Bitzaro Grande

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Välkommen till Bitzaro Grande, ett modernt och stilfullt All Inclusive-hotell i utkanten av Kalamaki, med bara 10 minuters promenad till centrum och den mjuka sandstranden. På hotellet kan du fylla dina dagar med långsamma gung i en hängmatta, avkopplande dopp i den stora poolen, träningspass eller något svalkande från poolbaren.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Sviter för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1713 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

All Inclusive-hotellet Bitzaro Grande ligger i Kalamaki, bland grönskande trädgårdar och ca 10 minuters promenad från stranden.

På hotellet finns ett härligt poolområde med en stor pool, poolbar och en solterrass där du kan varva ner.

På Bitzaro Grande finns en bufférestaurang och en à la carte-restaurang, Il Giardino. Bufférestaurangen erbjuder möjlighet att sitta både inomhus och utomhus i en avkopplande miljö, med vacker utsikt över poolen och hotellets trädgårdar. Här serveras delikatesser från både det grekiska och internationella köket. Il Giardino erbjuder en fast meny med grekiska smaker och grillade godsaker. Klädkod gäller, långbyxor och skjorta eller finare t-shirt för herrar och inte för snäva kläder för damer. Strandkläder, sportkläder, sandaler, korta toppar och shorts tillåts inte. Boka gärna bord minst en dag i förväg.

På hotellet finns tennisbana, ett litet gym (öppet från 10.00 till 18.00), biljardbord och bordtennis. Du kan också koppla av och varva ner på hotellets spa, Armonia Spa. Här finns ett brett utbud av renande eller vitaliserande massagebehandlingar (mot avgift), samt jacuzzi och bastu.

Gratis wifi på hela hotellet.

Hotellet ligger ca 500 meter från Kalamakistranden, som är en del av National Marine Park, där de kända havssköldpaddorna, Caretta Caretta, lever och häckar. Håll därför utkik på stranden!

Om du vill äta ute eller shoppa finns en rad butiker, restauranger och barer inom ca 500 meters avstånd från hotellet. Det är ca 2 kilometer till flygplatsen.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.30.
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.00.
  • Mackor i snackbaren, kl. 10.00-18.00.
  • Eftermiddagsfika, kl. 15.00-17.00.
  • Middagsbuffé eller middag från en fast meny i restaurang Il Giardino, kl. 19.00-21.00
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Flygbuller kan uppfattas som störande (flyg går endast dagtid).