Smugglers Wreck och Navagio strand uppifrån

Zakynthos – restips

Sol, värme och härliga sandstränder, vad mer kan man väl önska på semestern? Är ditt svar spännande utflykter och roliga aktiviteter kan vi varmt rekommenderar Zakynthos. Här har vi samlat våra bästa restips inför semestern på Zakynthos.

Zakynthos bästa stränder

Zakynthos stränder är många och vackra. På södra delen av ön är stränderna långa och breda medan de på den östra delen är mycket smalare. Här tipsar vi om våra favoritstränder på Zakynthos.

Läs våra tips

Mat och dryck på Zakynthos

Vill du få tips om de bästa smakupplevelserna på Zakynthos? Eller vill du veta var du kan njuta av en härlig drink? Här tipsar vi om våra favoritrestauranger och barer på Zakynthos.

Läs våra tips

Shoppa på Zakynthos

Vill du shoppa på semestern ska du ta dig in till Zante stad där det finns bra möjligheter att hitta närproducerade att ta med hem, som gyllengul honung eller härlig olivolja!

Läs våra tips

Smuggler's Wreck

På Zakynthos hittar du en av Greklands mest kända sevärdheter – Smuggler's Wreck. Det förlista lastskeppet ligger på den lilla stranden Navagio Beach och ett besök här är en trevlig utflykt när du är på Zakynthos. 

Läs mer

Upptäck Zakynthos

En semester på Zakynthos är mycket mer än bara sol och bad. Här väntar ett häpnadsväckande vackert landskap, spännande grottor, pittoreska små byar och mycket mer! Här tipsar vi om allt som Zakynthos har att erbjuda.

Läs mer

Zakynthos för familjer

Zakynthos är en riktigt barnvänlig grekisk ö, med flera omtyckta familjehotell. Här har vi samlat tips för vad du kan göra på familjesemestern till Zakynthos, med roliga vattenparker, minigolf och annat skoj.

Läs våra tips

Träning och spa

Vill du träna när du är på semester på Zakynthos? Eller är du sugen på en avkopplande spabehandling? Här har vi samlat våra tips till en mer aktiv och avkopplande semester på Zakynthos.

Läs våra tips

Kultur och historia

Vill du få in lite kultur och historia i solsemestern? På Zakynthos kan du besöka gamla kyrkor men också göra utflykt till Olympia på fastlandet. Här har vi samlat våra bästa tips.

Läs våra tips