1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Glicorisa Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Stranden
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Catharina,
Varberg

+
Fantastisk strand och helt underbar personal på strandbaren/restaurangen!!
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Carina,
Motala

+
Nära havet
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

Douglas,
Stockholm

+
Läget utmärkt snorkling nära till Pythagorion
-
Att inte sälja in halvpension eftersom buffe’n var sämre än skolbespisningen vilket innebar en merkostnad på 3000 spänn. Förklara gärna för the manager att det inte är så svårt att fixa glutenfritt bröd som han tror

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

mari,
lund

+
trevlig o service vänlig personal
-
fanns endast hiss för väskor..... saknade krokar

Bekräftad gäst: 2018-09-01


7 av 10

Johanna,
Falköping

+
Läget!!! Underbart vackert vid Samos finaste strand :) Trevlig personal och god mat!
-
1. Badrummen behöver VERKLIGEN uppdateras! Dåligt med utrymme, svårt att reglera varmvattnet så man riskerar att bli skållad. Jättesvårt att försöka duscha ett litet barn där... 2. Se över fläktarna, vår lät som en hel skördetröska... Men mammas i rummet intill var bättre. 3. Utrusta rummen med en vattenkokare! Eller i varje fall erbjuda uthyrning av vattenkokare. Fick ta med vår egen hemifrån för att kunna ordna välling till lillan :/ 4. Ett segel som solskydd över barnpoolen vore toppen.

Bekräftad gäst: 2018-09-01


10 av 10

Liselotte ,
Partille

+
Enkelt men frächt o guldläge
-
Kanske bättre på AC lite

Bekräftad gäst: 2018-08-04


10 av 10

Henrik,
Halmstad

+
Omgivning, närheten till stranden, stranden/badviken, service, poolen
-
Kanske lite bättre utbud på mat dagtid och för barn på kvällen.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


9 av 10

Veronica,

+
Bra service i strandbaren och på stranden. Bra frukost.
-
Halvpension kan bli bättre, saknade typiskt grekiskt som tsatsiki och souvlaki.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


9 av 10

,
Gislaved

+
Stranden, kanske den bästa badviken jag besökt i Grekland. Kan vara blåsigt uppifrån bergssidan vissa dagar men annars är stranden den stora behållningen. Lugnt vatten, fullständigt klart, bra snorkling över revet som gränsar över till grannstranden. Bra att man kan beställa mat & dryck direkt vid stranden.
-
Bygg en gångväg till Pythagorian. Finns ingen väg där man kan jogga eller gå säkert så man blir lite isolerad i utbud vad gäller affär/restaurang. Maten är lite upp och ner. Var medveten om att det är mycket trappor ner till stranden.

Bekräftad gäst: 2018-07-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

61% av resenärerna rekommenderar

135 omdömen
Utmärkt
 
48
Väldigt bra
 
44
Bra
 
28
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2017-08-24

Inlägg av dannebaba

Inget att klaga på

Var där en vecka i augusti 2017 med sambo och en tvååring. Började bra då vi överraskande hade fått in en resesäng till barnet. Vi var inställda på att hon skulle få sova med oss i sängen. Rummet var i enklaste och minsta laget men samtidigt så spenderar man inte mycket tid där, mest för att sova bara. Finns AC och ett mindre kylskåp samt en saftey box. Frukosten var helt okej. Mackor, ägg, äggröra, bacon, korv, pålägg, flingor, juice, kaffe, te. Samma frukost varje dag förutom bacon och korvar som varvades. Stor frukostaltan med fin utsikt. En vuxenpool och en barnpool. Dock gick vattnet till halsen på barnet i barnpoolen. I den stora finns en större grundare platå där vattnet gick till knänen ungefär, så vi var mest där med henne. Resturang vid stranden. Sjukt trevlig personal. Väldigt bra service! Vi var nöjd med maten alla dagar och då åt vi flera olika rätter. Det kunde komma getingar men det såg personalen direkt (tex om vi viftade bort dom med händerna) och kom då med nån sorts rökgrej som gjorde att dom försvann. Priserna är ungefär som hemma fast snäppet billigare. En öl (0,4 L) gick väl på 3, 50 euro. På stranden finns solstolar med parasoll som de tar en avgift för (lite dåligt). Därifrån kan man trycka på en knapp också kommer en servitör/servitris och man kan beställa mat och dryck som de sedan kommer ner med. Väldigt smidigt och skönt. Det är stenigt så badskor/tofflor är att rekommendera, framförallt för barn. Jag hade inga och det funkade för mig. Är stenigt någon meter i vattnet sedan är det sand. Snorklade lite och det var sådär. Är lite feg så vågade mig inte ut så långt, men tydligen ska man kunna se bläckfiskar bland annat. Finns två duschar så man kan duscha av sig saltvattnet om så önskas. Vi och dom vi åkte med är väldigt nöjda med hotellet. Det är ju inget femstjärnigt hotell så man får ju vad betalar. Skulle rekommendera hotellet till alla och skulle lätt kunna åka tillbaka.

 
2016-09-25

Inlägg av Oliven68 Linköping, Sverige

Bra mat

Vi bodde inte på det här hotellet, men vi åt flera gånger där. Rolig o trevlig personal. Bra luncher o kvällsmiddagar. Saganaki var kanongod. Tonfisksalladen var perfekt. Biff fylld m fetaost var god. Man kände sig alltid välkommen hit. Ligger vid stranden m samma namn.

 
2016-08-07

Inlägg av Kristoffer J

Väldigt mysigt

Glicorisa är ett otroligt mysigt hotell med fantastiska utsikter. Om det så är att du äter frukost i "frukostsalen" eller lunchen o middagen nere vid restaurangen eller sitter på balkongen är det hela tiden fantastisk utsikt o vyer. Vi bodde där 30/7-7/8 2016 och familjen är enade om att dit vill vi igen. Det är väldigt väldigt lugnt. Inga fester alls. Majoriteten som åkt dit var gifta par 40+. Det fanns några andra familjer där men de gick att räkna på en hand. Det var två andra par svenskar där annars var det mest tyskar, sen engelskmän och sedan andra greker från andra öar som hade hittat till Glicorisa hotell. Hit åker du/ni för att ha det mysigt, lugnt och ladda batterierna. Alla är supertrevliga, hjälpsamma och noga med att du får den bästa semestern. Havet är så populärt att man alltid får plats vid poolen. Poolen har även badvakt. Poolen är stor och ren, badvakten rengör den hela tiden. Strandens parasoll kosta inget några dagar, sen andra dagar kosta det en liten liten summa, vi fick inte riktigt ihop det. På parasollen finns det en knapp som du trycker på och det kommer en servitör/servitris springande till dig (finns dock inte vid poolen). Stranden är stenig, vi körde utan badskor och det är 50/50 om man behöver det. Det blir ca 2m-2,20m djupt redan efter 5-6 meter ut i havet. Väldigt mysigt att snorkla där, vi såg alla möjliga fiskar som var närgångna och även större bläckfisk. Hotellrummen är rena, fina och alla har havsutsikt. Det är inga lyxrum, men man trivs väldigt bra i dem de få timmar man tillbringar där. ACn funkar kanon, du sover gott i sängarna (hårda sängar) och toaletten är små men rena o fina. Frukosten är sådär, man känner inte igen några smaker från Sverige. Det känns som de har dragit ner på budgeten där. Jag är matglad så för mig funkar det, men för min sambo och barn var det lite knepigt. Där finns det vanliga, rosta bröd, ägg, grönsaker, ost och skinka, marmelad, flingor, juice och kaffe. Sen är det upp till dina smaklökar att avgöra. Restaurangen som ligger vid hotellet är ok. Mycket olja i maten och kanske en smula överpris. Dock trevlig och skojsam personal vi åt lunch där varje dag, så visst funkar det att äta där. Man säger till i receptionen om man behöver en taxi, tar ca 5 min sen kommer den. Till Pythagorion kosta det 7 euros ibland 6 eller 5, men oftast 7. Till Samos stad kosta det 22 euro men från Samos stad till hotellet kosta det 17 euro. Taxi varierar alltså på vilket humör chauffören har. Inne i Samos stad så var det så där, fanns mycket affärer (shopping), men färre restauranger istället barer. Vi åkte dit en kväll och det räckte. Pythagorion dock, denna stad eller by rättare sagt. Hur charmigt kan det vara? Helt fantastiskt! Otroligt. Vi var här 6 kvällar och ni kommer förstå varför när ni upplever det. Jag hoppas ni också väljer att åka till Samos och bo på Glicorisa Beach hotell.

 
2015-06-16

Inlägg av Jan A

Greklands mest prisvärda hotel

Glicorisa har allt vad vi i våran familj vill ha av ett hotel i Grekland. Ett fantastiskt bemötande av underbar personal med en oklanderlig service. Underbar utsikt mycket bra pool egen Beach som ligger magnifikt. Lunchrestaurangen håller mycket bra klass. Ett gått råd ÅK DIT! Janne Anna och alla barnen

 
2018-10-02

Inlägg av Nickebump Stockholm, Sverige

Perfect family hotel

This hotel was everything we hoped for. A friend of mine recomended it, mostly for the location and restaurant. The pictures on their website really doesn't make the place look to hot, but don't be fooled. It's simple, yes, but clean and functional. The family rooms are excellent, with an absolutely stunning view of the ocean. Bit noicy aircon but it does the job. The breakfast is good and has everything we want on a holiday, with the same stunning view of the ocean. The pool area has a lifeguard who is on her toes and made an effort to make everyone feel safe and cared for. She was there in a flash with a bandaid if one of the kids scraped a knee. Big plus when traveling with kids. She, as well as ALL the rest of the staff were super nice to us and the kids, really took their time to kid around with them and made them feel special. Now to the restaurant. We had lunch there every day. Generous portions of amazing food, with a daily special every day, local food of course. Solid kids menue. Plenty of dishes for the picky, with all the classics. I could go on and on about the restaurant and staff, but I think you get the point by now. They are awsome. On to the beach. Stunning. Only thing on the minus side of it is that the water gets deep after about 8-10 meters, if you have kids that don't swim. There are sunbeds for rent, I think we payed 6 € per day for two of them. There is a small safetybox under the "sun roofs" and a call button for ordering refreshments from the excellent restaurant. (Did I mention the restaurant?!) Finaly the location, a short cab ride to the airport and town, where you will find plenty of nice little restaurants. We didn't explore much, but loved the small part we saw, down by the docks. The cab fair is always a set price which feels easy and safe. I like to travel and see new places, but this is one of a few spots that I could easily visit again.