1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Gogozotos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,1 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
5,7 / 10
Mat och dryck
 
5,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Ulrika,
Ljungskile

+
Jag har svårt att svara på frågorna kring hotellet ovan eftersom våra erferanheter inte passar in. Jag har bara skrivit ett medelbetyg och det jag skriver hä är det som gäller. Vi kom till en lägenhet som fullkomligt stank av mögel. Direkt vi öppnade dörren slog lukten emot oss. Vi fattade inte hur vi skulle stå ut där. Vi kontaktade Apollos personal på platsen och de kom dit och luktade. De höll med och rådde oss att packa ner alla våra tillhörigheter i våra resväskor men hade ingen möjlighet att hjälpa oss den kvällen. Vi fick sova i mögellukten. Det var så kraftigt, trots luftavfuktare och luftkonditionering, att när jag andades in på natten vaknade jag av lukten. Vi fick byta till en annan lägenhet dagen efter på samma hotell. Den var helt okej och motsvarade våra förväntningar. Vi lovades 800 kronor som kompensation - jag tycker det är ganska lite egentligen med tanke på alla den oro man också känner kring att man ska behöva fira sin semester i en sådan lägenhet - vi kunde inte koppla av alls. Vi har inte möjlighet pga av jobb och ekonomi att åka så ofta ... Det var sannerligen ingen bra start på resan. Hittills har vi inte heller fått några pengar på kontot som vi uppgav. Vi var också kraftigt förkylda under resan alla tre och det är klart att vi funderade på om mögeldygnet kan ha haft någonting med det att göra, men vem vet ...
-
Att absolut inte hyra ut den mögliga lägenheten till några turister alls!

Bekräftad gäst: 2019-06-24


2 av 10

Anna,
Helsingborg

+
Läget
-
Bör tas ut ur ett sortiment eftersom det här påtagliga problem med byggnaden vilket skapar kraftig och illalultande mögellukt.

Bekräftad gäst: 2019-06-24


6 av 10

,

+
Stora rum
-
Dålig ac

Bekräftad gäst: 2019-06-21


5 av 10

Camilla,
Simrishamn

+
Rummen var rena sängarna okej. Läget var jättebra.
-
Lättare att få service när man behöver hjälp.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


8 av 10

Håkan ,
Järfälla

+
Som att ha en egen lägenhet bland pargaborna.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-14


10 av 10

Anna,
Gävle

+
Läget, lika långt till båda stränderna. Stora lägenheter.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-07


10 av 10

Runo,
Kungsbacka

+
bra städning trevlig städerska, bästa tänkbara.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-03


8 av 10

Lise-Lotte,
Göteborg

+
Närheten till vatten o centrum. Även att bagaget kördes till hotellet
-
En hel del fukt/ mögellukt i garderober o lådor.

Bekräftad gäst: 2019-05-31


1 av 10

Charlotta,
Jörlanda

+
Inget
-
Stryk hotellet från sortimentet. Stark mögeldoft. Råkall fuktig luft. Utan möjlighet att vädra sovrummen.

Bekräftad gäst: 2019-05-31


3 av 10

Michal,
Alibgsås

+
Nära till allt
-
Få bort fukt och mögel lukt luktar som fan.

Bekräftad gäst: 2019-05-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

429 omdömen
Utmärkt
 
284
Väldigt bra
 
104
Bra
 
21
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-06-30

Inlägg av jonasn556

Lunch

Mycket bra lunch, jag tog en kycklingrätt med ris och sallad, barnen åt pizza och frun omelett med klyftpotatis. Vi beställde även in deras fruktsmoothies och allt var välsmakande och restaurangen låg fint beläget ovanför Valta beach.

 
2019-03-05

Inlägg av malinp1974 Nykvarn, Sverige

Mysigt hotell med familjär känsla

Fint hotell med mysiga rum. Tyvärr många slingriga trappor på området, så det blir tufft om man har barnvagn. Hotellet är lugnt och trevligt. Bra mat och bra frukost. Fantastisk havsutsikt från de flesta balkonger.

 
2018-09-10

Inlägg av Ulrika R Västerås, Sverige

Bästa hotellet i Parga

Min 8:e resa till vackra Parga. Denna gång valde vi att bo på Valtos Beach hotell. Vi valde hotellet för det perfekta läget vid havet och närheten in till byn. Vi är otroligt nöjda med vårt val. Fantastiskt hotell med helt underbar personal. Jätte bra hotellfrukost. Klart att det är mycket trappor och backigt.... Men det är ju det som är Parga och som ger oss alla magiska vyer. Vi kommer tillbaka nästa sommar och väljer då självklart detta hotell igen!

 
2018-08-02

Inlägg av tommie j Stockholm, Sverige

Budget boende

Förvänta dig inte det extra här utan du får fixa allt själv. Mysigt ställe ändå med trevliga städare. Wifi nja inte i den lägenheten vi fick som låg högst upp och även kallas studio. Samhället Parga får ett högt betyg.

 
2018-07-21

Inlägg av 537johannal Göteborg, Sverige

Gogozotos residence

Stor lägenhet i två plan. Mycket bra städning varje dag och byte av handdukar varannan dag. Gulliga städerskor som varje dag frågade om allt var till belåtenhet. Två toaletter, varav den ena med badkar. Något lukt av fukt i garderoberna som gränsade till badrummet. Vi hade två uteplatser och på den ena växte ett citronträd. Helt ok köksutrustning i köket. Mitt emot Gogozotos ligger Pargas mysigaste bageri/café. Där kan man äta frukost eller köpa sitt frukostbröd. Flera matbutiker och grönsaksaffärer runt omkring. Gångavstånd till alla stränder i Parga. Bor gärna här nästa gång vi åker till Parga också.