Kundomdömen om Glicorisa Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 90 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

Josefina,
Östhammar

+
Städningen och pool resturangen
-
Bättre bemötande mot barnfamiljer.

Bekräftad gäst: 2019-10-12


8 av 10

Pamela,
Fagersta

+
Trevlig personal på hotellet ,utmärkt städning och härligt strand med bra pub service och god mat och drick.
-
Bättre frukost på hotellet och kvällsmat med sin trista buffé Ingen mat glädje där...Skolmat bespisning känslan inte mysigt nånstans ..

Bekräftad gäst: 2019-10-12


10 av 10

,

+
Allt +maten i Strandbaren
-
Middagarna i stora restaurangen

Bekräftad gäst: 2019-10-12


9 av 10

Marie ,
Mariestad

+
Trevligt med bra service. Härlig beach. Nere vid beachen fanns en bra extern restaurang med bra mat. Tyvärr stängde de kl 17.30 vilket var alldeles för tidigt.
-
Buffén på kvällen var inte så god. Värre än en skolmatsal. Lägg mer känsla i och byt kock.

Bekräftad gäst: 2019-10-12


8 av 10

Emelie ,
Sundsvall

+
Bra läge vid stranden och stranden var fin trots stenstrand. Havet utanför hade strandbotten och det blev varmt i vattnet då det låg in i en vik. Restaurangen vid havet hade god mat men lite sämre drinkar. Servicen vid middagen var riktigt bra och all personal var supertrevlig. Rummen hade kylskåp och fantastisk havsutsikt. Det var omkring 2 km att gå in till staden Pythagorion vilket vi tyckte var alldeles lagom.
-
Rummen skulle kunna fräschas upp då det såg väldigt omoderna ut. Ett av våra två rum luktade också väldigt unket. AC:n blåste bara rumt luft så vi hade den avslagen och hade öppen balkongdörr hela tiden. Det funkade i oktober. Det fanns 3 rätter att välja mellan vid middagen så det var ingen riktigt middagsbuffé. Det var samma sallad varje dag och dåligt med sås till maten. Till schnitzel och potatis fick fick ketchup.

Bekräftad gäst: 2019-10-12


8 av 10

Ulla,
Finspång

+
Strandbaren toppen mat o service.
-
Ett minimarket och buffén var verkligen under all kritik.

Bekräftad gäst: 2019-10-12


7 av 10

ulrika ,
finspång

+
Lugnet,stranden å poolbaren med den goda maten. Hotellets mat bar under all kritik
-
Att hotellet byter kock

Bekräftad gäst: 2019-10-12


6 av 10

,

+
Beachen
-
Rummen sängarna bla

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

Marie,
Lidköping

+
Närheten till fint bad
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

Christer ,
Vimmerby

+
Utsikten och läget.
-
Mer varierande frukost. Fel information i Apollos information ang öppettider på restaurangen. Där står det att restaurangen stänger kl. 18.00 vilket är fel. Den stänger kl 22.00.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

61% av resenärerna rekommenderar

156 omdömen
Utmärkt
 
55
Väldigt bra
 
54
Bra
 
31
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2017-08-24

Inlägg av dannebaba

Inget att klaga på

Var där en vecka i augusti 2017 med sambo och en tvååring. Började bra då vi överraskande hade fått in en resesäng till barnet. Vi var inställda på att hon skulle få sova med oss i sängen. Rummet var i enklaste och minsta laget men samtidigt så spenderar man inte mycket tid där, mest för att sova bara. Finns AC och ett mindre kylskåp samt en saftey box. Frukosten var helt okej. Mackor, ägg, äggröra, bacon, korv, pålägg, flingor, juice, kaffe, te. Samma frukost varje dag förutom bacon och korvar som varvades. Stor frukostaltan med fin utsikt. En vuxenpool och en barnpool. Dock gick vattnet till halsen på barnet i barnpoolen. I den stora finns en större grundare platå där vattnet gick till knänen ungefär, så vi var mest där med henne. Resturang vid stranden. Sjukt trevlig personal. Väldigt bra service! Vi var nöjd med maten alla dagar och då åt vi flera olika rätter. Det kunde komma getingar men det såg personalen direkt (tex om vi viftade bort dom med händerna) och kom då med nån sorts rökgrej som gjorde att dom försvann. Priserna är ungefär som hemma fast snäppet billigare. En öl (0,4 L) gick väl på 3, 50 euro. På stranden finns solstolar med parasoll som de tar en avgift för (lite dåligt). Därifrån kan man trycka på en knapp också kommer en servitör/servitris och man kan beställa mat och dryck som de sedan kommer ner med. Väldigt smidigt och skönt. Det är stenigt så badskor/tofflor är att rekommendera, framförallt för barn. Jag hade inga och det funkade för mig. Är stenigt någon meter i vattnet sedan är det sand. Snorklade lite och det var sådär. Är lite feg så vågade mig inte ut så långt, men tydligen ska man kunna se bläckfiskar bland annat. Finns två duschar så man kan duscha av sig saltvattnet om så önskas. Vi och dom vi åkte med är väldigt nöjda med hotellet. Det är ju inget femstjärnigt hotell så man får ju vad betalar. Skulle rekommendera hotellet till alla och skulle lätt kunna åka tillbaka.

 
2016-09-25

Inlägg av Oliven68 Linköping, Sverige

Bra mat

Vi bodde inte på det här hotellet, men vi åt flera gånger där. Rolig o trevlig personal. Bra luncher o kvällsmiddagar. Saganaki var kanongod. Tonfisksalladen var perfekt. Biff fylld m fetaost var god. Man kände sig alltid välkommen hit. Ligger vid stranden m samma namn.

 
2016-08-07

Inlägg av Kristoffer J

Väldigt mysigt

Glicorisa är ett otroligt mysigt hotell med fantastiska utsikter. Om det så är att du äter frukost i "frukostsalen" eller lunchen o middagen nere vid restaurangen eller sitter på balkongen är det hela tiden fantastisk utsikt o vyer. Vi bodde där 30/7-7/8 2016 och familjen är enade om att dit vill vi igen. Det är väldigt väldigt lugnt. Inga fester alls. Majoriteten som åkt dit var gifta par 40+. Det fanns några andra familjer där men de gick att räkna på en hand. Det var två andra par svenskar där annars var det mest tyskar, sen engelskmän och sedan andra greker från andra öar som hade hittat till Glicorisa hotell. Hit åker du/ni för att ha det mysigt, lugnt och ladda batterierna. Alla är supertrevliga, hjälpsamma och noga med att du får den bästa semestern. Havet är så populärt att man alltid får plats vid poolen. Poolen har även badvakt. Poolen är stor och ren, badvakten rengör den hela tiden. Strandens parasoll kosta inget några dagar, sen andra dagar kosta det en liten liten summa, vi fick inte riktigt ihop det. På parasollen finns det en knapp som du trycker på och det kommer en servitör/servitris springande till dig (finns dock inte vid poolen). Stranden är stenig, vi körde utan badskor och det är 50/50 om man behöver det. Det blir ca 2m-2,20m djupt redan efter 5-6 meter ut i havet. Väldigt mysigt att snorkla där, vi såg alla möjliga fiskar som var närgångna och även större bläckfisk. Hotellrummen är rena, fina och alla har havsutsikt. Det är inga lyxrum, men man trivs väldigt bra i dem de få timmar man tillbringar där. ACn funkar kanon, du sover gott i sängarna (hårda sängar) och toaletten är små men rena o fina. Frukosten är sådär, man känner inte igen några smaker från Sverige. Det känns som de har dragit ner på budgeten där. Jag är matglad så för mig funkar det, men för min sambo och barn var det lite knepigt. Där finns det vanliga, rosta bröd, ägg, grönsaker, ost och skinka, marmelad, flingor, juice och kaffe. Sen är det upp till dina smaklökar att avgöra. Restaurangen som ligger vid hotellet är ok. Mycket olja i maten och kanske en smula överpris. Dock trevlig och skojsam personal vi åt lunch där varje dag, så visst funkar det att äta där. Man säger till i receptionen om man behöver en taxi, tar ca 5 min sen kommer den. Till Pythagorion kosta det 7 euros ibland 6 eller 5, men oftast 7. Till Samos stad kosta det 22 euro men från Samos stad till hotellet kosta det 17 euro. Taxi varierar alltså på vilket humör chauffören har. Inne i Samos stad så var det så där, fanns mycket affärer (shopping), men färre restauranger istället barer. Vi åkte dit en kväll och det räckte. Pythagorion dock, denna stad eller by rättare sagt. Hur charmigt kan det vara? Helt fantastiskt! Otroligt. Vi var här 6 kvällar och ni kommer förstå varför när ni upplever det. Jag hoppas ni också väljer att åka till Samos och bo på Glicorisa Beach hotell.

 
2015-06-16

Inlägg av Jan A

Greklands mest prisvärda hotel

Glicorisa har allt vad vi i våran familj vill ha av ett hotel i Grekland. Ett fantastiskt bemötande av underbar personal med en oklanderlig service. Underbar utsikt mycket bra pool egen Beach som ligger magnifikt. Lunchrestaurangen håller mycket bra klass. Ett gått råd ÅK DIT! Janne Anna och alla barnen

 
2019-09-01

Inlägg av ErkutGoktan Istanbul, Turkiet

Nice hotel, great staff, wonderful beach

We chose Glicorisa because of it's location and beach. There are not many hotels with a beach in front in Samos. The island is great, it is a lot better to stay in the south. North is windy most of the time. Glicorisa is in a small bay with an excellent beach. You can spend all the time in the hotel. It is very close to Pythagorion. 10 min by taxi. No need to rent a car if you do not want to see other beaches around the island. We did and we've decided that Glicorisa beach is possibly the best in Samos. Other good ones are Klima and Posidonio. Rooms are basic, clean. Bathroom could be better but no big issue. We had a room with nice sea view and a garden in front. Breakfast is average. Overall good value for money.