1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Glicorisa Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 66 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Yvonne,
Lund

+
Den supertrevliga personalen, den goda maten och förstås - läget! Badet i viken är fantastiskt.
-
Varför inte yoga vid poolen på mornarna? Kanske vattengympa? Och lite musik på kvällarna, baravdelningen är ganska tom då fastän drinkarna är goda.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


9 av 10

Anders,
Fristad

+
-
Slopa middagsbufféer. Ala carte menyn var mkt bättre och hade i stort sett samma pris. Ala carte menyn var fantastisk, medan kvällsbuffen var tråkig och smaklös.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


9 av 10

Håkan,
Stockholm

+
Läget med egen strand, restaurang och framför allt trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

Sanna,
Vetlanda

+
Stranden, havsutsikten,
-
Mer varierad frukost, ett supermarket i närheten

Bekräftad gäst: 2019-07-13


5 av 10

jan-erik,
stockholm

+
Rent ,god frukost
-
Hotellets bar/cafe bör vara öppet på kvällen, bör finnas info om alla trappor till strand/Cafe/restaurang c:a 100 st. Inget hotell för rörelsehindrade, barnfamiljer, vi hade 3 barnvagnar+ en med kryckor.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


8 av 10

Bengt,
Lidköping

+
Trevlig personal, Maten har blivit bättre jämfört med tidigare år
-
Mera frukt till frukost

Bekräftad gäst: 2019-05-25


7 av 10

Jeanette,
Karlstad

+
Att det var lugnt och härlig miljö
-
Bättre stolar vid poolen

Bekräftad gäst: 2019-05-25


7 av 10

Marika,
Hofors

+
-
Vi hade matsalen ovanför oss och det störde väldigt när "diskvagnen" kördes.

Bekräftad gäst: 2019-05-25


5 av 10

Yvonne,
Göteborg

+
-
Större utbud av frukostmat, det var ruskigt ensidigt, det enda som ändrades var grönsakerna.

Bekräftad gäst: 2019-05-25


8 av 10

,

+
Stranden
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2018-09-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

61% av resenärerna rekommenderar

147 omdömen
Utmärkt
 
51
Väldigt bra
 
51
Bra
 
31
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2017-08-24

Inlägg av dannebaba

Inget att klaga på

Var där en vecka i augusti 2017 med sambo och en tvååring. Började bra då vi överraskande hade fått in en resesäng till barnet. Vi var inställda på att hon skulle få sova med oss i sängen. Rummet var i enklaste och minsta laget men samtidigt så spenderar man inte mycket tid där, mest för att sova bara. Finns AC och ett mindre kylskåp samt en saftey box. Frukosten var helt okej. Mackor, ägg, äggröra, bacon, korv, pålägg, flingor, juice, kaffe, te. Samma frukost varje dag förutom bacon och korvar som varvades. Stor frukostaltan med fin utsikt. En vuxenpool och en barnpool. Dock gick vattnet till halsen på barnet i barnpoolen. I den stora finns en större grundare platå där vattnet gick till knänen ungefär, så vi var mest där med henne. Resturang vid stranden. Sjukt trevlig personal. Väldigt bra service! Vi var nöjd med maten alla dagar och då åt vi flera olika rätter. Det kunde komma getingar men det såg personalen direkt (tex om vi viftade bort dom med händerna) och kom då med nån sorts rökgrej som gjorde att dom försvann. Priserna är ungefär som hemma fast snäppet billigare. En öl (0,4 L) gick väl på 3, 50 euro. På stranden finns solstolar med parasoll som de tar en avgift för (lite dåligt). Därifrån kan man trycka på en knapp också kommer en servitör/servitris och man kan beställa mat och dryck som de sedan kommer ner med. Väldigt smidigt och skönt. Det är stenigt så badskor/tofflor är att rekommendera, framförallt för barn. Jag hade inga och det funkade för mig. Är stenigt någon meter i vattnet sedan är det sand. Snorklade lite och det var sådär. Är lite feg så vågade mig inte ut så långt, men tydligen ska man kunna se bläckfiskar bland annat. Finns två duschar så man kan duscha av sig saltvattnet om så önskas. Vi och dom vi åkte med är väldigt nöjda med hotellet. Det är ju inget femstjärnigt hotell så man får ju vad betalar. Skulle rekommendera hotellet till alla och skulle lätt kunna åka tillbaka.

 
2016-09-25

Inlägg av Oliven68 Linköping, Sverige

Bra mat

Vi bodde inte på det här hotellet, men vi åt flera gånger där. Rolig o trevlig personal. Bra luncher o kvällsmiddagar. Saganaki var kanongod. Tonfisksalladen var perfekt. Biff fylld m fetaost var god. Man kände sig alltid välkommen hit. Ligger vid stranden m samma namn.

 
2016-08-07

Inlägg av Kristoffer J

Väldigt mysigt

Glicorisa är ett otroligt mysigt hotell med fantastiska utsikter. Om det så är att du äter frukost i "frukostsalen" eller lunchen o middagen nere vid restaurangen eller sitter på balkongen är det hela tiden fantastisk utsikt o vyer. Vi bodde där 30/7-7/8 2016 och familjen är enade om att dit vill vi igen. Det är väldigt väldigt lugnt. Inga fester alls. Majoriteten som åkt dit var gifta par 40+. Det fanns några andra familjer där men de gick att räkna på en hand. Det var två andra par svenskar där annars var det mest tyskar, sen engelskmän och sedan andra greker från andra öar som hade hittat till Glicorisa hotell. Hit åker du/ni för att ha det mysigt, lugnt och ladda batterierna. Alla är supertrevliga, hjälpsamma och noga med att du får den bästa semestern. Havet är så populärt att man alltid får plats vid poolen. Poolen har även badvakt. Poolen är stor och ren, badvakten rengör den hela tiden. Strandens parasoll kosta inget några dagar, sen andra dagar kosta det en liten liten summa, vi fick inte riktigt ihop det. På parasollen finns det en knapp som du trycker på och det kommer en servitör/servitris springande till dig (finns dock inte vid poolen). Stranden är stenig, vi körde utan badskor och det är 50/50 om man behöver det. Det blir ca 2m-2,20m djupt redan efter 5-6 meter ut i havet. Väldigt mysigt att snorkla där, vi såg alla möjliga fiskar som var närgångna och även större bläckfisk. Hotellrummen är rena, fina och alla har havsutsikt. Det är inga lyxrum, men man trivs väldigt bra i dem de få timmar man tillbringar där. ACn funkar kanon, du sover gott i sängarna (hårda sängar) och toaletten är små men rena o fina. Frukosten är sådär, man känner inte igen några smaker från Sverige. Det känns som de har dragit ner på budgeten där. Jag är matglad så för mig funkar det, men för min sambo och barn var det lite knepigt. Där finns det vanliga, rosta bröd, ägg, grönsaker, ost och skinka, marmelad, flingor, juice och kaffe. Sen är det upp till dina smaklökar att avgöra. Restaurangen som ligger vid hotellet är ok. Mycket olja i maten och kanske en smula överpris. Dock trevlig och skojsam personal vi åt lunch där varje dag, så visst funkar det att äta där. Man säger till i receptionen om man behöver en taxi, tar ca 5 min sen kommer den. Till Pythagorion kosta det 7 euros ibland 6 eller 5, men oftast 7. Till Samos stad kosta det 22 euro men från Samos stad till hotellet kosta det 17 euro. Taxi varierar alltså på vilket humör chauffören har. Inne i Samos stad så var det så där, fanns mycket affärer (shopping), men färre restauranger istället barer. Vi åkte dit en kväll och det räckte. Pythagorion dock, denna stad eller by rättare sagt. Hur charmigt kan det vara? Helt fantastiskt! Otroligt. Vi var här 6 kvällar och ni kommer förstå varför när ni upplever det. Jag hoppas ni också väljer att åka till Samos och bo på Glicorisa Beach hotell.

 
2015-06-16

Inlägg av Jan A

Greklands mest prisvärda hotel

Glicorisa har allt vad vi i våran familj vill ha av ett hotel i Grekland. Ett fantastiskt bemötande av underbar personal med en oklanderlig service. Underbar utsikt mycket bra pool egen Beach som ligger magnifikt. Lunchrestaurangen håller mycket bra klass. Ett gått råd ÅK DIT! Janne Anna och alla barnen

 
2019-02-17

Inlägg av zorbas63 London, Storbritannien

Me and Mrs

We visit Glicorisa hotel last year for first time. We had a room with sea view was fantastic. The view is amazing. There are two swimming pools but we prefer the sea water we decide to spend the day in the beach was fantastic very clean and very private. The staff in the beach Alkis and Olena there very friendly and very efficient. On the parasols pole there is a call button for drinks which was amazing you didn’t have to look for staff to be served. The rooms are ok . For us was good enough as we didn’t spend much time in the room. The beach bar- restaurant is amazing the food is good and staff very friendly. Every day they had special dishes were amazing. In the evening we spend time on bar-restaurant the view is amazing when lights on. Is only 5 minutes away from the town where you can find many bars and restaurants. In General locals are very friendly. The only downside of the hotel is that there to many steps from main hotel to the beach bar- restaurant but we managed . We liked too much we are going back this year. The tourists at the hotel are mixed . British not too many, Scandinavians ,Turkish,Dutch and Greeks.