Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 18 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,4 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-26


7 av 10

+
Snackbar och poolområde
-

Bekräftad gäst: 2022-07-19


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-12


10 av 10

+
Maten och rummen.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-05


9 av 10

+
Handikapvänlig pool ,det fans trappsteg ner i poolen inte bara stegar ( bör finnas trappsteg på alla hotell)
-

Bekräftad gäst: 2022-06-28


8 av 10

+
Nära till stranden och poolen
-

Bekräftad gäst: 2022-06-28


10 av 10

+
Allt
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2021-09-29


10 av 10

+
Bra service, fin pool, bra mat och jättetrevligt personal.
-
Rummen kunde varit mer utrustade med hängare för att torka handdukar, wifi var inte bra på vårt rum, det fungerade inte att casta från platta till tv.

Bekräftad gäst: 2021-09-28


10 av 10

+
Superbra anpassat nu i covid-19 tider!
-
I beskrivningen stod det att de också hade en A la cart restaurang, men den var bara öppen 2 gånger i veckan och fullbokad de två kvällarna vi var där så det borde man skriva ut tydligare.

Bekräftad gäst: 2021-07-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

1764 omdömen
Utmärkt
 
1203
Väldigt bra
 
398
Bra
 
121
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2014-06-27

av 35tj Västerås

Fräscht och rent hotell dock väl brittiskt

Vi reste hit i juni 2014 med solresor. Hotellet: Stort, rent och fräscht. Bra service framför allt i receptionen och i matsalen. Städningen var perfekt. Rummet var rätt stort. Fanns litet kylskåp och även möjlighet att göra mat själv om man velat. Det finns vattenkokare och kaffe och te om man vill. Om man vill kan man hyra en safety box för 15 euro en vecka, vilket vi gjorde. Maten på hotellet är helt okej, finns relativt mycket att välja på. Dock saknade vi grekisk mat, det märktes att hotellet mest är inriktat på brittiska resenärer för det var mycket brittisk mat. Poolområdet är stort och det finns rätt gott om solstolar. Det är även nära att gå ner till stranden om man vill. Stranden är väldigt långgrund och det var väldigt varmt att bada. Kan dock varna för brännmaneter som jag råkade ut för. Ett animationsteam har underhållning vid poolen varje dag, men det var bara biljard, dart, vattenpolo med mera. Ibland var det lite tjatigt när de kom och frågade om man ville vara med. Underhållningen på hotellet är i stort sett obefintlig om man inte gillar bingo och quiz. Återigen mest inriktad på brittiska resenärer. Flygplan flyger lågt över hotellet men det är inget som stör. De flyger inte heller nattetid. Det är snarare rätt kul att se dem flyga så pass nära. Men det är egentligen inget fel på hotellet, men det märks väldigt tydligt att det är brittiska gäster man riktar in sig på. Det var lite tråkigt, annars hade vi gärna återvänt till det här hotellet. Den grekiska känslan saknas. Det var också anledningen till att vi gick i väg och åt inne i Kalamaki flera kvällar. Kan rekommendera en restaurang inne i Kalamaki som har grekisk afton två kvällar i veckan. Då får man se grekisk dans och de plockade även upp oss och andra att dansa när vi var där. Det var mycket trevligt. De har också väldigt god mat och perfekt service där all personal bryr sig om en och frågar hur det är. De var också väldigt underhållande. Vi var i väg på en utflykt, en båttur där vi spanade efter havssköldpaddor. Vi var även in i några grottor med turkosblått vatten. Det var häftigt. Man fick även chans att bada flera gånger under turen. Om vi hade varit där längre än en vecka så hade vi förmodligen åkt på fler utflykter men nu var vi bara där en vecka. Jag kan verkligen rekommendera att åka på utflykter. Vill man ha mer uteliv är det inte långt att ta sig till Laganas. Zakynthos är en väldigt grön ö, fullt med vackra blommor och spännande natur. Höga berg, grottor, turkosblått vatten. Vi åker väldigt gärna dit igen, dock inte till samma hotell, i alla fall inte nu. Positivt Hotellet är stort, rent och fräscht. Personalen är i allmänhet väldigt trevlig. Poolområdet är stort Nära till strand om man vill bada där. Negativt Lite väl brittiskt. Saknade den grekiska känslan. Saknade grekisk mat. En grekisk afton som skulle vara blev aldrig av. Ibland kan man känna sig lite utestängd som svensk resenär, allt är inriktad mot brittiska resenärer. Underhållningen kunde vara mer mångsidig, bara bingo, quiz, biljard, dart m.m

 
2022-08-13

av anna_michelleUk Grantham, Storbritannien

Relaxing holiday

We have just got home from a fantastic holiday at The Bitzaro Grande.The hotel had everything you need for a great holiday and the staff were very friendly. There was never a problem getting a sun bed. The room was very clean and bed was comfy. Would highly recommend.

 
2022-08-09

av MattFox46 Boston, Storbritannien

Superb long awaited family holiday

After over 2 years without a holiday (you all know why!) this was a great location for a family holiday The hotel is of a good quality, spotless and well cared for the team work extremely hard. Agryis behind the pool bar takes no days off and is super friendly - left him a number of tips throughout the holiday. The pool bar does drinks and great selection of food/snacks from 10.30-6pm Great thing about this place is plenty of sun beds and No need to get up stupidly early to secure a bed - however you need to bring strong anti mosquito products as I had over 30 bites in the first few days. Rooms well cleaned, location spot on just a short walk to the beach (turn right out the main door) can hire various things on the beach to go turtle spotting. Turn left and you are on the main strip in kalamaki lots of shops and bars / restaurants if you fancy a break from the hotel Only small gripe with the evening food is very little for kids / picky eaters, ended up feeding my 14 year old from the pool bar and a couple of meals out. Other than that a great selection at all meal times and some of the best food we’ve had. We went with TUI and did a turtle sightseeing tour and a trip to Olympia which completed the holiday. Book you won’t be disappointed.

 
2022-08-07

av Extraordinary601695

Amazing stay at the Bitzaro!

Writing this as we are waiting for our transfer back to the airport after the most wonderful week here! I'm 26 and came for a week away with my mum, neither of us had been here before and he hadn't been to Zante either but read the glowing reviews about this hotel and they did not disappoint! Honestly couldn't fault anything about the hotel, the room was great and all areas of the hotel were very clean, plenty of sunbeds available and only a short walk to the beach. The staff were all fantastic, especially Kostas on the bar - I'll miss all our evening drinks!! The transfer from the airport only took 5 minutes so very convenient and we enjoyed seeing all the planes from our terrace and from the pool. The planes stopped flying at about 10pm so did not disturb our sleep. I've been so impressed with this hotel I've already booked to come back next summer, which I can't wait for, thank you Bitzaro for an amazing week! :)

 
2022-08-06

av Journey13758888317 Warszawa, Polen

Luxury stay at the heart of beautiful island!

Excellent hotel nearby a popular Beach and AirPort. Very modern, clean, spacious rooms, very good food, beautiful pools and super private pools, super professional, nice and friendly staff. Everything was a pleasure and as destination at Zakynthos we rate really top!