Parga - restips

Parga är en otroligt mysig och charmig liten stad med ljuvliga stränder, romantiska restauranger och ett perfekt utgångsläge för en mängd spännande utflykter. Här hittar du våra bästa tips inför din resa till Parga!

Pargas fina stränder

Pargas stränder består av finkornig sand, småsten eller klappersten och omges alla av böljande gröna olivlundar. Här finns både caféer och tavernor på bekvämt avstånd och solstolar att hyra. 

Läs våra tips

Bar- och restaurangtips

Parga har många trevliga barer, restauranger och tavernor att välja mellan för en garanterat lyckad kväll. Dessa hittar du både vid stränderna, hamnen eller på en höjd med en magnifik utsikt.

Läs våra tips

Utflykter från Parga

Parga är en perfekt utgångspunkt för en mängd spännande utflyktsmål som oftast nås inom några timmars räckhåll. Här väntar majestätiska naturupplevelser och historiska platser. 

Läs våra tips

Att göra i Parga

I Parga har du alltid något att göra, dag- som kvällstid och det mesta ligger inom ett bekvämt promenadavstånd. För dig som gillar att vandra finns ett flertal utkiksplatser med vackra vyer.

Läs våra tips

Sevärdheter utanför Parga

Utforska forntida platser och lära dig mer om Greklands intressanta historia under din semester - utanför Parga hittar du ett flertal sevärdheter väl värda ett besök. Här hittar du våra bästa tips!

Läs våra tips

6 anledningar att resa till Parga

Är du som jag en Grekland-lover? I så fall rekommenderar jag att du riktar ditt fokus mot Parga. Jag besökte denna lilla pärla på fastlandet i nordvästra Grekland för första gången i juni i år – sen dess har jag haft svårt att prata om något annat. Jag blev kär – och bokade illa kvickt in ett nytt besök redan i sommar. 
 

Läs mer