerar som den ska. Tex att kylskåpsdörren, den yttre i trä, skruvas upp så den inte bromsas av golvet då man öppnar. Att köksutrustning är uppdaterad och finns och fungerar.

Bekräftad gäst: 2020-03-12


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-12


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2020-03-12


10 av 10

+
Rent och snyggt, trevlig personal, fint hotellområde, bra läge
-
Riktig spis med ugn i köket, större kyl/frys. Hotellbuss till ElCotillo också som komplement till buss till dynerna.

Bekräftad gäst: 2020-03-09


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-09


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

2537 omdömen
Utmärkt
 
1167
Väldigt bra
 
939
Bra
 
296
Mindre bra
 
86
Underkänt
 
49

5 senaste omdömen

2019-07-08

Inlägg av Joakimjonathan Sollentuna, Sverige

Urusel service!

Receptionen är under all kritik och servicen jättedålig. Dålig kommunikation mellan mig som resenär och receptionen. Inget följs upp och personalen anklagar varandra. En byggställning med lösa järnpinnar för oväsen när det blåser på ena sidan!

 
2019-07-07

Inlägg av Sommarjuni2019

Trevligt och lugnt hotell med sköna sängar.

Lugnt och trevligt hotell med gångavstånd till centrum och liten strand. Fint poolområde och mycket växter runt hela området. Rymliga lägenheter med stort, fint badrum, spis, mikrougn, kyl och frys. Väldigt sköna sängar, en mjuk och skön soffa och platt TV. Tyvärr ingen AC så det blev väldigt varmt på rummet. Rekommenderar därför inte detta hotell under de varmaste månaderna. Vi bodde i rum 1130 och 1140. Båda hade uteplats mot en innergård. Rum 1130 hade morgonsol och 1140 kvällssol.

 
2019-03-31

Inlägg av Andreas A

Riktigt bra lägenhetshotell!

Det ända som finns att klaga på är väl sängen, hade ju inte skadat med en bäddmadrass.. Annars ett riktigt bra hotell överlag. Palmerna, poolerna, trädgården, personalen ja allt va riktigt bra! Rekommenderas starkt!

 
2019-01-16

Inlägg av MFM58 Säter, Sverige

Tråkigt

Lugnt hotell med fin pool. Fräsch mat men smaklös, allt kött var värdelöst tillagat. Många duvor och katter på hotellet. 10 minuters gångväg till huvudgatan med många butiker och restauranger. Blir ett annat hotell nästa gång.

 
2019-01-16

Inlägg av WiolaE1 Landskrona, Sverige

Bra läge

Bra service, stora rymliga lägenheter, rent och inhållet i köksutrustning var till belåtenhet fanns allt man behövde. 3 fina pooler. Kanon fint område mycket bra för barn familjer. Nära till centrum med många resturanger och affärer