Kundomdömen om The Bay Hotel & Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 30 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Maria,
Stockholm

+
Fantastiskt läge med närhet till fina stränder och natur. Mycket fina rum. Det var lugnt och trevligt på hotellet, restaurangen var bra.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-02


10 av 10

susanne,
skellefteå

+
Lugnet! Omgivningarna med olivlundar och närheten till stranden. Mycket trevlig personal, seriveminded
-
Skulle kunna vara bättre utbud på frukosten

Bekräftad gäst: 2019-09-24


9 av 10

Martina,
Vallentuna

+
Utemiljö (Poolområde, stranden)
-

Bekräftad gäst: 2019-07-03


6 av 10

Markus,
Göteborg

+
Fina faciliteter och trevlig personal.
-
upplys kunderna om att det kostar 4£ per natt att bo i grekland? Väldigt oseriöst att få dolda kostnader man inte känner till.

Bekräftad gäst: 2019-06-25


8 av 10

Per-Anders ,
Skellefteå

+
Läget
-
Dålig service vid middagen med dryck, vid flera tillfällen så hann vi med att äta soppa och ta varmrätten innan drycken kom, luktade skit i rummet påtalade det då blev det bättre en stund, lukten återkom dock sista dagarna!

Bekräftad gäst: 2018-10-02


10 av 10

Petra,
Hillerstorp

+
Den trevliga personalen, speciellt andrianna i restaurangen! Läget var fantastiskt!
-

Bekräftad gäst: 2018-10-02


9 av 10

Frida,
Umeå

+
Läget! Lugnet. Poolområdet och närheten till stranden. Trevlig personal. Aldrig "kamp" om solstolar.
-
Kunskapen om vin hos personalen. Utrustningen i gymmet. Servicen kring uthyrning av fordon -funkade riktigt uselt. Lite orolig för att hotellet verkar ska bygga ut. Fler rum... Mindre lugnt? Mer kamp om solstolar/plats vid badet...?

Bekräftad gäst: 2018-09-18


10 av 10

Ulf,
Nässjö

+
Läget, personal, mat,
-
Lägg minilivs närmare hotellet, fler kvällsaktiviteter

Bekräftad gäst: 2018-09-11


9 av 10

Marika,

+
Poolen och stranden
-
Gymmet var under all kritik. Riktigt kass med tanke på hotellets övriga standard. Renodla gymmet ut med alla gamla trasiga maskiner. Och öppettiderna ? Öppna 9:00. För sent!! Senast 7:00!

Bekräftad gäst: 2018-09-04


10 av 10

,

+
Närhet till stranden
-
Bättre gym

Bekräftad gäst: 2018-08-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

804 omdömen
Utmärkt
 
454
Väldigt bra
 
221
Bra
 
79
Mindre bra
 
37
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-06-07

Inlägg av Lillapalmen Boden, Sverige

Sällsynt stillsamt och underbart

Detta hotell är en liten Grekisk juvel. Maten är hälsosam och vällagad, men Grekland i fokus. Långt från hamburgare och pizza, tack och lov. Adriana är hotellets varma hjärta❤️. Allt är rent och fräscht. Kan varmt rekommendera detta hotell

 
2018-10-03

Inlägg av bebson88 Hillerstorp, Sverige

Underbart hotell!

Ett fint och fräsch hotell med egen strand och ett vackert pool område, ett stort plus är att det finns en barnpool. Vi var 2 vuxna och ett barn under 1 år. Personalen var fantastiskt hjälpsamma och vänliga, speciellt Andrianna i matsalen. Den kvinnan lyste upp hela dagen och vår lilla dotter älskade henne. Vi hade absolut rekommenderat detta hotellet!

 
2015-06-24

Inlägg av Utlangan Simrishamn, Sverige

Familjevänligt med lugnt läge

Stort hotellområde med ett mycket fint poolområde. Egen fin strand. Finns en bufférestaurang med bra mat. Fin grönska runt hotellet. Vid poolen finns en lunchrestaurang som serverar bra mat. Ett perfekt hotell för vuxna och barn. Rent och snyggt. Vänlig personal. Se till att få rum med havsutsikt.

 
2014-07-03

Inlägg av malintilja Stockholm, Sverige

Värt sina 5- stjärnor

Fantastiskt hotell i lugna omgivningar. Hotellet har egen strand, ren och fräsch pool med härliga solsängar. 2 min promenad till den populära stranden banana beach! Maten var fantastisk! Det enda som fungerade dåligt var hotellets wi-fi . Annars var det perfekt!

 
2019-10-08

Inlägg av Mickandjan77 Harrow, Storbritannien

Great Island Holiday

We stayed at the Bay Hotel with another couple. No problems with the accommodation. I would not however say our room was within a 4 star plus hotel. It did satisfy our needs adequately. If you wish to pay for a sea view room you will be rewarded with a spectacular view of the med. The restaurant was light and airy. The food at dinner was varied with at least six main meal options at dinner. The quality stayed consistently high throughout our stay. Especially nice were the mussels and the grilled octopus. Breakfast was less so. Although nice it would have been nice to have a food station for freshly cooked eggs and pancakes. The staff at all levels were friendly and attentive. Special mention for Adrianna who was bright and lively presence. Tip: Drink wine by the carafe. It works out cheaper than by the bottle. This is also the case elsewhere on the island. The pool area was excellent with sunbeds like single beds with thick mattresses. There is no stampede to save beds and we turned up regularly at 10.00am and had no problem getting a bed. The beach is 1 minute away from the pool and the waters are calm and crystal clear. The fish like bread. The hotel is remote but there are one or two tavernas within walking distance. the main road follows a windy route. Using them the walk can take up to 30 mins but if you use the exit of the bar next door via the beach front it can take as little as 10 mins. Hotel carafe half litre12 euros. At the Familia Taverna 7 euros. If you turn left at the beach you will find in about 5 mins a big stretch of sand called Banana Beach. We had a lovely lunch of squid at Banana Baya restaurant. The local bus stops at hotels during the high season May - Sept. 1.80 euro to Zante town in about 40 mins. Places in town to eat or drink Thymalos for great fish. quarter carafe of wine ,greek salad and a main 9 euro 50. Alektor near St Solomon sq. most popular restaurant in town. House of Lata at Mpochali (pronounced Bohali). High above the town 7 euros by taxi. Great view of the port. Two roof gardens for cocktails are Hotel Diane (wonderful Strawberry Daquiri and Pina Coladas) and Hotel Strada Marina. We booked an 8 hour cruise round the island for 20 euros each. A lovely way to spend a day at sea. Take footwear because the 'shipwreck' beach you stop at has pebbles. NB a taxi to town is 23 euros. I would consider hiring a car for at least a few days to enjoy a bit of freedom. It is useful for the B roads which take you to the many coves and beaches on the island. This is not a hotel if you want nightlife close by. We had a wonderful stay in a wonderful location.