Resor till Kalamaki

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Till Kalamaki ska du resa om du söker en lugn och stillsam liten by på sydöstra Zakynthos. Stranden är barnvänligt långgrund och sträcker sig till grannbyn Laganas. Varva dagar på stranden med shopping i Zakynthos stad.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning på din resa genom Klarna. Kreditprövning görs hos Klarna.
Se Klarnas villkor »Fakta om Kalamaki

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Från flygplatsen till hotellen i Kalamaki tar det ca 10 minuter med buss. Transfern sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

I Kalamaki finns en fin sandstrand.

Mellan 1 maj till 31 oktober är stranden hem för de berömda havssköldpaddorna Caretta caretta, då är det tillåtet att vistas på stranden endast mellan kl. 7.00-19.00. Eftersom sköldpaddorna kan ha placerat äggen längre upp på stranden är det endast tillåtet att vistas fem meter från havet.

Mer fakta

Väder

jan 15°c
feb 15°c
mar 16°c
apr 18°c
maj 21°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 20°c
dec 17°c
8,1 av 10 Kalamaki
Våra gästers betyg, baserat på 212 omdömen

Alla orter Zakynthos

Argassi

Apollos resor till Argassi erbjuder något för alla! Här kan du njuta av stillheten på den härliga stranden, äta goda middagar på mysiga tavernor och roa dig på byns barer.

Tsilivi

Tsilivi är barnfamiljernas favorit på Zakynthos. Den långgrunda sandstranden bjuder in till sköna dagar på stranden med sol, bad och lekar. Längs med huvudgatan ligger mysiga tavernor och lockar med meze och andra grekiska läckerheter.

Alykes

Vill du ha en avkopplande semester långt ifrån ett pulserande nattliv? Då är Alykes på Zakynthos perfekt för dig. Alykes ligger på den nordöstra kusten av ön och bjuder på långa barnvänliga sandstränder, frodig natur och vackert kristallklart vatten.

Tragaki

Är du ute efter en stillsam och avkopplande semester är det till Tragaki på nordöstra Zakynthos du ska boka sommarens resa! Välj mellan något av våra hotell som alla ligger nära havet.

Laganas

En resa till Laganas passar såväl barnfamiljen som den som söker party. Den finkorniga sandstranden mäter nästan nio kilometer och är barnvänligt långgrund. Laganas är också känd som Zakynthos partyort med flera livliga barer och nattklubbar längs huvudgatan.